Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Internet
Pristup Internetu
SBB alternativa
STRANA 1 OD 1
mkukic SBB alternativa 09.01.2026. 18:54 T69480

status: user
broj poruka: 2593
U februaru mi istice dvogodisnji ugovor sa SBB-om. Generalno sam zadovoljan kvalitetom signala, ali od kako su Formulu 1 prebacili na razne Arene, koje nemam u paketu, uplatili smo F1 TV i tako gledam F1.

Televizor ne koristim za bilo sta drugo, tako da mi televizija i telefon ne trebaju, vec samo internet.

Sta mi preporucujete kao resenje? Zivim u Vrscu, koristim MacBook iz potpisa.

Edit:

Gledam ponudu na A1:

https://a1.rs/privatni/internet/kucni_net#internet-tv-switch

Koliko vidim za 2500 din je internet + TV, a u ponudi je i Arena Adrenalin na kojoj je F1... Ako je zaista tako i sve radi kako treba, onda je ovo ok ponuda.

MacBook Pro 16` 2019
macOS Tahoe 26.2
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
count Re: SBB alternativa 10.01.2026. 07:41 #684546

broj poruka: 1406
Za to ti je dovoljan i spori 4G a kamoli 5G. Ali........ prvo proveri kakv ti je signal i kako rade 4/5G jer je to jako zavisno od lokacije, moguće je da su Yettel ili MT:s bolji na toj lokaciji.

Ryzen R9 7900x. ASrock B650Pro RS. Arctic Liquid Freezer III 360, 2x16GB Kingston 6000MHz, Gigabyte Rx 6600XT, KC 30001TB, Samsung 970 evo plus (500GB), Samsung 960 evo (250GB, Adata nvme 1TB,.

:: U februaru mi istice dvogodisnji ugovor sa SBB-om. Generalno sam zadovoljan kvalitetom signala, ali od kako su Formulu 1 prebacili na razne Arene, koje nemam u paketu, uplatili smo F1 TV i tako gledam F1
::
:: Televizor ne koristim za bilo sta drugo, tako da mi televizija i telefon ne trebaju, vec samo internet
:: Sta mi preporucujete kao resenje? Zivim u Vrscu, koristim MacBook iz potpisa
:: Edit
:: Gledam ponudu na A1
:: https://a1.rs/privatni/internet/kucni_net#internet-tv-switc
:: Koliko vidim za 2500 din je internet + TV, a u ponudi je i Arena Adrenalin na kojoj je F1... Ako je zaista tako i sve radi kako treba, onda je ovo ok ponuda
:: *******************************
:: MacBook Pro 16` 201
:: macOS Tahoe 26.
Pisko Re: SBB alternativa 10.01.2026. 17:00 #684551

broj poruka: 6681
Tako opisano, A1 je to što tražiš, dok je ova `promocija`, odnosno, prevlačenje korisnika iz mt-s i ostalih. Jedino što treba da te brine je da li imaš optiku tu gde jesi.
Ja sam sa telekom-ove mt-s ove optike prešao na A1 (ista optika, iznajmljuje A1), zadovoljan sam (osim retkih trenutaka resetovanja nečega u lancu opreme, pa nestane interneta - pa se pojavi sam, uglavnom u neka `gluva doba`, pa pretpostavljam da je namerno, neki radovi...).
Čak i sa popustom koji telekom-mts daje kada pokuša da te zadrži kao starog korisnika, A1 je povoljniji. Ono što je naročito bolje u A1, to je box uređaj koji dobijaš (koji se i ponaša kao tv-box android uređaj/smart TV) i sama aplikacija Xplore tv koja lepo i inteligentnije, brže radi nego bilo šta telekomovo, lakše vraća propušteni program, odmah ti nudi razvrstano ono što si možda propustio... ukratko, ako to radi na tvojoj adresi, pod ovim uslovima, uzimaj.
Šta će biti kad istekne 2 godine, verovatno ćemo to iskijati u pokušaju da ih `otkačimo`, jer ovakve promocije teško da su održive.
Budale računaju na sreću.

:: U februaru mi istice dvogodisnji ugovor sa SBB-om. Generalno sam zadovoljan kvalitetom signala, ali od kako su Formulu 1 prebacili na razne Arene, koje nemam u paketu, uplatili smo F1 TV i tako gledam F1
:: Televizor ne koristim za bilo sta drugo, tako da mi televizija i telefon ne trebaju, vec samo internet
:: Sta mi preporucujete kao resenje? Zivim u Vrscu, koristim MacBook iz potpisa
:: Edit
:: Gledam ponudu na A1
:: https://a1.rs/privatni/internet/kucni_net#internet-tv-switc
:: Koliko vidim za 2500 din je internet + TV, a u ponudi je i Arena Adrenalin na kojoj je F1... Ako je zaista tako i sve radi kako treba, onda je ovo ok ponuda
:: *******************************
:: MacBook Pro 16` 201
:: macOS Tahoe 26.
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60497. Broj poslatih odgovora: 648534.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs