Oj! Ima li bivših orionovaca, beotelovaca, sezamproovaca i ostalih ovčica kojima nakon prisvajanja od strane po poštenju čuvene kompanije MTS stižu računi ničim izazvano uvećani za oko 50%? Pa ako ima eventualno neku zajedničku krivičnu prijavu da podnosimo against zadrigli krmak Lučke i ostali prasići, čisto iz dosade onako. Ja sam bivša Orion ovca a zbog koga ti ostaješ bez novca?
pojeo ovce i svinje. Meni je Orion, svojevremeno, živce kidao slanjem reklama, hvalisanjem tipa najsnažniji, najvisočiji, najljepši... Bio na aDSLu a oni nude panoptikum. Prijavim se ja tamo, na listu aspiranata, kad, posle par dana aaa, jok, niste ``pokriveni`` (Zrenjanin, širi centar). Posle par godina, raspitam se jope`, aaa, jok bre, i dalje ja nepokriven, bubrezi zebu a oni tamo me yebu. E, posle još nekoliko godinica, izgubih strpljenje i evo me i dalje kod monopolista, ne raspitujem se više (mtsopolisti mi udelili nagradno umanjenje cene njihove usluge zbog višedecenijske vernosti)....
Lepo, samo sad tražim nekog ko ne voli vuka i svinju a ne ko ih voli. Đinović je znao da će prodati Orion i zato je potpisivao džabalesku ugovore da bi pre prodaje skupio što više (n)ovaca. Zato ćemo prijaviti i njega jer je krivično delo prevara ako je neko zaključio ugovor s namerom da pribavi protivpravnu imovinsku korist, a unapred je znao da ga neće ispuniti.
Broj postavljenih tema: 60516. Broj poslatih odgovora: 648801. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.