Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Internet
Pristup Internetu
VEROVALI ILI NE
STRANA 2 OD 2
skala106 ..... 22.09.2009. 14:23 #141930

status: user
broj poruka: 148

broj poruka: 1508 Radi bolje nego bilo koji adsl. Provereno... Oprema je malo skuplja. Oko 10K dinara+Ako ti treba dodatna antena itd... Ako kupis sam imas ispod cenovnik, koji je iskljucivo flat, i jeftiniji je od adsl-a na mesecnom nivou. Ako oces da uzimas i opremu od dole navedenog provajdera duzan si da korstis najmanje 3 meseca i da platis inajmljivanje tog NanoStation-a 3K dinara. Ali ovi dole su im nadprovajderi... pa su mozda jeftiniji :P

http://beotel.net/?strana=174

-da se razumemo ko nema kablovski ili mogucnost za adsl ovo je najbolja alternativa.

Zato sam i uzeo bežični, jer nema drugu alternativu. Hvala svima na sugestijama, verovatno ću i ja uzeti flat, jer i sam vidim koliko sam puno skinuo za 5 dana. pozdrav
Bane Bgd.

:: icq :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
20Alvaro Moglo je to i jeftinije 22.09.2009. 15:12 #141950

broj poruka: 288
Bullet5 i Voltplus parabola 5532 i kablovi izaslo bi oko 10000 din.
Ogranicena kolicina podataka je bzvz. Bolje je uzeti flat pa makar on bio 256k
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
strikan33 ... 28.09.2009. 23:04 #143855

broj poruka: 317
kod kuce koristim kablovski internet brzine 2 Mbps i sasvim zadovoljava moje potrebe za internetom, primera radi film od 700 MB skidam za nekih 45 min. A na drugom kompu imam isto tako kablovski internet brzine 12 Mbps down i 2 Mbps up, ovo cisto da skala106 ne reklamira vise tog Baneta :), i na njemu film od 700 MB skidam za cirka 8 minuta :), e to je brzina skala :)

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
STRANA 2 OD 2
Broj postavljenih tema: 60429. Broj poslatih odgovora: 647740.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs