Ovaj kupio sam wireless ruter, pa bi se povezao sa komsijom, ali posto komsiji se ne daju 700 dinara bas za wireless kartu uzeo bi neku jeftiniji, trazio sam po oglasima ali nema, tj slabo ima, pa ima li ko od vas ovde na forumu negde neku bacenu u fioku ispravnu mreznu kartu, antena nije bitna ako nema, napravicemo je :) tu negde do 500 kinte sa sve dostavom da izadje :D
Cek, cek. Ako sam dobro razumeo. Komsa bi da se j**e a da mu ne udje. E pa jebes ga sad, imas bre za 700-800 din. wi-fi usb adapter, pa jbt. valjda toliko para moze da izdvoji...
:: Ovaj kupio sam wireless ruter, pa bi se povezao sa komsijom, ali posto komsiji se ne daju 700 dinara bas za wireless kartu uzeo bi neku jeftiniji, trazio sam po oglasima ali nema, tj slabo ima, pa ima li ko od vas ovde na forumu negde neku bacenu u fioku ispravnu mreznu kartu, antena nije bitna ako nema, napravicemo je :) tu negde do 500 kinte sa sve dostavom da izadje : :: :: :: Intel q8200 2.3GHz OC 2.9Gh :: Gigabyte GA-ep35-ds3 :: Kingston HyperX 2x1GB DDR2 800+Elixir 1GB 800MH :: WD3200AAK :: Sapphire Vapor-X HD 5770 1GB GDDR5 :: OCZ MXS-PRO 600 :: Windows 7 RTM 7600 SP1 32-bit
da mi pokloni nekog Yuga koji mu stoji u garaži i ne treba mu.Ja sam kupio Punto, a sestra ne zna da vozi, pa da ne drka moj auto, a ne daje mi se 500e da kupim njoj auto.Nema veze ako nemate presvlake za njega, sašiću ih ja ili ću nabaciti dva svetloodbojna prsluka preko njih. I ako ima neko Phenom x6 1090 da mu stoji, nema veze ako nema ploču za njega, napraviću je.
ja jesam stavio smajli, ali sam bio i ozbiljan, mozda neko ima neku sto bi prodao da mu ne treba, ako ne onda nista, kad skupi uzece, ja sam uzo za sebe ruter, koristice mi neki put, volim da uzimam elektroniku koja mi koristi :)
Ma daj ne zajebavaj...500din? Nemas ispod 1000 polovnu. Mislim moze se naci, ali zavisi sta. Imas nove TP-link , sasvim solidne(na desetine sam ih ugradio ljudima i rade extra) za 1200 sa sve kutijom CD-om i garancijom.
:: Ovaj kupio sam wireless ruter, pa bi se povezao sa komsijom, ali posto komsiji se ne daju 700 dinara bas za wireless kartu uzeo bi neku jeftiniji, trazio sam po oglasima ali nema, tj slabo ima, pa ima li ko od vas ovde na forumu negde neku bacenu u fioku ispravnu mreznu kartu, antena nije bitna ako nema, napravicemo je :) tu negde do 500 kinte sa sve dostavom da izadje : :: :: :: Intel q8200 2.3GHz OC 2.9Gh :: Gigabyte GA-ep35-ds3 :: Kingston HyperX 2x1GB DDR2 800+Elixir 1GB 800MH :: WD3200AAK :: Sapphire Vapor-X HD 5770 1GB GDDR5 :: OCZ MXS-PRO 600 :: Windows 7 RTM 7600 SP1 32-bit
:: Ma daj ne zajebavaj...500din? Nemas ispod 1000 polovnu. Mislim moze se naci, ali zavisi sta. Imas nove TP-link , sasvim solidne(na desetine sam ih ugradio ljudima i rade extra) za 1200 sa sve kutijom CD-om i garancijom :: :: (c) 1982 Sinclair research Ltd :: :: http://goo.gl/3T72 :: :: :: Ovaj kupio sam wireless ruter, pa bi se povezao sa komsijom, ali posto komsiji se ne daju 700 dinara bas za wireless kartu uzeo bi neku jeftiniji, trazio sam po oglasima ali nema, tj slabo ima, pa ima li ko od vas ovde na forumu negde neku bacenu u fioku ispravnu mreznu kartu, antena nije bitna ako nema, napravicemo je :) tu negde do 500 kinte sa sve dostavom da izadje : :: :: :: :: :: :: Intel q8200 2.3GHz OC 2.9Gh :: :: Gigabyte GA-ep35-ds3 :: :: Kingston HyperX 2x1GB DDR2 800+Elixir 1GB 800MH :: :: WD3200AAK :: :: Sapphire Vapor-X HD 5770 1GB GDDR5 :: :: OCZ MXS-PRO 600 :: :: Windows 7 RTM 7600 SP1 32-bit
:: ma koji 1200 xD on ako iskesira od svojih ukucana 700 kinte za ovu bice dobro, to je nova kart :: :: Postavio sam temu jer ima ovde dosta ljudi koji imaju visak hardvera, zato sam pitao :
na berzi sam gledao cene i nasao najjeftinije za 700-800 kinte, znaci ovde je jedno 800 kinte minimum u Nisu, moze da bude samo skuplje :) Pre toga sam gledao neku polovnu da nadjem, kom ne treba, za oko 500 kinte, ali nema :/
Ako su 700-800 najjeftinije , a kod vas su kao malo skuplje dakle na tih 700-800 kada dodas postarinu izacice te na isto + kupujes polovno + ko zna od koga + da li je uopste ispravna.
Dodaj te iste pare koje bi inace dao za psotarinu i kupi novu kartu u Nisu.
:: Ako su 700-800 najjeftinije , a kod vas su kao malo skuplje dakle na tih 700-800 kada dodas postarinu izacice te na isto + kupujes polovno + ko zna od koga + da li je uopste ispravna :: :: Dodaj te iste pare koje bi inace da za psotarinu i kupi novu u Nisu :: :: AMD Phenom II x6 105 :: 7 Gb Kingston hyperX genesis 1600MH :: 470 gtx gigabyte :: MSI 760 GM-E5 :: CoolerMasterElite43 :: LC power 600 :: CpuCooler:Titan Vanes :: Mx518 :: ::
ja nista vise ne placam, kupio sam ruter, i to ovaj jeftini i dosta je izaslo, oko 1900 dinara, on neka se zabere pa nek se oduzme da iskesira `vajrles` kartu ako oce brzi net da uplatimo, ako ne onda nek se pati sa ovaj `vajrles` od komsiju sto jedva vuce 1-1.5mbit stim sto torente ne moze skida :P
@Dexa nisi dobro procitao, ja trazio ovde dal ima ko da prodaje neku tamo bzvz `vajrles` kartu i da sve to izadje SA SVE POSTARINOM oko 500 kinte :D a ne da neko prodaje kartu ko novu za 700 dinara + PTT jes boli ga nisam prso :D
Broj postavljenih tema: 60431. Broj poslatih odgovora: 647770. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.