zna li ko do kad traje ona njihova akcija 50% nize cene???pisalo je kolko mi se cini do 30tog septembra al ne mogu da nadjem nigde na njihovom sajtu???
pa ja sam bio 20 i nekog juna da raskinem ovaj ugovor i da krenem s tim 50%-i ona mi koza rece `nemoj raskidati za 15 dana(ugovor mi je do 14 jula) ta akcija traje do septembra pa kad ti istekne samo se prebacis` i tako me zajeba zenturaca!!!!sutra kad joj odem ima da joj olupam ovaj modem o sto ako se ispostavi da me je navozala...
Akcija traje do 31.jula,odnosno sklapanjem novog ugovora(posto je moj istekao pre 2 god)imate popust 50% na vec koriscenu brzinu u trajanju od 12 meseci.Ja sam obnovio ugovor u prosli cetvrtak a o svim detaljima respitajte se u kol centru.
jeli to sigurno tako???da ne idem da se derem bez veze....
:: Akcija traje do 31.jula,odnosno sklapanjem novog ugovora(posto je moj istekao pre 2 god)imate popust 50% na vec koriscenu brzinu u trajanju od 12 meseci.Ja sam obnovio ugovor u prosli cetvrtak a o svim detaljima respitajte se u kol centru :: :: ::
Istu akciju imas i u ptt-u po nesto nizim cenama od telekoma, pa se odluci.
i5 2500K, Noctua NH-D14, Asus P8P67 PRO, 2*2Gb Kingston hyper x gray, 2*640Gb WD black sata 3 raid 0, Asus gtx 560ti DC, CM elite 430, Chieftec cft-750-14cs, Dell U2311h,
I mene interesuje kakav je net kod ptt-a. Mislim da adsl. Ja sam podni zahtjev ali me koči što sam dan prije podnio zahtjev kod telekoma ne znajući za akciju ptt-a. Sad sam preko call centra otkazao rezervaciju i rekli su mi da me neće ništa koštati jer nisam zaključio ugovor i preuzeo opremu , što je jedino i ispravno rješenje.
Koristim paket 6Mb down/1Mb up za 1075dinara mesecno. Ping se krece od 30-60 ms. Prekida interneta ima samo kada se nesto desi kod telekoma. U principu korektno. Kod njih sam preko 2 godine i nisu nista ni gori ni bolji od ostalih.
i5 2500K, Noctua NH-D14, Asus P8P67 PRO, 2*2Gb Kingston hyper x gray, 2*640Gb WD black sata 3 raid 0, Asus gtx 560ti DC, CM elite 430, Chieftec cft-750-14cs, Dell U2311h,
Imamo, i nije samo berza u pitanju. Na nekoliko sajta nisam mogao da udjem.
Izlecenje je moguce samo u slucaju izjednacenja duhovne i materijalne strane. Sve drugo je utopija !
:: sa pristupom PC Berzi ili mi se samo cin :: Svim drugim sajtovima pristupam bez problema, ali ovde mi ili treba pola sata d :: udjem na sajt ili veza puc :: :: testirao sam dvaput danas preko speedtest-a i stalno dobijam ovakve rezultat :: :: http://www.speedtest.net/result/1469659777.pn :: :: http://goo.gl/FS72A :: ::
Evo iz prve ruke. Uz ugovor na 12meseci dobijes 4M po ceni 1M, a uz ugovor na 18meseci 16M po ceni 1M... Znaci samo uz ugovornu obavezu, moze da se desi i da ti popu*e paju.
Broj postavljenih tema: 60431. Broj poslatih odgovora: 647770. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.