e ja sam na poslu svaki dan,kad nema posla ubijam se od dosade a na internetu su mi organicali pristup tj. nemogu na sve sajtove ici kao `acess denied` a samo administator moze odblokirati. Pitao sam se da li neko zna kako da odblokiram da bih ubio dosadu a da administator ne zna? hvala unapred!
1. da se sprijateljis sa administratorom, castis ga pivom, nabacis mu neku slatku drugaricu, vozis ga na posao i slicno. ili
2. da hakujes mrezu, dodelis sebi admin privilegije i skines sa liste zabranjene web stranice. u tom slucaju kad te provale (a hoce) dobijas ili unapredjenje ili otkaz. izglednije sanse su za otkaz.
3. kombinujes 1. i 2. pa kad te ortak provali kazes mu iskreno svoje namere i potrebe, ubedis ga te da te ne druka kod sefa onako drugarski i zajedno cekate otkaz :D
druze zavisi preko cega je blokiran. kod mene su bili blokirali preko proxy i nisu radile strane tipa facebook, youtube i ostale. Probaj program UltraSurf, skini ga sa sajta i unesi taj proksi koji ti je za firmu i ima da radi ako je blokiran preko proxy.
Broj postavljenih tema: 60431. Broj poslatih odgovora: 647770. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.