Ogranicenje protoka live-streaming video materijala? Provajder (Telekom)
STRANA 1 OD 1
tortojed
Ogranicenje protoka live-streaming video materijala? Provajder (Telekom)
13.06.2011. 21:57
T36596
status: user broj poruka: 11017
ili YouTube? Kako krene nesto sa Tube-ta, staje nakon desetak sekundi, a ikonica konekcije u tray-u pocinje da se menja (dvostruki monitor postaje jednostruki i tako naizmenicno, svakih nekoliko sekundi).
Ovo sam prvi put primetio juce, oko podneva. ADSL 1.5Mbit. Svi brauzeri se ponasaju isto (IE8/9, FFox i Chrome). Najnovije verzije svih osnovnih plugin-ova. Probao sam sve moguce opcije u okviru `settings` Adobe Flash-a itd. itd. - nije do podesavanja...
Desava se samo na Tube-u (pokusao sam na CNN-u, i BBC-u, gde sve ide kao i do sada).
Niste me razumeli: download ide normalno (preko asociranog...
13.06.2011. 22:17
manager-a). Nije potreban nikakav link - bilo koji snimak koji se nalazi na YouTube serveru zastaje posle desetak sekundi i tako stoji do u ~... Utisak je (znam, zvuci `orvelovski`) da ili Tube ogranicava to sto mi `daje` ili provajder `prepoznaje` live streaming sa Tube-ta i `sece` ga... Na XP-u kao i na W7, dakle NIJE podesenost sistema, NIJE podesenost browser-a, NIJE podesenost plugin-ova... I jos jednom: radi se o posmatranju video klipova u okviru browser-a...
pre nekoliko dana. Cak i kad pustim da se skroz napuni stream , opet se desi da secka. Nema racionalnog objasnja, da je do youtube-a svima bi bilo tako. Da je do Telekoma opet bi bilo slicno... Veze nemam sta moze da bude...
Phenom II X4 955 BE 3,2GHz Asus m4a88tv evo usb3 Samsung F3 Spinpoint 1TB Mushckin 2x2 GB Msi 6850 Cyclone Cooler Master 690 II Advanced Lc power Metatron 650 W Lg 2243S-PF
Download-ovani fajl se vrti bez problema (u bilo kojem player-u).
13.06.2011. 22:25
Bilo koji video klip sa drugih servera ide bez problema (iako, kao i ranije, uz izvesno baferovanje, to mi je jasno, to nije problem). Ovde zastane i NE KRECE. SAMO na YouTube... Menjao sam i default vrednosti flash plugin-a - velicina buffer-a i hardware acceleration enabled/disabled. No change for better...
edit: evo, pre dva minuta, odjednom, bez ikakve akcije sa moje strane, problem je iscezao. Nista nisam instalisao/deinstalisao, nisam restartovao... Jednostavno je krenulo na YouTube-u sve da se odvija kao i na drugim sajtovima koji hostuju live-streaming videos...
To se random desava svima! Kod mene kuci par puta u ovom mesecu , par puta takodje i na poslu, malo hoce malo nece, skroz random ali uvek je takav simptom, krene ide 10 sec i stane, pa nece i nece da ga jebes, sta god radis je uvek tako. A onda odjednom u toku dana krene normlano i tako...
Retko se desava ali desava se.
Jos neko se skoro zalio na isti problem, ne secam se ko.
Broj postavljenih tema: 60431. Broj poslatih odgovora: 647770. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.