Namestio sam. Prosto je ko pasulj. Samo sam pratio uputsvo koje se dobije, i to je to. Radi net na kompu i laptopu, radi Wireless na 5800 XM... Do jaja :)
:: Namestio sam. Prosto je ko pasulj. Samo sam pratio uputsvo koje se dobije, i to je to. Radi net na kompu i laptopu, radi Wireless na 5800 XM... Do jaja : :: :: Hvala svima puno na pomoći :: :: The Way It`s Meant To Be Played :: ::
:: u setup rutera - u sta ti pise za wan IP Address :: bice korisno za druge koji idu preko sezama ,jer verovatno imaju alternativne ip adrese :: :: ::
:: Isto piše 10.0.0.3 :: :: Meni je IP adresa dinamička :: :: The Way It`s Meant To Be Played :: :: :: u setup rutera - u sta ti pise za wan IP Address :: :: bice korisno za druge koji idu preko sezama ,jer verovatno imaju alternativne ip adrese :: :: :: :: :: ::
uTorrent radi bez problema. Piči download do kraja.
The Way It`s Meant To Be Played
:: Dobar mali :: :: Plakaces kad ne moz da radi sledece :: Remote Deskto :: P2 :: BattleNet hos :: JDownloader i slicno :- :: :: DUPLI NAT :- :: :: - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - :: 8====D ~ ~ ~ :: :: :: :: Isto piše 10.0.0.3 :: :: :: :: Meni je IP adresa dinamička :: :: :: :: The Way It`s Meant To Be Played :: :: :: :: :: u setup rutera - u sta ti pise za wan IP Address :: :: :: bice korisno za druge koji idu preko sezama ,jer verovatno imaju alternativne ip adrese :: :: :: :: :: :: :: :: ::
ako Sezam ima adsl modem sa wan portom .t.j onaj koji ima lan prikljucak i da ga poveze sa ovim ruterom sto ga je sad kupio.Neces izgubiti na brzini ,ali kad opali full download pinguj yahoo videces timeout,to je ipak lokal na lokal.
@ Obradmi Bolje se drzi video obrade. On vec ima adsl ruter sa wan (RJ45) portom?! To sto ide lokal na lokal nema veze sa usporenjem ili gubitkom paketa.
:: ako Sezam ima adsl modem sa wan portom .t.j onaj koji ima lan prikljucak i da ga poveze sa ovim ruterom sto ga je sad kupio.Neces izgubiti na brzini ,ali kad opali full download pinguj yahoo videces timeout,to je ipak lokal na lokal.
GRESIS !!! Isto ti je. Konkretno posto je ruter verovatno 10/100 (sem onih od preko 150E) potpuno ti je svejedno, da imas neki 10/100/1000 samo tada ne bi bilo sve jedno. Zasto? Pa zato sto bi samo u tom slucaju gusio mrezu (tj. maksimalni transfer podataka) izmedju racunara posto je wireless uglavnom okolo 10mb/s, mislim ima i brzih ali ne bas kao sto je 1GB lan.
Ja imam 642 i radi ko pravi, dva racunara (slicno tebi kabel ispod lajsni) i PSP wireless for Skype.
Sve u svemu bolje da ti laptop bude na wireless posto onda mozes i iz kreveta da se zezas ne moras da sedis za stolom, ma i u kuhinju mozes da ga nosis cak i u klonju ako si od onih sto vole da udisu svoj... bolje da ne pricam vise nego sto treba.
Tomato Republic Of Serbia !!!
:: Zato što je laptop u drugoj sobi, a ja sam mrežni kabl od 15m zavukao ispod lajsni, pa mi je sad malo glupo da stoji bezveze. :: :: A i nekako mi je sigurnije i brže sa mrežnim kablom. Ili grešim :: :: The Way It`s Meant To Be Played :: :: :: :: :: Zašto bi laptop vezivao kablom pored wireless-a ? Koristi konfor kad da već dobijaš :: :: :: :: Inače i moja 5800 je zakačena na taj ruter i to radi 100% :: :: :: ::
Da, možda je bolje, ali meni je signal u toj sobi gde je laptop slab. Proverio sam telefonom i laptopom, slab je Wireless tu. Možda zato što sam TL-WR340G zavukao u mojoj sobi u jednom ćošku?
The Way It`s Meant To Be Played
:: GRESIS !! :: Isto ti je :: Konkretno posto je ruter verovatno 10/100 (sem onih od preko 150E) potpuno ti je svejedno, da imas neki 10/100/1000 samo tada ne bi bilo sve jedno :: Zasto :: Pa zato sto bi samo u tom slucaju gusio mrezu (tj. maksimalni transfer podataka) izmedju racunara posto je wireless uglavnom okolo 10mb/s, mislim ima i brzih ali ne bas kao sto je 1GB lan :: :: Ja imam 642 i radi ko pravi, dva racunara (slicno tebi kabel ispod lajsni) i PSP wireless for Skype :: :: Sve u svemu bolje da ti laptop bude na wireless posto onda mozes i iz kreveta da se zezas ne moras da sedis za stolom, ma i u kuhinju mozes da ga nosis cak i u klonju ako si od onih sto vole da udisu svoj... bolje da ne pricam vise nego sto treba :: :: Tomato Republic Of Serbia !!! :: :: :: Zato što je laptop u drugoj sobi, a ja sam mrežni kabl od 15m zavukao ispod lajsni, pa mi je sad malo glupo da stoji bezveze. :: :: :: :: A i nekako mi je sigurnije i brže sa mrežnim kablom. Ili grešim :: :: :: :: The Way It`s Meant To Be Played :: :: :: :: :: :: :: :: Zašto bi laptop vezivao kablom pored wireless-a ? Koristi konfor kad da već dobijaš :: :: :: :: :: :: Inače i moja 5800 je zakačena na taj ruter i to radi 100% :: :: :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60429. Broj poslatih odgovora: 647740. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.