Imam ruter Dynamode BR-6004W-G-N vise od 2 godine i dobro je radio, ali sada imam problem. Greskom sam ga resetovao i sada ne mogu da mu pristupim, a cilj mi je da ga setujem da bi ponovo imao internet.Naime, posle ukucavanja adrese i username admin ulazim u panel proizvodjaca, probam sa starim siframa - ne ide, podesim cak novi user name i pasword ali kada hocu da mu pristupim - ne dozvoljava pristup - kao da je neispravan pasword. Prakticno, probao sam mnogo kombinacija i ne mogu da mu pristupim. Da li neko ima neko resenje ili moram da menjam ruter? Dragan06
Veza kompa i rutera je kablom i sve je do juce odlicno funkcionisalo. Drugi komp, koji isto ima kablovski vezu sa ruterom, je bio na popravci i posle toga uopste nije imao internet - prikazivao je da nema vezu sa internetom. Menjao sam vise kablova i svaki put isto, a onda mi je serviser predlozio 2 resenja-reset rutera, pa ako ne ide, onda reinstalacija W7. Posle reseta rutera nisam nista uradio sem sto sada uopste nigde nemam interneta. Drugi komp je solidan i nov, Intel i3 4 GB rama. Dragan06
Nisam te pitao za snagu racunara, vec koja je njegova IP adresa. Ako ne znas osnovne stvari (bez uvrede, molim), onda mislim da nebi trebao dalje da caprkas. I da, promeni servisera...
:: Nisam te pitao za snagu racunara, vec koja je njegova IP adresa. Ako ne znas osnovne stvari (bez uvrede, molim), onda mislim da nebi trebao dalje da caprkas :: I da, promeni servisera.. :: :: S1000R :: ::
Resetovaćeš ga na fabrička podešavanja. Posle kreni sve ispočetka.
Konfuzno ai objasnio...pristupaš panelu proizvođača??? Kom panelu. Tamo gde treba da kucaš user name i pass ili panelu sa podešavanjima. Pojasni. support normality
Pristupao sam panelu Dynemoda preko adrese 192.168.0.1 i ukucavanjem admin/admin i tu sam nalazio svoj username i pasword, sve lepo pise, ali kada izadjem van i pokusam da pristupim uredjaju sa tim mojim username i paswordom, on ih ne prepoznaje ih i nece da mi omoguci da idem dalje, a to mi trazi provajder da bi setovao ruter. Posle mnogo pokusaja sada mi ni ruter ne dozvoljava pristup ni na 192.168.0.1 . Da li je moguce resenje jedino da se menja ruter, to mi je neverovatno glupo resenje. Da li je moguce, a to mi je sinulo od tvog pitanja, da sa admin/admin ulazim u panel za setovanje i da u stvari moj username i pasword cuopste i nisu bitni za setovanje. Pozdrav Dragan06
pritisni i drži `reset` dugme jedno 10 sekundi, i time ćeš ga vratiti na fabrička podešavanja.Reset dugme se nalazi na zadnjoj strani rutera, obično je uvučeno, tj. nalazi se u rupici, moraš da uvučeš tanki šrafciger ili čačkalicu da bi ga pritisnuo i držao.Kada to uradiš, sve će biti na defoltu.Mac adresa će biti ili 192.168.1.1 ili ona koja piše na donjem delu rutera(ispod).username i pass su admin
Kada mi je i toothless ponovio posle 2-3 puta isti savet da udjem sa admin/admin na panel Dynemoda konacno sam shvatio da mi je to panel za setovanje i da nema drugog panela u koji se ulazi preko usernem i pasword-a. Pomogla mi je teh. podrska provadrera KBC-neta i uspeo sam konacno da setujem ruter - sada imam internet. Drugi racunar ga nema jer ne pepoznaje mreznu karticu pa cu morati da ponovo instaliram drajvere za nju, nadam se da ce to biti dovoljno. Hvala svima na savetima Pozdrav. Dragan06
Broj postavljenih tema: 60431. Broj poslatih odgovora: 647770. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.