Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Internet
Pristup Internetu
Ogranicenje protoka live-streaming video materijala? Provajder (Telekom)
STRANA 1 OD 1
tortojed Ogranicenje protoka live-streaming video materijala? Provajder (Telekom) 13.06.2011. 21:57 T36596

status: user
broj poruka: 11017
ili YouTube? Kako krene nesto sa Tube-ta, staje nakon desetak sekundi, a ikonica konekcije u tray-u pocinje da se menja (dvostruki monitor postaje jednostruki i tako naizmenicno, svakih nekoliko sekundi).

Ovo sam prvi put primetio juce, oko podneva. ADSL 1.5Mbit. Svi brauzeri se ponasaju isto (IE8/9, FFox i Chrome). Najnovije verzije svih osnovnih plugin-ova. Probao sam sve moguce opcije u okviru `settings` Adobe Flash-a itd. itd. - nije do podesavanja...

Desava se samo na Tube-u (pokusao sam na CNN-u, i BBC-u, gde sve ide kao i do sada).
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
codeus ... 13.06.2011. 22:03 #334564

broj poruka: 4054

daj link torto da i mi probamo
nenika2009 Probaj 13.06.2011. 22:08 #334570

broj poruka: 1083
da taj klip sa you tube skines sa Internet Download Managerom,

KOD MENE SVE RADI NORMALNO OSIM KAD GLEDAS TAJ KLIP, ONDA OTEZE I ZASTAJE ALI JA
UVEK SKINEM PA POGLEDAM PA ONDA SACUVAM ILI UBRISEM

===============================================
KOJI JE PRVI BIĆE POSLEDNJI A KOJI JE POSLEDNJI BIĆE PRVI A ŠTO JE TAJNO BIĆE JAVNO

A ĐAVO SVE PREVARIO I SVE ISPREVRĆO DA NIKO NIŠTA NERAZUME OSIM KOME JE DATO DA RAZUME.

tortojed Niste me razumeli: download ide normalno (preko asociranog... 13.06.2011. 22:17 #334574

manager-a). Nije potreban nikakav link - bilo koji snimak koji se nalazi na YouTube serveru zastaje posle desetak sekundi i tako stoji do u ~... Utisak je (znam, zvuci `orvelovski`) da ili Tube ogranicava to sto mi `daje` ili provajder `prepoznaje` live streaming sa Tube-ta i `sece` ga... Na XP-u kao i na W7, dakle NIJE podesenost sistema, NIJE podesenost browser-a, NIJE podesenost plugin-ova...
I jos jednom: radi se o posmatranju video klipova u okviru browser-a...

codeus ... 13.06.2011. 22:22 #334576

broj poruka: 4054

meni radi bez `fato buffering`
Miskonius Meni se to isto desavalo... 13.06.2011. 22:22 #334577

broj poruka: 4420
pre nekoliko dana.
Cak i kad pustim da se skroz napuni stream , opet se desi da secka.
Nema racionalnog objasnja, da je do youtube-a svima bi bilo tako.
Da je do Telekoma opet bi bilo slicno...
Veze nemam sta moze da bude...

Phenom II X4 955 BE 3,2GHz
Asus m4a88tv evo usb3
Samsung F3 Spinpoint 1TB
Mushckin 2x2 GB
Msi 6850 Cyclone
Cooler Master 690 II Advanced
Lc power Metatron 650 W
Lg 2243S-PF

tortojed Download-ovani fajl se vrti bez problema (u bilo kojem player-u). 13.06.2011. 22:25 #334582

Bilo koji video klip sa drugih servera ide bez problema (iako, kao i ranije, uz izvesno baferovanje, to mi je jasno, to nije problem). Ovde zastane i NE KRECE.
SAMO na YouTube... Menjao sam i default vrednosti flash plugin-a - velicina buffer-a i hardware acceleration enabled/disabled. No change for better...

edit: evo, pre dva minuta, odjednom, bez ikakve akcije sa moje strane, problem je iscezao.
Nista nisam instalisao/deinstalisao, nisam restartovao... Jednostavno je krenulo na YouTube-u sve da se odvija kao i na drugim sajtovima koji hostuju live-streaming videos...
Dexter013 E jbg... 14.06.2011. 00:54 #334631

broj poruka: 17098
To se random desava svima! Kod mene kuci par puta u ovom mesecu , par puta takodje i na poslu, malo hoce malo nece, skroz random ali uvek je takav simptom, krene ide 10 sec i stane, pa nece i nece da ga jebes, sta god radis je uvek tako.
A onda odjednom u toku dana krene normlano i tako...

Retko se desava ali desava se.

Jos neko se skoro zalio na isti problem, ne secam se ko.

AMD Phenom II x6 1055
5 Gb Kingston hyperX genesis 1600MHz
470 gtx gigabyte
MSI 760 GM-E51
Chieftec Dragon
LC power 600w
CpuCooler:Titan Vanesa

:: icq :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60431. Broj poslatih odgovora: 647770.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs