imacu sada 3mb :) bas me cudi da nisu povecali za 512kbit kao sto rade obicno godisnje :) Nego ovaj moj otkaceni komsija nece kupi access point pa da uzmemo lepo 6/1.5 i da downlodujemo ko ljudi, i da hostujemo igre :))
Razumem to ali ja sam na s-small paketu i meni povecavaju samo upl od 15. ali preko home.sbb imam promenu usluge da aktiviram sam i mislim da bi na m paket me pustili tek od 1. decembra... edit: Evo citam na sbb forumu kako se ljudi bune sto S paket nije povecan makar na 8mbita sto i jesu u pravu, makar mi sa ugvorima na godinu i dve :)
Ali bas zbog ovakvih stvari, ova zemlja i jeste bolesna i slaba. Nema razloga da imamo ovako bedan net po ovoj ceni, pogotovo upload. To ja zovem kada mrzis svoj narod, izdaja. Koliko vredi taj extra profit, kada zivis u najsiromasnijoj zemlji u Evropi? Vredi gomila - karme, eto to je sve. Ovde je uglavnom sve i dalje veoma pogresno, gomila lopova, nisu oni pilicari, oni su demoni.
Ja koristim ovaj poslednji... a kurs je 4.3RM za 1E.
Naravno desi se ponekad akcija vezes se ugovorom na dve godine pa to bude 141RM kao u mom slucaju... no sve jedno me izadje preko 30E na mesecnoj bazi... http://streamyx.tm/
Tako da ljudi u srbistanu treba da budu vise nego sretni sto je internet tako povoljan...
Tomato Republic Of Serbia !!!
:: Ali bas zbog ovakvih stvari, ova zemlja i jeste bolesna i slaba. :: Nema razloga da imamo ovako bedan net po ovoj ceni, pogotovo upload :: To ja zovem kada mrzis svoj narod, izdaja :: Koliko vredi taj extra profit, kada zivis u najsiromasnijoj zemlji u Evropi :: Vredi gomila - karme, eto to je sve :: Ovde je uglavnom sve i dalje veoma pogresno, gomila lopova, nisu oni pilicari, oni su demoni :: :: Go Go Go !! :: ::
Srbija je kolevka civilizacije pod broj 1. Dakle pricamo o Evropi. Pod broj 2, ja sam mislio da svi znaju od koga sbb vuce link i po kojoj ceni. Toliko.
:: Srbija je kolevka civilizacije pod broj 1. Dakle pricamo o Evropi :: Pod broj 2, ja sam mislio da svi znaju od koga sbb vuce link i po kojoj ceni. :: Toliko :: :: :: Go Go Go !! :: ::
Ako si u Maleziji nisi na Marsu !!! Postoji jos nesto van Malezije i tvog sela u Srbiji :))) Ne moj da se ljutis, ali sam morao ovo da kazem. Jace je od mene :)
Intel i5 2500k, Noctua NH-D14, Asus Maximus IV Gene - Z, MSI Cyclone 6850 Power Edition, 2x2Gb Hyper X 1600mhz Genesis (gray), HDD WD 640 gb, Samsung F3 1tb, Seasonic S12D 850w
:: O cemu bre ti pricas.. :: Telekom Malezij :: http://streamyx.com.my/get_streamyx/get_streamyx.php?id=getstreamyx_package_standar :: :: Ja koristim ovaj poslednji... a kurs je 4.3RM za 1E :: :: Naravno desi se ponekad akcija vezes se ugovorom na dve godine pa to bude 141RM kao u mom slucaju... no sve jedno me izadje preko 30E na mesecnoj bazi.. :: http://streamyx.tm :: :: Tako da ljudi u srbistanu treba da budu vise nego sretni sto je internet tako povoljan.. :: :: Tomato Republic Of Serbia !!! :: :: :: Ali bas zbog ovakvih stvari, ova zemlja i jeste bolesna i slaba. :: :: Nema razloga da imamo ovako bedan net po ovoj ceni, pogotovo upload :: :: To ja zovem kada mrzis svoj narod, izdaja :: :: Koliko vredi taj extra profit, kada zivis u najsiromasnijoj zemlji u Evropi :: :: Vredi gomila - karme, eto to je sve :: :: Ovde je uglavnom sve i dalje veoma pogresno, gomila lopova, nisu oni pilicari, oni su demoni :: :: :: :: Go Go Go !! :: :: :: ::
:: Ako si u Maleziji nisi na Marsu !! Da si bio negde van srbistana verovatno bi mislio da si na marsu !?!?! A da si bio u Singapuru mislio bi da si bio van Suncevog sistema !?!?!
:: Postoji jos nesto van Malezije i tvog sela u Srbiji :)) Postoji, moje selo je BGD... a bio sam radno i po evropi i u latinskoj ameriki !?!?!
:: Ne moj da se ljutis, ali sam morao ovo da kazem. Jace je od mene : Naravno da se ne ljutim samo primecujem problem sa srbistancima posto misle da su pametniji od Boga i lukaviji od djavola !?!?!
P.S. Konfiguracija ti i nije nesto vredno potpisa !!!
:: :: Intel i5 2500k, Noctua NH-D14, Asus Maximus IV Gene - Z, MSI Cyclone 6850 Power Edition, 2x2Gb Hyper X 1600mhz Genesis (gray), HDD WD 640 gb, Samsung F3 1tb, Seasonic S12D 850w ::
I moje selo je Bgd i proputovao sam pola Evrope pa nista, ne vidim poentu prethodna dva posta, s tim sto jedan moze da se protumaci kao provokacija a za tim nema potrebe. :) Elem...lepo od SBB lopova sto opet podizu protok, samo ne znam koliko ce me to zivaca kostati jer malo je falilo da raskinem ugovor sa njima prosli put. O njima nemam lepo misljenje i iskustvo, tako da oni koji nemaju SBB net, nemaju za cim da zale. Poz NZXT Hades Asus M4A88T-V EVO Gemini II Coolink 120P x 2 Phenom x2 560 @ 4Ghz Kingston HyperX 2 x 2Gb DDR3 1600mhz Powercolor 6850 1gb @ 850/4400Mhz WD Caviar Blue 320GB 7k 16MB Cooler Master M520w Modular
Pa vidi moj prvi post u temi je bio u vezi interneta i lepo sam izneo da ljudi u srbistanu samo kukaju i to samo zato sto im je kukanje uslo u krv... Internet u srbiji nije preskup ali nije ni u bescenje, moze to i daleko bolje pogotovu u onom drugom delu tj od korisnika ka internetu...
SBB-ov internet je usled razlicitosti tehnologija uvek brzi i to bar 10% od slicnog ADSL paketa...
Evo recimo sa 6Mbita/s sam pre par nedelja kad sam bio na odmoru u srbistanu (umesto da sam obilazio jugoistocnu aziju) skidao bilo koju epizodu neke serije za SEDAM minuta i onda neko kuka da je ovde net los...
Nije los ali bi mogli da ponude neke slabije pakete za sitnu kintu kako bi se koriscenje neta omasovilo u srbistanu, mada iskren da budem kad gledam klince mozda ni ne mora onaj moj pajser ga koristi samo za skidanje igara i tek od skora (sesti razred osnovne) je poceo da ga koristi za pronalazenje informacija (uglavnom o lektiri) ili ideja sta bi moglo da se radi da se covek kao jedinka malo unapredi...
Kolega markopvict je vec naveo sto ne uvedu paket od 1024/128 Kbit za 500 dinara mesecno i to je zaista dobra ideja... Prosto receno ne treba svakome net za download...
Tomato Republic Of Serbia !!!
:: I moje selo je Bgd i proputovao sam pola Evrope pa nista, ne vidim poentu prethodna dva posta, s tim sto jedan moze da se protumaci kao provokacija a za tim nema potrebe. : :: Elem...lepo od SBB lopova sto opet podizu protok, samo ne znam koliko ce me to zivaca kostati jer malo je falilo da raskinem ugovor sa njima prosli put :: O njima nemam lepo misljenje i iskustvo, tako da oni koji nemaju SBB net, nemaju za cim da zale :: Po :: :: NZXT Hade :: Asus M4A88T-V EV :: Gemini II Coolink 120P x :: Phenom x2 560 @ 4Gh :: Kingston HyperX 2 x 2Gb DDR3 1600mh :: Powercolor 6850 1gb @ 850/4400Mh :: WD Caviar Blue 320GB 7k 16M :: Cooler Master M520w Modular :: ::
... da za svaku uslugu uzmu bar chrvenu. I onda, disao ne disao - mesecno jedno 5-10 chrvenih moras da im das. Nesto kao porez na platu. Zato sam ih ja otkantao i uzeo PTT. Jos satelitski reklamni pano da resim i ja na konju.
Pozdrav. - Just look at us.Everything is backwards. everything is upside down.Doctors destroy health, lawyers destroy justice, universities destroy knowledge, governments destroy freedom, the major media destroy information and religions destroy spirituality
dobro je sto dobijam 12MB uskoro, i 50% veci upload... Prekidi su bili samo kada povecavaju brzine, od tada non stop full brzina, odlican ping, upload tacno koliki kazu, tako je kod mene...
Broj postavljenih tema: 60429. Broj poslatih odgovora: 647736. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.