Pre 3 nedelje sam dobio wifi internet 4mb speedup neka akcija 1500 din sve je radilo lepo ali samo 2 sata nakon sto je njihova tehnicka ekipa otisla internet je radio lepo sasvim konkretno ali posle toga Ni na jedan sajt ne mogu da udjem po 2 minuta cekam da udjem na pc berzu.Kontaktirao sam njihovu tehnicku podrsku i rekli su mi da su parametri lose podeseni i da pozovem sutra da vide da li se stanje popravilo,ja lepo sacekam i ujutru i popodne nista ne radi opet isto.Iste te veceri opet zovem i posle nekih provera u control panelu i u run sistemu nesto sam kucao cmd pa neki testovi ispada da Racunar ne moze da brise ili obnvalja DNS kes memoriju i kaze mi da iskljucim napajanje od rutera i da sacekam 5 minuta i ponovo da upalim.To i uradim ali isto nakon toga opet sam ih zvao i rekli su da ce poslati neki zahtev i da je u obradi,2 dana posle ja odem na more i vratim se juce uvece isti problemi zovem pre 2 sata i javi mi se covek iz tehnicke podrske i pita u cemu je problem ja mu objasnim i nesto je cackao 2-3 minuta i rekao da odem na speedtest.net tu mi je brzina bila izmerena 3.5mb u sekundi i ping 18 sve je radlio perfektno 10 minuta nakon toga isti problemi zovem opet i kazu zao nam je ne mozemo da vam pomognemo a najveca ironija je bila kad mi je rekao bitno je da ucita ipak sajt bez obzira na vreme.
Sad se pitam da li je imao neko oviakvih problema i da li je slucajno do mog racunara problem nemam nikakve viruse windows svez pre mesec dana instaliran znaci bez problema nemam nikakve torente
Re: I meni(sugavi telekom)nije berza uopste htela da se ucita
07.09.2011. 18:12
status: user broj poruka: 1624
probaj ujutru i u toku noci da odes na youtube,a probaj oko 20h... videces tacno o cemu se radi...
Internet je omasovljen,i ide uzlaznom putanjom,sto ce reci,gomila korisnika,i potreba za vecim napredkom...
Kada je saobracaj najveci,logicno,sporije se ucitavaju stranice,nekad se na nekima nesto menja,nekad server na kojoj je sajt zeza,i moze tu da bude milion stvari...
Meni se desilo na primer,jedva ucita berzu ili npr itsvet,ili benchmark,a odem na neki strani sajt sve ekstra...
Ili na primer baguje youtube,ili facebook,odem na google,speed test,sve ok... Dakle nije do telekoma ( u mom slucaju ) vec do onih stranica koje posecujemo...
:: do danas prethodna 2 dana,neshto je bilo malo juce ali teskom mukom,sad je ok :: :: Ma cinjenica je da nam je net relativno skup,a o kvalitetu da ne govorim,dno dna :: :: ::
Čiji to pingtest rezultat pokušavaš da proguraš? :)
Uzmi i screenshot-uj sve to. Imaš sa pingtest-a direktan link, pa njega samo prekopiraj, ostale screenshot-uj, postavi na neki imagehosting sajt i daj linkove.
:: :: :: Čiji to pingtest rezultat pokušavaš da proguraš? : :: :: Uzmi i screenshot-uj sve to. Imaš sa pingtest-a direktan link, pa njega samo prekopiraj, ostale screenshot-uj, postavi na neki imagehosting sajt i daj linkove.
Re: I meni(sugavi telekom)nije berza uopste htela da se ucita
08.09.2011. 02:18
status: user broj poruka: 7779
Zemljace nemoj pricati na pamet... net nam je skup ali samo u odnosu na primanja a ne na svetske cene...
Probaj da u recimo Australiji, Kazahstanu ili Maleziji dobijes taj net po tim cenama...
Dobices ali samo ako si direktor lokalnog lelekoma...
A sto se tice Orion-a svi kukaju samo na njihovu bezicnu mrezu ali se i dalje pecaju na reklamu... pouceni nekim iskustvima svojih poznanika sa njihovim ADSL-om mislie da im sve funkcionise na isti nacin ali kad uplate vide da su se zajebali...
Generalno bi bila dobra fora da postoji neki probni period da se vidi sta ta njihova mobilna tehnologija moze da pruzi korisniku... pa da se u slucaju totalnog ili bar umerenog razocarenja samo zahvali u stilu: Hvala ali NE, hvala!
Do tada ima da kukate po forumima ko kukavci...
Tomato Republic Of Serbia !!!
:: do danas prethodna 2 dana,neshto je bilo malo juce ali teskom mukom,sad je ok :: :: Ma cinjenica je da nam je net relativno skup,a o kvalitetu da ne govorim,dno dna :: :: ::
Ne bih se nikada zajebavao sa Wifi netom, a sem toga sam zadovoljan sa Orionom jer su mi sve probleme rešili na kraju i povrh toga sam dobio povećanje brzine sa 16 na 23mb za iste pare kao izvinjenje što sam se cimao nedelju dana... __________________ Scourge of PCBerza
MaliAbner, Orion i daje test nalog na 2 dana (1/512) da vidiš kako radi net. Meni dadoše i nisam bio nešto zadovoljan - http://goo.gl/Y5dSy i http://goo.gl/fEGwr
I takođe, ne brkati WiFi i CDMA. WiFi koji nudi Orion teško da je mobilna tehnologija. Može i to biti, ali za tako nešto treba mnogo para i truda. I na kraju shvhatiš da uopšte nije isplatljivo.
Daum, sve zavisi. WiFi mahom uzimaju oni koji nemaju drugi vid pristupa internetu. Ja sad npr. ne bi` nikada prešao na neki vid kabla, sve dok mi ne ponude bolju ponudu od ove - http://goo.gl/LqBF8 (2000 din)
Sve zavisi ko ti je provajder i koliko ima želju da posluje pošteno.
Ime,prezime,datum i godina rodjenja,bracno stanje,uverenje od suda i mini biografija koju mozes da popunis ovde ( http://fwd4.me/0Axa ) i posaljes adminima na office@pcberza.rs
i5 2500K, Noctua NH-D14, Asus P8P67 PRO, 2*2Gb Kingston hyper x gray, 2*640Gb WD black sata 3 raid 0, Asus gtx 560ti DC, CM elite 430, Chieftec cft-750-14cs, Dell U2311h,
Broj postavljenih tema: 60431. Broj poslatih odgovora: 647770. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.