Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Internet
Pristup Internetu
SBB je vec uzvratio udarac
STRANA 2 OD 2
Panta019 Re: ... 29.12.2008. 22:51 #86201

status: user
broj poruka: 1583
Ej, gde su te slikali ?

I pijan i trezan za kompjuter vezan.

::
:: http://lh4.ggpht.com/_MBBiybbMX04/SF8r-Pqkv8I/AAAAAAAADK0/wbC6pzGRIhs/Petra+80.jpg
:: “I am a deeply religious nonbeliever.… This is a somewhat new kind of religion.” Albert Einstein
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Slavuj ,,, 29.12.2008. 23:04 #86206

broj poruka: 2236
To je Telekom, na putu da osvoji nagradu najboljeg pružaoca ADSL usluga, u državi u kojoj je, khm, jedini proVAJDER. Ja nisam dospeo na fotografiju, više me podseća na tebe ovaj sa znakom BMW-a na čelu, nekako vam se poklapaju crte lica :)

“I am a deeply religious nonbeliever.… This is a somewhat new kind of religion.” Albert Einstein

:: icq :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Slavuj .... 29.12.2008. 23:28 #86216

Koje smeće od veze, ne prelazi 60kB/s sa Rapidshare-a već 20 minuta. Ubrzano, ali na suprotnu stranu. 1024/128 skida sporije nego 768/64. Made in Serbia.
“I am a deeply religious nonbeliever.… This is a somewhat new kind of religion.” Albert Einstein

Nikopol74 hahahahahahaha, Teleshit bolji od SBB-a.... 30.12.2008. 00:17 #86242

broj poruka: 362
kakve optimiste citam na forumu...Ne da je BOLJI od Teleshita nego ga je razbio ko MUSA JARCA! A rapid share je NEVIDJENO SRAAAAAAAANJE:)))) Dok sam imao premium account, isao mi je 264-267kb, a kao free user je gori od LOTO-a!! Ide od 3-160kb, ali to donekle i ne moze da im se zameri jer SVI provajderi piraterije (ukljucujuci i newsgrupe) su sve vise prebukirani. Imam cable 2mbit a na drugom kompu ADSL sezampro 96kb i ZNAM dobro kako radi SLOWSHARE. I jos su smanjili dnevnih 10gb na 2.66 (da ne pominjem 15 minuta cekanja)!!! A ne da nisu najbolji nego nisu ni u istoj ligi sa onim sto su bili do pre mesec-dva! Uskoro pazarim internet visa karticu, pa pravac newsgrupe ili nesto sto nije rapid(slow)share. Uslovi su maltene idealni. A kao sto ste svi vec sigurno videli, i kao sto su neki vec rekli, SBB je samo povecao 3 na 4mbit, ostalo je isto, a i koji ce nam vise od 1-2mbit??? Narocito za te pare....A newsgrupe nemaju limit za download...za slicne pare kao slowshare:))))

p.s. I ja imam SBB mix, ma od toga nema bolje....ima Teleshit dosta krugova da ih sustize:)))

life`s a bitch...and then you die.
OCz re 30.12.2008. 00:22 #86243

broj poruka: 2900
Pa sta je povecano ..? samo jedan paket i to samo nekima ? Kod mene je i dalje 1024/256 Kbps na Ikom-u.
mixim Re: re 30.12.2008. 08:55 #86267

broj poruka: 76
Pa sto bi oni bili bolji od ostalih! Pa da, taj paket nisu ubrzavali. A ti dodaj 600 din. i dobices duplo brzi paket i sto se tice dl-a i up-a. Mislim da vredi. + dobijes PayTV.

:: Pa sta je povecano ..? samo jedan paket i to samo nekima ? Kod mene je i dalje 1024/256 Kbps na Ikom-u.
Scyter Re: 30.12.2008. 08:59 #86268

broj poruka: 8138
Steta sto nemam u mojoj zgradi sbb vec kds,inace bi davno bio njihov korisnik.

Zmajko ... 30.12.2008. 09:27 #86269

broj poruka: 1228
USDownloader, SezamPro ADSL, 2mbit, vreme 09:25, Free User..................
http://img522.imageshack.us/img522/4787/rapidyk5.jpg

Znaci, RADI... PUNOM brzinom. Bar kod mene =P

Poz
Slavuj ... 30.12.2008. 09:58 #86271

Od jutros i kod mene 106kB/s. Jedno pitanje za sve koji ovo čitaju, zašto na SBB-u sa 1024/128 skida 123-4kB/s, a 2048/256, 246-8, a na Telekomu 106 i 206kB/s ?

gile23 ... 30.12.2008. 10:22 #86276

broj poruka: 9121
Zato sto se neki signali gube, neko je to pominjao pre zato je kod ADSL mnogo manje od 1024 recimo, ali je na SBB-u ta razlika veoma mala,...

Pozdrav!

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Nikopol74 @ eseses 30.12.2008. 13:10 #86294

Oces da kazes da u istoj zgradi ne mogu da bude vise od jednog kablovskog provajdera? Zakleo bi se da kod mene ima neko Ikom jer sam video racun sa imenom Ikom kod sanduceta. Kad sam bio u zarkovu, gazda je imao Ikom. Kad smo zvali sbb, rekli su nam da je njima svejedno kog provajdera imamo na gajbi sve dok minimum 50% ljudi iz ulice (ili zgrade) potpise pristanak na sbb. Ubedjen sam da moze svuda. Jel ih neko zvao da pita u skorije vreme?

:: Steta sto nemam u mojoj zgradi sbb vec kds,inace bi davno bio njihov korisnik
Scyter Re: @ eseses 30.12.2008. 13:19 #86295

u mojoj zgradi svi imaju kds.Pre 5-6 god dosli su likovi iz kds i ponudili kablovsku i mislim da su svi pristali na tu ponudu ,ne samo u mojoj zgradi nego u celoj ulici na Novom Beogradu.Ne kazem da ne moze da ima vise kablovskih provajdera,ali ja kod mene to nisam video.Neverujem da je iko zvao da pita,jer ih u mojoj zgradi bas boli uvo kod kog su provajdera(uglavnom zive matorci)samo da imaju tv.

:: Oces da kazes da u istoj zgradi ne mogu da bude vise od jednog kablovskog provajdera? Zakleo bi se da kod mene ima neko Ikom jer sam video racun sa imenom Ikom kod sanduceta. Kad sam bio u zarkovu, gazda je imao Ikom. Kad smo zvali sbb, rekli su nam da je njima svejedno kog provajdera imamo na gajbi sve dok minimum 50% ljudi iz ulice (ili zgrade) potpise pristanak na sbb. Ubedjen sam da moze svuda. Jel ih neko zvao da pita u skorije vreme
:: life`s a bitch...and then you die
:: :: Steta sto nemam u mojoj zgradi sbb vec kds,inace bi davno bio njihov korisnik
:: ::
Nikopol74 Re: Re: @ eseses 30.12.2008. 13:35 #86297

Pa onda sigurno nece biti problema. Brate, zovi ih i pitaj. Ako je sve ok, stanari ce potpisati i to je to. Posle ti samo ostaje da ih cimnes na svakih par dana i vidis kako stoje stvari. SBB je bas dosta dobar, plus ako ih smaras cesto, dobices sve relativno do veoma brzo. Cak mislim da je jos uvek za dz prikljucenje na net.

:: u mojoj zgradi svi imaju kds.Pre 5-6 god dosli su likovi iz kds i ponudili kablovsku i mislim da su svi pristali na tu ponudu ,ne samo u mojoj zgradi nego u celoj ulici na Novom Beogradu.Ne kazem da ne moze da ima vise kablovskih provajdera,ali ja kod mene to nisam video.Neverujem da je iko zvao da pita,jer ih u mojoj zgradi bas boli uvo kod kog su provajdera(uglavnom zive matorci)samo da imaju tv.
Scyter Re: 30.12.2008. 13:38 #86298

Kakva im je tehnicka podrska za net,posto sam cuo da nisu bas ljubazni ako ti nesto ne valja?

Nikopol74 Re: Re: 30.12.2008. 14:26 #86312

Nikad nisu bili neljubazni, ali ima par njih sa manje strpljenja, ali to ga ne cini neljubaznim nego te eventualno prekine pa te pita ili kaze nesto. Ima glupih (uglavnom zenski operateri), ima i dosta strucnih, ali neljubaznost, to nisam doziveo.

Konkretno, tehnicka podrska im je bas dosta dobra jer ti kazu konkretne stvari. A recimo na informacijama, hehe tamo nemaju pojma ni sta je net, a sto je najgore tamo se javljaju ribe pa ti vidi:)!!! Kao sto rekoh, kad ti nesto ne radi kako treba, cimnes ih jednom u danu i bice brzo reseno. Ali ne verujem da ces imati problema. Jedino sto mi pada na pamet je sto ces mozda malo duze cekati da ti uvedu u zgradu, ako u kraju nema sbb.

:: Kakva im je tehnicka podrska za net,posto sam cuo da nisu bas ljubazni ako ti nesto ne valja
pajsgudgud Re: Re: 30.12.2008. 14:36 #86314

broj poruka: 3746
Sasvim su korektni. Podrška 24/7, a terenska od ponedeljka do subote. Skoro sam ih zvao zbog nestanka neta(zapravo je mačketina izgrizla limeni deo što drži kabel spojen sa spliterom i isti je ispao). Bio je petak veče, dečko zadužen za podršku mije lepo rekao pošto je vikend da mogu tek u ponedeljak i stvarno u ponedeljak oko 11h eto njih. Za dve godine koliko koristim Sbb, dvaput su intervenisali.
a sta ti ja znam...

:: Kakva im je tehnicka podrska za net,posto sam cuo da nisu bas ljubazni ako ti nesto ne valja
OCz Re: Re: re 30.12.2008. 16:01 #86330

broj poruka: 2900

:: Pa sto bi oni bili bolji od ostalih! Pa da, taj paket nisu ubrzavali. A ti dodaj 600 din. i dobices duplo brzi paket i sto se tice dl-a i up-a. Mislim da vredi. + dobijes PayTV
:: :: Pa sta je povecano ..? samo jedan paket i to samo nekima ? Kod mene je i dalje 1024/256 Kbps na Ikom-u

Imam ja PayTV jos od ranijih paketa, jel zasigurno ubrzan 1536/384 Kbps paket na 2Mbit ? ( Na Ikom-u )
Scyter Re: Re: Re: 30.12.2008. 16:32 #86334

onda extra,zvacu ih da pitam kad bi moglo da bude sve gotovo,najvise bih presao na sbb zbog digitalne slike a i zbog neta jer su povoljniji od ADSL-a.

:: Sasvim su korektni. Podrška 24/7, a terenska od ponedeljka do subote. Skoro sam ih zvao zbog nestanka neta(zapravo je mačketina izgrizla limeni deo što drži kabel spojen sa spliterom i isti je ispao). Bio je petak veče, dečko zadužen za podršku mije lepo rekao pošto je vikend da mogu tek u ponedeljak i stvarno u ponedeljak oko 11h eto njih. Za dve godine koliko koristim Sbb, dvaput su intervenisali
:: a sta ti ja znam..
:: :: Kakva im je tehnicka podrska za net,posto sam cuo da nisu bas ljubazni ako ti nesto ne valja
nidzic U SK 30.12.2008. 17:02 #86337

broj poruka: 215
Citam SK poslednjih 8 godina.I kad god dodje pitanje sta je bolje kablovski ili ADSL...
Uvek odgovore ADSL...
Tako da Lelekom je najvise izreklamiran
What?
Are we surrounded?
Excellent! Now we can attack in any direction!

Panta019 Re: ,,, 30.12.2008. 17:21 #86340

broj poruka: 1583
C...c...c...nije lepo od tebe. Ja nisam uopste pomenuo magarca sa slike. Zaista sam pomislio da si to ti sto jases i da si ostavio sliku da se pohvalis gde si bio negde u inostranstvo.
Sledeci put fundamentalno obrati paznju na ponasanje.

I pijan i trezan za kompjuter vezan.

:: To je Telekom, na putu da osvoji nagradu najboljeg pružaoca ADSL usluga, u državi u kojoj je, khm, jedini proVAJDER. Ja nisam dospeo na fotografiju, više me podseća na tebe ovaj sa znakom BMW-a na čelu, nekako vam se poklapaju crte lica :)
:: “I am a deeply religious nonbeliever.… This is a somewhat new kind of religion.” Albert Einstein
pajsgudgud Re: Re: Re: Re: 30.12.2008. 17:39 #86344

broj poruka: 3746
Reću ti ja. Pošto koristim na tri različita mesta SBB. Dolaze u roku od 15dana. Kad sam postavljao net gajbi došli su tačno petnaestog dana, na poslu su se pojavili posle sedam dana, kod devojke posle mesec(čuo sam da u taj reon radi neki drkad*ija).
a sta ti ja znam...

:: onda extra,zvacu ih da pitam kad bi moglo da bude sve gotovo,najvise bih presao na sbb zbog digitalne slike a i zbog neta jer su povoljniji od ADSL-a
:: :: Sasvim su korektni. Podrška 24/7, a terenska od ponedeljka do subote. Skoro sam ih zvao zbog nestanka neta(zapravo je mačketina izgrizla limeni deo što drži kabel spojen sa spliterom i isti je ispao). Bio je petak veče, dečko zadužen za podršku mije lepo rekao pošto je vikend da mogu tek u ponedeljak i stvarno u ponedeljak oko 11h eto njih. Za dve godine koliko koristim Sbb, dvaput su intervenisali
:: :: a sta ti ja znam..
:: :: :: Kakva im je tehnicka podrska za net,posto sam cuo da nisu bas ljubazni ako ti nesto ne valja
:: :: ::
mixim Re: Re: Re: re 30.12.2008. 17:40 #86346

broj poruka: 76
Ubrzan juce popodne, ima i zvanicno (na racunu koji mi je stigao pise da koristim paket 2048Kbps, ne postoji vise 1536 paket) a do juce sam koristio 1536. E, sad sto brzina nije na nivou koji sam ocekivo, to je, nadam se, trenutno dok se ne srede stvari. Najvise prosecne brzine su mi 235-6KB/s dl 54-5KB/s ul (popodne-predvece, naravno, padnu jos malo).

:: :: Pa sto bi oni bili bolji od ostalih! Pa da, taj paket nisu ubrzavali. A ti dodaj 600 din. i dobices duplo brzi paket i sto se tice dl-a i up-a. Mislim da vredi. + dobijes PayTV
:: :: :: Pa sta je povecano ..? samo jedan paket i to samo nekima ? Kod mene je i dalje 1024/256 Kbps na Ikom-u
:: Imam ja PayTV jos od ranijih paketa, jel zasigurno ubrzan 1536/384 Kbps paket na 2Mbit ? ( Na Ikom-u )
Skoves Sezam digo 30.12.2008. 17:47 #86347

broj poruka: 237
Kod mene od jutros sa 768/64 dignuto na 1024/128 kada sam testirao malopre sa speedtest rezultat je bio 895/109 ja zadovoljan

Kosovo je Srbija! Sve ostalo je.....Delta :(

Scyter Re: Sezam digo 30.12.2008. 18:15 #86351

kod mene je jos pre 3 dana sezam povecao na 1024/128.

:: Kod mene od jutros sa 768/64 dignuto na 1024/128 kada sam testirao malopre sa speedtest rezultat je bio 895/109 ja zadovolja
:: Kosovo je Srbija! Sve ostalo je.....Delta :
STRANA 2 OD 2
Broj postavljenih tema: 60429. Broj poslatih odgovora: 647740.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs