Kod nas je internet veoma skup, ali net je za rapidshare prebrz, ali mi posto nismo razvijeni kao Francuska, kada bismo za 20 evra imali 4 puta sporiji net od njih bilo bi dobro, ali cilj je da imamo net kao oni.
Nemoj vise o politici, molim te. Izgubljen si u vremenu. Oni za koje si glasao na vlasti su vec skoro 9 godina. Nisam ti ja kriv sto si naseo na njihovu pricu.
I nije lepo ponavljati izmisljene price sa U 92 i HTV.
У политици, лако је водити рачуна о интересу богатих.
Ne glasam niti pratim TV program, jer smisla nema ni jedno ni drugo, pa ne pamtim vesti niti radim copy/paste toga što čujem.
Možda ti je čudno što izlazim napolje pa koristim oči i uši da vidim i čujem događaje oko sebe.
Ako je politika da izađem napolje i da me tenk pregazi ili da mi troši vreme neki polupijani sa IQ 19 pandur, onda izvini što nisam prepoznao nauku u tome...
Možda sam glup kad ne umem da se uklopim u takvu sredinu.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - I Don`t Know What That Means
:: Ma lagano..... bice to i kod nas za par godina.... Telekomov paket (mts, fiksni, adsl, iptv) ~50e mesecno :: :: a taj slag od 100mbit/s neograniceno.... to si se zbunio... to je on procitao brzinu Local Area Connection-a : :: :: adsl brzi od 24Mbit-a ne postoji, a recimo KBC Net ima ceo link od 80Mbit/s : :: ::
Broj postavljenih tema: 60429. Broj poslatih odgovora: 647740. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.