ovako, imam adsl kod telekoma 4 godine samo pod ugovorima, zadovoljan sam, nema prekida, ping u cs nekad skoci ali to se da resiti, uleteo sam u promociju pocetkom godine iptv za 1 dinar, i to mi je bilo ok ali sam skontao da secka slika kada npr skidam torrent a gledam tv...to je s*anje... elem, imam 2 mladja burazera i necu da delim 4mb sa njima i razmisljam da uvedem kablovski net, provajder radius vektor, prikljucak je besplatan, placa se kabl od bandere do kuce i koaksijalni valjda 60din metar, uzeo bih 12mb za 2900 mesecno na 2 godine, batalio bih adsl (to neka uzmu ova dvojica) a ja ovaj za sebe. ili bi bilo bolje da zadrzim adsl a njima da uvedem kablovski i da prebacim ugovor sa mame na sebe od adsl i to je to? sta je po vama bolje resenje?
*** Od vasih odgovora samo zavisi sta cu da uradim, zato molim za iskren odgovor hehe *** poz
Vektor je govno. Bio sam kod njih godinam i o njima stvarno nemam puno lepog da kazem. Veza je stalno pucala, po par ssati nekada. Kad pozoves da pitas u cemu je problem, sluzba te otkaci kao najgoreg smrada i kaze`problem je do Vas, dovidjenja`. Jeste da su im cene ok, ali radije bih vise dao Telekomu ili SBB-u pa a stvarno imam ono sto sam platio, nego da se drndam sa bahatim idiotima.
Ako je za bracu kojima ne treba net bas previse, onda je to ok za njih... recimo... Ali ako ti torent radi non-stop (kao meni :) ) moj predlog ti je da u svakom slucaju zaobidjes Radius Vektor **************************************************************** i5 2500k @ 3.8 Ghz, ASUS RoG GENE - Z, 8Gb DDR3 @ 1600mhz, MSI GTX 560Ti TF II, CM Silent Pro 850W, HAF X, Samsung F4 2 Tb + WD Caviar Black 640Gb
A da probas kod Orion telekoma??Imas 16 mbit za 2500 dingera na 2 god,al imas 2 meseca gratis,znaci platis 22 meseca 2500 din.Mozes,cini mi se,da uzmes bez ugovora na 1 mesec adsl od njih za punu cenu od 4500 din,cisto da probas.Ja je koristim on februara meseca adsl max od 16 mbit ,zadovoljan sam,radi za sve pare.I koliko ja vidim radijus vektor daje manji upload...
nema u mom selu Surcinu uslova za nista sem radijusa i mobilnih interneta. centrala krs ne moze ni broj novi da se uvede za telefon.tuga.ostajem u telekomu, hvala
Cekaj malo,kako mislis nemas uslova za druge adsl provajdere?????Ako mozes telekom adsl,onda mozes i druge,uzmes migracioni kod i predjes kod drugog provajdera.A sad,sto se centrale tiche,to bi trebal da sam provajder da ti kaze mogucnosti na tom podrucju...valjda.
Znam da su u letnjem periodu imali neku akciju ,ali nevidim na njihovom sajtu nikakvu akciju sto se privatnih lica tice...inace redovna cena je 2800 dingera za 16 mbit.
ja necu da promenim provajdera, neophodan mi je jos jedan prikljucak kabl ili adsl,da se burazeri kolju oko jednog,tog novog ili njima telekom a meni novi. A posto moze samo radijus,a kazete da je kanta,ostavljam telekom a neka oni jure sebi nesto.
Nema ti druge nego da se raspitaš po komšiluku kakva su njihova iskustva sa RV. Mislim da ti je to bolja informacija, nego da saznaš kakva su iskustva onih koji žive kod Sava Centra ili u Borči.
Ako već imaš mogućnosti za kablovsku proveri, a mobilni net ostavi za vreme kada ti bude bio neophodan.
Pozdrav!
Vlada
:: :: :: :: ja necu da promenim provajdera, neophodan mi je jos jedan prikljucak kabl ili adsl,da se burazeri kolju oko jednog,tog novog ili njima telekom a meni novi :: A posto moze samo radijus,a kazete da je kanta,ostavljam telekom a neka oni jure sebi nesto.
I npr drugar jedan kaze da je zadovoljan,sve ekstra itd, ali pre se stalno zalio da nema net po pola dana,kad kradu neke kablove na nbg njemu nestane net. Moram naci neko resenje. Hvala na odgovorima momci.
Upravo, ta akcija -50% je istekla krajem septembra.
Iskreno, i ja bih zaobisao Radijus. U 61-om sam i iskustva nisu bas najbolja (komsijska, a i drugih poznanika pa sam ih ja u startu odbacio kao opciju).
Kad vec nema nista drugo, zovi Radijus i pitaj da li postoji mogucnost da se prikljucis na mesec dana, probno pa vidi da li ti odgovara. Cisto sumnjam da ce izaci u susret ali probaj, nista te ne kosta... u stvari, kosta te 1 poziv =]
Na mobilni net zaboravi, a wireless dolazi u obzir samo ako neki provajder ima AP u tvojoj blizini. Ovo ti se isplati samo ako je bas blizu posto signal direktno zavisi od vremenskih uslova [idealno= do 500m + opticka vidljivost bez prepreka].
Pozdrav!
:: Znam da su u letnjem periodu imali neku akciju ,ali nevidim na njihovom sajtu nikakvu akciju sto se privatnih lica tice...inace redovna cena je 2800 dingera za 16 mbit :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60431. Broj poslatih odgovora: 647770. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.