Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Internet
Pristup Internetu
WLAN
STRANA 1 OD 1
Bundeva WLAN 09.08.2011. 18:44 T37708

status: user
broj poruka: 410
Moze li mi neko razjasniti koji su wireless AP bolji: oni sa spoljnim mini antenama vidjao sam uglavnom sa 1 a neki imaju 2-3 ili oni koji nemaju antene spolja nego su kao integrisane. Vidim da ima i jednih i drugih od renomiranih proizvodjaca. Da li ima vecih razlika u jacini signala ili je slicno ili ipak moram da pazim i trazim one sa mini antenicama?
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
vladarko Da li hoćeš da štrči ili ne 09.08.2011. 18:46 #350969

broj poruka: 4228
Moji kriterijumi su uvek bili da AP/adapter ima mogućnost da mu se antena zameni, tj, doda bolja - jača.

Pozdrav!

Vlada

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
dautovic Re: WLAN 09.08.2011. 18:56 #350972

broj poruka: 2856
Zavisi, vidi procitaj specifikaciju vidi koje su antene, koliko dB...ima nekih koji imaju spoljne izmenjive antene koje su lasbije od nekih integrisanih...

U principu stavis na papir, sta ti treba od rutera, koliko ove imas, itd itd...

frekfencija

:: Moze li mi neko razjasniti koji su wireless AP bolji: oni sa spoljnim mini antenama vidjao sam uglavnom sa 1 a neki imaju 2-3 ili oni koji nemaju antene spolja nego su kao integrisane. Vidim da ima i jednih i drugih od renomiranih proizvodjaca. Da li ima vecih razlika u jacini signala ili je slicno ili ipak moram da pazim i trazim one sa mini antenicama
::
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60431. Broj poslatih odgovora: 647770.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs