Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Internet
Pristup Internetu
ADSL ponuda kod jednog nam domaceg provajdera
STRANA 1 OD 1
KalifNS ADSL ponuda kod jednog nam domaceg provajdera 20.09.2011. 18:06 T38502

status: user
broj poruka: 1017
Stigla mi je ponuda da za isti novac uz potpisivanje ugovora predjem sa 4Mb na 6Mb uz produzetak ugovora na 12 meseci.

Prvo sam se obradovao, a onda skontao da oni novim korisnicima za manje para nude 8Mb a za jedva par stotinak dinara vise od onoga sto ja placam 4Mb novi korisnici mogu dobiti 16Mb.

Prosto je neverovatno koliko se favorizuju novi korisnici. Prosto ne mogu da verujem da ovim teraju da predjete kod konkurencije i ne to nije lelekom.

Iznerviran poslao sam im mail koju su iskulirali.
Cekam jos par dana a onda cu u temi da iznesem detalje sa linkovima.

najidealnije
idealno
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Ishmerish Trebao si da im trazis migracioni 20.09.2011. 18:18 #361450

broj poruka: 7285
sa tim mail-om, pa da vidis koju bi onda pesmu pevali.

Ljudi nista nije u kamenu zapisano i kad jedan pokaze zube i znanje u 99% slucajeva podviju usi i popuste, ali to nikako ne znaci da su u minusu jer kao i u svim drugim sferama(prim. garancija), na jednog informisanog i spremnog za borbu dolazi jos 20 lemura.Tako da su oni uvek u debelom plusu.

Poenta: Don`t be lemurs! :)

Lala 4ever!
http://fwd4.me/zCE

`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`

KalifNS Uf 20.09.2011. 18:22 #361454

Imam kod njih jos jedno 2 meseca ugovora a posle uzimam migracioni.
Nije prvi put da oni favorizuju nove korisnike.

Tj. Ako si nov dobijes 50% off konkretno 16Mb za manje od 2000 din.
A ko je vec korisnik ko ga sisa.

Svojevremeno je MTS takve stvari radio sa mobilnom telefonijom pa sam se preselio kod konkurencije.

I ove cu da ostavim uskoro. Ovo nema smisla.
Na kraju krajeva davace i neko drugi akciju, a ovde kod mene slobodnih mesta na centrali za izvoz pa ne moram ni migracioni da uzimam.

najidealnije
idealno

Scyter Re: 20.09.2011. 18:26 #361456

broj poruka: 8138
Da li bi nam mozda rekao gde ima 16 MB/s za manje od 2000 din.?

Ishmerish Mani ti to ima slobodnih mesta 20.09.2011. 18:28 #361457

Bilo je i kod mene na novoj centrali koliko hoces portova, ali su ih labudi posle sest meseci odneli i prodali za finu lovu,uglavnom po tim vukojebinama koje sebe nazivaju Beogradom.

Prvoveri ti to prvo pa se onda uljuljkuj, a i zasto bi pa upravo je poenta da je taj MIK tvoj i da niko nema pravo da ti ga ne izda(vec sam pisao o tome u jednoj mojoj temi).

Lala 4ever!

`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`

KalifNS Imao sam negativno iskustvo 20.09.2011. 18:36 #361460

Sa prethodnikom orion-a, ne secam se sezam li to bese.
Trazili su da platim jos mesec i po da mi daju MK.
Srecom je devojka koja je radila u sezamu, kad je cula od centrale sta traze od mene, proverila da li ima portova na mojoj centrali i posavetovala me da samo raskinem ugovor bez MK.
Dobio sam od sledeceg providera u roku od 2 dana internet.
Tako da mi MK nije prekopotreban.

Poslacu mail svakom koga interesuje akcija koju imaju, nisam hteo da ih reklamiram, ali za godinu dana su dobri a posle menjajte. Ja sam pri kraju ugovora i jako sam razocaran.

najidealnije
idealno

Ishmerish Ti znas sta ti je ciniti 20.09.2011. 18:41 #361464

Da sam ja znao i bio pametniji u tom vremenu i uspeo da nabavim pismeni dokaz da mi ne daju ili me uslovljavaju za MIK, sad bi se kupao u lovi....

Lala 4ever!

veljchy Re: Mani ti to ima slobodnih mesta 20.09.2011. 18:47 #361473

broj poruka: 476
u pravu je ish - ja kad sam raskidao ugovor u t.....mu bog zna kako su bili ljubazni i nudili mi akciju ovu, akciju onu....uzeo sam mik/presao kod drugog-cao,zdravo(daleko vam lepa kuca)a inace sad se za port u ovom mom veselom arilju ceka i po 20-30dana!!!nemoj to da gubis...

:: Bilo je i kod mene na novoj centrali koliko hoces portova, ali su ih labudi posle sest meseci odneli i prodali za finu lovu,uglavnom po tim vukojebinama koje sebe nazivaju Beogradom
::
:: Prvoveri ti to prvo pa se onda uljuljkuj, a i zasto bi pa upravo je poenta da je taj MIK tvoj i da niko nema pravo da ti ga ne izda(vec sam pisao o tome u jednoj mojoj temi)
:: Lala 4ever!
:: http://fwd4.me/zC
:: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
MaliAbner Re: Re: Mani ti to ima slobodnih mesta 21.09.2011. 11:21 #361677

broj poruka: 7779
Zemljace napucao si sve misice sem ljubavnog...

Tomato Republic Of Serbia !!!

:: u pravu je ish - ja kad sam raskidao ugovor u t.....mu bog zna kako su bili ljubazni i nudili mi akciju ovu, akciju onu....uzeo sam mik/presao kod drugog-cao,zdravo(daleko vam lepa kuca)a inace sad se za port u ovom mom veselom arilju ceka i po 20-30dana!!!nemoj to da gubis..
:: :: Bilo je i kod mene na novoj centrali koliko hoces portova, ali su ih labudi posle sest meseci odneli i prodali za finu lovu,uglavnom po tim vukojebinama koje sebe nazivaju Beogradom
:: ::
:: :: Prvoveri ti to prvo pa se onda uljuljkuj, a i zasto bi pa upravo je poenta da je taj MIK tvoj i da niko nema pravo da ti ga ne izda(vec sam pisao o tome u jednoj mojoj temi)
:: :: Lala 4ever!
:: :: http://fwd4.me/zC
:: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60431. Broj poslatih odgovora: 647770.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs