Da slucajno jos neko nema problem sa sporosti interneta, kod mene je u pitanju telekom adsl, danas je pocelo ma nijednu stranicu ne mogu normalno da otvorim. Posto je tehnicku sluzbu nemoguce dobiti reko da vidim da neko nema slicnih problema.
Od kada sam pre mesec dana prešao na paket od 4mb nisam jedan dan sastavio, a da nije net pucao na duže vreme. Par puta sam reklamirao... Oni, kao, izašli na teren i zaključili da je kvalitet parice očajan i pošto sam 3km od centrale nema šanse da mi radi net na većim brzinama. Nekad radi extra download 430kb/s, ali u glavnom očaj... kao i sada na primer. Speedtest mi pokazuje download 53kb/s :(
:: Od kada sam pre mesec dana prešao na paket od 4mb nisam jedan dan sastavio, a da nije net pucao na duže vreme. Par puta sam reklamirao... Oni, kao, izašli na teren i zaključili da je kvalitet parice očajan i pošto sam 3km od centrale nema šanse da mi radi net na većim brzinama. Nekad radi extra download 430kb/s, ali u glavnom očaj... kao i sada na primer. Speedtest mi pokazuje download 53kb/s : :: :: ::
I Cacak je zabagovan :/ malopre me zovu ortaci, mislili da im se neko nakacio na net kad vidi ono obojica na telekonju, drugarici pola dana net mrtav, ene opet telekonj :)
Broj postavljenih tema: 60431. Broj poslatih odgovora: 647770. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.