kod drugara smo pozvali sbb kada nam je receno da je signal odlican i da je internet konekcija u redu..u to smo i verovali,posto vec dugo vremena sa njima nemamo problema..zamenjen je i drugi internet kabal (modem-pc) ali interneta i dalje nema..takodje i modem je bio par puta restartovan..u control panelu pise da je kabal ``unplugged`` jel moguce da je na ploci to sranje vezano za internet riknulo ? svaka preporuka dobrodosla..
Ako ima, instalirajte drajver i probajte preko USB-a. Makar da znate da je modem ispravan i da internet radi. Zatim, probajte da reinstalirate drajver za mrežnu kartu. Ako ni to ne pomogne, lakše od reinstalacije Windows-a je da probate da povežete modem sa nekim drugim računarom preko LAN kabla, npr. neki netbook ili notebook koji ima LAN za koji ste sigurni da radi.
modem ima za usb prikljucak,takodje i mi imamo taj usb kablic..ali nama trazi odredjene drivere za to,da li se to moze naci na netu ? jos jednom hvala na opsirnom objasnjenju..
:: modem ima za usb prikljucak,takodje i mi imamo taj usb kablic..ali nama trazi odredjene drivere za to,da li se to moze naci na netu ? jos jednom hvala na opsirnom objasnjenju. :: :: ::
2) probaj USB konekciju samo kao test - bolje je da koristiš LAN konekciju. Za LAN proveri da li je instaliran drajver za mrežnu, takođe proveri da li je sam UTP (LAN) kabl u redu, a u najgorem scenariju dodaj novu PCI karticu (ima je za oko 700 din.)
Sto ih ne pozoves da ti dodju oni i pogledaju sta je. Ja sam ih stalno zvao kada god sam imao neki problem. Dodju izmere signal cacnu nesto i radi. Bilo tako 3-4 puta. _______________________
AAAAAAAAAAAlo Cadjenovic,odmori malo. Sta mi skices tu ko pekinezer neki!!!
Broj postavljenih tema: 60431. Broj poslatih odgovora: 647770. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.