Naime napisem Orionu na sajtu da ocu da me kontakttiraju za teh mogucnosti, sutradan doalzi poziv A1 ok iskuliram , niko me ne zove iz Oriona pozovem ja da vidim za teh mogucnosti ne rade sa privatnim licima ok ja sam pravno ok moze zvace me da mi kazu da li moze da se sprovede posle par sati opet zove A1 nista iskuliram, niko ne zove iz Oriona pozovem ja sledeci dan da proverim ne moze nema teh mogucnosti ok nista kazem steta, posle sat dva opet zove A1 , niti sam im poslao zahtev niti sam uopste hteo bilo kog drugog provajdera kablovske ispade da neko iz Oriona daje podatke A1. Da li je neko imao ovakva iskustva sa provajderima? I jos bitnije da li je neko uspeo da dobije optiku po pristojnoj ceni nesto do max 2000 dinara da su mu dali sa popustima i kako je to obezbedio ako je to moguce ?
Zanimljivo je da Orion nema mogucnosti...ovde kod mene su prisutni MTS, Yettel i A1 i do skora Orion. Samo dodju presvicaju kabl i to je to.
Moguce da jos nisu postavili svoj rack. Ne znam sto bezis od A1. Skoro sam presao kod njih nakon sto je MTS preuzemo Orion i podigao mi cenu paketa vise nego duplo (7300din).
A1 tada radio promociju pa sam uzeo devet meseci dinar i nakon toga 4500din (600/300, TV, HBO max). Na 24meseca to mu dodje ~2450din. Meni ok. Za sada fino radi.
Ukoliko imas 5G signal razmisli i o A1 bezicnom internetu. Imas paket 100/20Mbps za 2400din na 24meseca plus mozes da ga nosas gde god.
MTS i Yettel ponude za bezicni internet ne vredi spominjati posto im je tek najskuplji paket flat rate.
Cisto za poredjenje imam A1 prenosivi ruter (4G) da imam net kada sam u selu.
Brzina 60-70Mbp nas cetvoro bez problema surfamo, vrtimo youtube itd.
E sad, ovo sto te spijuniraju :), razmisljam da moze biti i da bi nivelisali udeo MTS-a u trzistu da ne bude monopola, jer su pokupovali sve manje operatere ali ovo je samo teorija.
support normality
GA B450, Ryzen 2600, 48GB R.A.M., Samsung evo 990 pro 1TB, RX580, Chieftec modular 750W.
Broj postavljenih tema: 60540. Broj poslatih odgovora: 649006. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.