Prosle godine, bese novembar, predam ja zahtev za IP TV i u roku od nedelju dana nesto ovi iz telekoma cackali i za`ebali se, puste oni meni tako net od 9MBits-a i to sam imao bogami skoro mesec dana dok verovatno nisu sve sredili kako treba, a sve to po ceni standardnog paketa. Majko mila to je bilo jezivo, napravio sam licni rekord i u jednom danu sam svukao skoro 60GB sa neta, vec posle 5 dana vise nisam imao ideju a ni stimulaciju za bilo kakvim download-om! .)
Naravoucenije, bolje klasicni net, sada oko 4MBits-a, a sasvim dovoljno 2, nekako ima tu neku svoju draz, heh he!
hehe mogu zamisliti koje zlo....meni na 2 mb pa ne mogu da stignem da narezem vise sve,svaka 2 dana pun hdd :) mogu misliti na zapadu gde je normalno 15-20-30 mb .....666-999 zlo i naopako
Ajd uzdravlje
:: Prosle godine, bese novembar, predam ja zahtev za IP TV i u roku od nedelju dana nesto ovi iz telekoma cackali i za`ebali se, puste oni meni tako net od 9MBits-a i to sam imao bogami skoro mesec dana dok verovatno nisu sve sredili kako treba, a sve to po ceni standardnog paketa :: Majko mila to je bilo jezivo, napravio sam licni rekord i u jednom danu sam svukao skoro 60GB sa neta, vec posle 5 dana vise nisam imao ideju a ni stimulaciju za bilo kakvim download-om! . :: :: Naravoucenije, bolje klasicni net, sada oko 4MBits-a, a sasvim dovoljno 2, nekako ima tu neku svoju draz, heh he!
Ja sa megabitom ne gasim komp i moram da uzmem jos jedan hard:)!!! Ma zlo na kvadrat pa na qb pa jos sve to okreni triput i mnogo je zeznuto! XD
========== BLEJA:)))
:: hehe mogu zamisliti koje zlo....meni na 2 mb pa ne mogu da stignem da narezem vise sve,svaka 2 dana pun hdd :) mogu misliti na zapadu gde je normalno 15-20-30 mb .....666-999 zlo i naopako :: :: Ajd uzdravlje :: :: :: Prosle godine, bese novembar, predam ja zahtev za IP TV i u roku od nedelju dana nesto ovi iz telekoma cackali i za`ebali se, puste oni meni tako net od 9MBits-a i to sam imao bogami skoro mesec dana dok verovatno nisu sve sredili kako treba, a sve to po ceni standardnog paketa :: :: Majko mila to je bilo jezivo, napravio sam licni rekord i u jednom danu sam svukao skoro 60GB sa neta, vec posle 5 dana vise nisam imao ideju a ni stimulaciju za bilo kakvim download-om! . :: :: :: :: Naravoucenije, bolje klasicni net, sada oko 4MBits-a, a sasvim dovoljno 2, nekako ima tu neku svoju draz, heh he!
hehe...ma ja bas pre neki dan uzeo !TB zbog tog problema...ali vidim da mi nece puno pomoci, moracu da pocnem da gasim komp preko noci :)
Ajd uzdravlje
:: Ja sa megabitom ne gasim komp i moram da uzmem jos jedan hard:)!! :: Ma zlo na kvadrat pa na qb pa jos sve to okreni triput i mnogo je zeznuto :: X :: :: ========= :: BLEJA:)) :: :: :: :: hehe mogu zamisliti koje zlo....meni na 2 mb pa ne mogu da stignem da narezem vise sve,svaka 2 dana pun hdd :) mogu misliti na zapadu gde je normalno 15-20-30 mb .....666-999 zlo i naopako :: :: :: :: Ajd uzdravlje :: :: :: :: :: Prosle godine, bese novembar, predam ja zahtev za IP TV i u roku od nedelju dana nesto ovi iz telekoma cackali i za`ebali se, puste oni meni tako net od 9MBits-a i to sam imao bogami skoro mesec dana dok verovatno nisu sve sredili kako treba, a sve to po ceni standardnog paketa :: :: :: Majko mila to je bilo jezivo, napravio sam licni rekord i u jednom danu sam svukao skoro 60GB sa neta, vec posle 5 dana vise nisam imao ideju a ni stimulaciju za bilo kakvim download-om! . :: :: :: :: :: :: Naravoucenije, bolje klasicni net, sada oko 4MBits-a, a sasvim dovoljno 2, nekako ima tu neku svoju draz, heh he!
Broj postavljenih tema: 60429. Broj poslatih odgovora: 647740. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.