Hahahhaa,ma mojne batije,a kome ces da se obratis???
Mislim,diskonektovao sam se par puta:(((,pa sta cu sada...e moj ti,kada bi samo to nefunkcionisalo u ovoj drzavi!
(c) 1982 Sinclair research Ltd
:: Imaš pogrešan pogled na život. To što živiš u Srbiji ne može da bude opravdanje nekome da te jebe u zdrav mozak. Ako se ti miriš sa time, blago tebi, dozvoli da te jebu slobodno, ali ja ću uvek kad mi nešto smeta da se dignem i prepirem jer ako ja plaćam uslugu onda je i očekujem u kompletnom sadržaju a ne da razmišljam `Živim u Srbiji, treba da budem srećan što imam i ovoliko`.. :: :: __________________ :: Scourge of PCBerza :: :: CPU-Z Validator : http://spedr.com/53py :: :: :: Sve to stoji,ali neko jede(da prostis)govna umesto hleba(nema novaca da ga kupi),pa ne zna kome ce,i kako da se obrati!Jednostavno zivis u Srbiji,a mislim da to govori SVE!Bez nerviranja,molicu :: :: :: :: P.s.Nemojte ovo krivo shvatitii!Ne zelim nikoga pojedinacno da uvredim ::
Svaki put kad sam imao sranje sa telekomom, samo sam im rekao da ako mi ne srede šta treba u roku od pola sata, da ću sa inspekcijom da dodjem tamo i tražim da urade ono za šta su plaćeni. U ovoj državi se sve nažalost završava pretnjama.
Primer, drugar kupio davno Toshibu F50, platio je nešto 1800 evra. Zajebavao ga laptop, crkavala grafička 2 puta, i treći put je otišao sa advokatom, i tražio novi laptop. Posle par minuta pregovora dobio je Toshibu X500 koja je tada koštala preko 2000 evra...
Tako da, nemoj nikome da dozvoljavaš da ti `cima lanac`, sve može da se završi jednim telefonskim razgovorom...
U Srbiji te jebu samo ako dozvoliš da te jebu... __________________ Scourge of PCBerza
@DaumMa ja,sve je to od slucaja do slucaja...pravna osnova postoji za sve,tako da...
Striktno za temu:@H-nitroDa li ti znas koliko ima potencijalnih uzroka tvog diskonektovanja i nemogucnosti koriscenja neta(uopste ne mora biti do telekoma)?Da li znas kako uopste funkcionise net,mreza,linkovi...?Desava se to svuda na planeti ,a i nije to razlog za toliku javniu nerviraciju.Nista nije brate savrseno!
Pa ja bih trebao da explodiram sa ovim mojim provajderima,vise mi ih je pun k. 100* dnevno moram da skidam isti fajl sa rapida od 50-ak Mb,jer se 50*diskonektujem u toku dana,jbg.Ili kanapce,ili L.lazarevic(naravno,laptop medju miske u oba slucaja)
:: Svaki put kad sam imao sranje sa telekomom, samo sam im rekao da ako mi ne srede šta treba u roku od pola sata, da ću sa inspekcijom da dodjem tamo i tražim da urade ono za šta su plaćeni. U ovoj državi se sve nažalost završava pretnjama. :: :: Primer, drugar kupio davno Toshibu F50, platio je nešto 1800 evra. Zajebavao ga laptop, crkavala grafička 2 puta, i treći put je otišao sa advokatom, i tražio novi laptop. Posle par minuta pregovora dobio je Toshibu X500 koja je tada koštala preko 2000 evra.. :: :: Tako da, nemoj nikome da dozvoljavaš da ti `cima lanac`, sve može da se završi jednim telefonskim razgovorom.. :: :: U Srbiji te jebu samo ako dozvoliš da te jebu.. :: __________________ :: Scourge of PCBerza :: :: CPU-Z Validator : http://spedr.com/53py :: ::
Inače, posetio sam OpenDNS, i našao njihove DNS adrese koje se stavljaju. Net mi ide definitivno brže, stranice iskaču instant. Telekomovi DNS serveri su izgleda kompletno sranje, plus što su mi neki sajtovi koje posećujem iskakali kao nepostojeći...
Primary: 208.67.222.222 Secondary: 208.67.220.220
Tako da sam sada shvatio u čemu je problem - u telekomovim DNS serverima. Neke strane koje sam otvarao su bile ok, dok odjednom nije hteo da otvori nijednu novu stranu, a download je išao normalno, čak sam mogao da refresh odradim na već otvorenim stranama...
E Telekome, telekome... samo da nateram ove penzose u zgradi da predju na SBB i šikaniram te istog dana...
Da ti kazem momak, prvo to me uopste ne zanima, ni kako funkcionise niti sta se radi, lepo sam ti rekao gore, da je to jednom dva tri 5x ne bi nista ni rekao ali 30x e znas sta sta da se ne zalim i ocu ovako javno jer sam se nadao privatnoj poruci od nekog seronje iz telekoma ili tako nesto, a pazi sad ti ovo aj da ja tebi iskljucijem 30x struju mesecno cito da ti pocrkaju uredjaji i da te jebem u mozak alo brate cekaj malo ja crncim ko pas dinar mi ko poklopac od sahte i da me tako nesto zajebava, uopste ni netreba da me interesuje kako sve to funkcionise ako sam ga platio treba da radi aj donesi ti meni kola i ja cu ti reci pa kako ne znas sta rade silen blokovi i platinsta dugmad to svima otkazuje
@daum 10x bro stavio sam ovo ako ista uradi od onda nisam usao u donu ili zatego down nijednom videcu sta ce biti
Eternity has cried for a legend, and with it the curse of time was born By Warcraft `Curse of time`
:: @DaumMa ja,sve je to od slucaja do slucaja...pravna osnova postoji za sve,tako da.. :: :: Striktno za temu:@H-nitroDa li ti znas koliko ima potencijalnih uzroka tvog diskonektovanja i nemogucnosti koriscenja neta(uopste ne mora biti do telekoma)?Da li znas kako uopste funkcionise net,mreza,linkovi...?Desava se to svuda na planeti ,a i nije to razlog za toliku javniu nerviraciju.Nista nije brate savrseno :: :: Pa ja bih trebao da explodiram sa ovim mojim provajderima,vise mi ih je pun k. 100* dnevno moram da skidam isti fajl sa rapida od 50-ak Mb,jer se 50*diskonektujem u toku dana,jbg.Ili kanapce,ili L.lazarevic(naravno,laptop medju miske u oba slucaja) :: :: :: (c) 1982 Sinclair research Ltd :: :: :: Svaki put kad sam imao sranje sa telekomom, samo sam im rekao da ako mi ne srede šta treba u roku od pola sata, da ću sa inspekcijom da dodjem tamo i tražim da urade ono za šta su plaćeni. U ovoj državi se sve nažalost završava pretnjama. :: :: :: :: Primer, drugar kupio davno Toshibu F50, platio je nešto 1800 evra. Zajebavao ga laptop, crkavala grafička 2 puta, i treći put je otišao sa advokatom, i tražio novi laptop. Posle par minuta pregovora dobio je Toshibu X500 koja je tada koštala preko 2000 evra.. :: :: :: :: Tako da, nemoj nikome da dozvoljavaš da ti `cima lanac`, sve može da se završi jednim telefonskim razgovorom.. :: :: :: :: U Srbiji te jebu samo ako dozvoliš da te jebu.. :: :: __________________ :: :: Scourge of PCBerza :: :: :: :: CPU-Z Validator : http://spedr.com/53py :: :: :: ::
Jbg,zna se kakav je telekom.Sta da ti kazem,ako imas mogucnosti za nekog drugog provajdera...mozda SBB i sl,onda begaj.Sto se tice tvog problema mislim da nema sanse da se cimaju i traze uzrok tog diskonektovanja,veruj mi da ni oni sami ne znaju do cega je,samo bez veze gubis nerve.
Sto se tice mog zaseoka i wireless konekcije,sem diskonektovanja,jedno 50x u toku dana,a da ne pricam da mesecno samo par puta zateknem comp da radi izjutra,nemam ups jbg.Znaci struja je katastrofalno nestabilna.Skoro mi je riknula nova ploca,nije ni mesec dana izgurala(jedva skrpih za nju),pa zatim graficka...polude nacisto.Ne vredi,sve sam pokusao,cimao,ali mrka kapa.
Vec godinama kod mene obecavaju uvodjenje ADSL-a,posto krs od centrale(za koju su nas odrali i naplatili 5*skuplje)ne podrzava,a i vecito nesto kao menjaju opticki kabel...Digoh ruke,i tako mi je vise sve jedno,zakucan sam na 256kb/s i to mi je.
:: Da ti kazem momak, prvo to me uopste ne zanima, ni kako funkcionise niti sta se radi, lepo sam ti rekao gore, da je to jednom dva tri 5x ne bi nista ni rekao ali 30x e znas sta sta da se ne zalim i ocu ovako javno jer sam se nadao privatnoj poruci od nekog seronje iz telekoma ili tako nesto, a pazi sad ti ovo aj da ja tebi iskljucijem 30x struju mesecno cito da ti pocrkaju uredjaji i da te jebem u moza :: alo brate cekaj malo ja crncim ko pas dinar mi ko poklopac od sahte i da me tako nesto zajebava, uopste ni netreba da me interesuje kako sve to funkcionise ako sam ga platio treba da rad :: aj donesi ti meni kola i ja cu ti reci pa kako ne znas sta rade silen blokovi i platinsta dugmad to svima otkazuj :: :: @daum 10x bro stavio sam ovo ako ista uradi od onda nisam usao u donu ili zatego down nijednom videcu sta ce bit :: :: Eternity has cried for a legend, and with it the curse of time was born By Warcraft `Curse of time` :: :: My childhood http://www.youtube.com/watch?v=ArQap_viOS :: :: :: :: :: @DaumMa ja,sve je to od slucaja do slucaja...pravna osnova postoji za sve,tako da.. :: :: :: :: Striktno za temu:@H-nitroDa li ti znas koliko ima potencijalnih uzroka tvog diskonektovanja i nemogucnosti koriscenja neta(uopste ne mora biti do telekoma)?Da li znas kako uopste funkcionise net,mreza,linkovi...?Desava se to svuda na planeti ,a i nije to razlog za toliku javniu nerviraciju.Nista nije brate savrseno :: :: :: :: Pa ja bih trebao da explodiram sa ovim mojim provajderima,vise mi ih je pun k. 100* dnevno moram da skidam isti fajl sa rapida od 50-ak Mb,jer se 50*diskonektujem u toku dana,jbg.Ili kanapce,ili L.lazarevic(naravno,laptop medju miske u oba slucaja) :: :: :: :: :: :: (c) 1982 Sinclair research Ltd :: :: :: :: :: Svaki put kad sam imao sranje sa telekomom, samo sam im rekao da ako mi ne srede šta treba u roku od pola sata, da ću sa inspekcijom da dodjem tamo i tražim da urade ono za šta su plaćeni. U ovoj državi se sve nažalost završava pretnjama. :: :: :: :: :: :: Primer, drugar kupio davno Toshibu F50, platio je nešto 1800 evra. Zajebavao ga laptop, crkavala grafička 2 puta, i treći put je otišao sa advokatom, i tražio novi laptop. Posle par minuta pregovora dobio je Toshibu X500 koja je tada koštala preko 2000 evra.. :: :: :: :: :: :: Tako da, nemoj nikome da dozvoljavaš da ti `cima lanac`, sve može da se završi jednim telefonskim razgovorom.. :: :: :: :: :: :: U Srbiji te jebu samo ako dozvoliš da te jebu.. :: :: :: __________________ :: :: :: Scourge of PCBerza :: :: :: :: :: :: CPU-Z Validator : http://spedr.com/53py :: :: :: :: :: ::
:: Jbg,zna se kakav je telekom.Sta da ti kazem,ako imas mogucnosti za nekog drugog provajdera...mozda SBB i sl,onda begaj.Sto se tice tvog problema mislim da nema sanse da se cimaju i traze uzrok tog diskonektovanja,veruj mi da ni oni sami ne znaju do cega je,samo bez veze gubis nerve :: :: Sto se tice mog zaseoka i wireless konekcije,sem diskonektovanja,jedno 50x u toku dana,a da ne pricam da mesecno samo par puta zateknem comp da radi izjutra,nemam ups jbg.Znaci struja je katastrofalno nestabilna.Skoro mi je riknula nova ploca,nije ni mesec dana izgurala(jedva skrpih za nju),pa zatim graficka...polude nacisto.Ne vredi,sve sam pokusao,cimao,ali mrka kapa :: :: Vec godinama kod mene obecavaju uvodjenje ADSL-a,posto krs od centrale(za koju su nas odrali i naplatili 5*skuplje)ne podrzava,a i vecito nesto kao menjaju opticki kabel...Digoh ruke,i tako mi je vise sve jedno,zakucan sam na 256kb/s i to mi je :: :: :: (c) 1982 Sinclair research Ltd :: :: :: Da ti kazem momak, prvo to me uopste ne zanima, ni kako funkcionise niti sta se radi, lepo sam ti rekao gore, da je to jednom dva tri 5x ne bi nista ni rekao ali 30x e znas sta sta da se ne zalim i ocu ovako javno jer sam se nadao privatnoj poruci od nekog seronje iz telekoma ili tako nesto, a pazi sad ti ovo aj da ja tebi iskljucijem 30x struju mesecno cito da ti pocrkaju uredjaji i da te jebem u moza :: :: alo brate cekaj malo ja crncim ko pas dinar mi ko poklopac od sahte i da me tako nesto zajebava, uopste ni netreba da me interesuje kako sve to funkcionise ako sam ga platio treba da rad :: :: aj donesi ti meni kola i ja cu ti reci pa kako ne znas sta rade silen blokovi i platinsta dugmad to svima otkazuj :: :: :: :: @daum 10x bro stavio sam ovo ako ista uradi od onda nisam usao u donu ili zatego down nijednom videcu sta ce bit :: :: :: :: Eternity has cried for a legend, and with it the curse of time was born By Warcraft `Curse of time` :: :: :: :: My childhood http://www.youtube.com/watch?v=ArQap_viOS :: :: :: :: :: :: :: :: :: @DaumMa ja,sve je to od slucaja do slucaja...pravna osnova postoji za sve,tako da.. :: :: :: :: :: :: Striktno za temu:@H-nitroDa li ti znas koliko ima potencijalnih uzroka tvog diskonektovanja i nemogucnosti koriscenja neta(uopste ne mora biti do telekoma)?Da li znas kako uopste funkcionise net,mreza,linkovi...?Desava se to svuda na planeti ,a i nije to razlog za toliku javniu nerviraciju.Nista nije brate savrseno :: :: :: :: :: :: Pa ja bih trebao da explodiram sa ovim mojim provajderima,vise mi ih je pun k. 100* dnevno moram da skidam isti fajl sa rapida od 50-ak Mb,jer se 50*diskonektujem u toku dana,jbg.Ili kanapce,ili L.lazarevic(naravno,laptop medju miske u oba slucaja) :: :: :: :: :: :: :: :: :: (c) 1982 Sinclair research Ltd :: :: :: :: :: :: :: Svaki put kad sam imao sranje sa telekomom, samo sam im rekao da ako mi ne srede šta treba u roku od pola sata, da ću sa inspekcijom da dodjem tamo i tražim da urade ono za šta su plaćeni. U ovoj državi se sve nažalost završava pretnjama. :: :: :: :: :: :: :: :: Primer, drugar kupio davno Toshibu F50, platio je nešto 1800 evra. Zajebavao ga laptop, crkavala grafička 2 puta, i treći put je otišao sa advokatom, i tražio novi laptop. Posle par minuta pregovora dobio je Toshibu X500 koja je tada koštala preko 2000 evra.. :: :: :: :: :: :: :: :: Tako da, nemoj nikome da dozvoljavaš da ti `cima lanac`, sve može da se završi jednim telefonskim razgovorom.. :: :: :: :: :: :: :: :: U Srbiji te jebu samo ako dozvoliš da te jebu.. :: :: :: :: __________________ :: :: :: :: Scourge of PCBerza :: :: :: :: :: :: :: :: CPU-Z Validator : http://spedr.com/53py :: :: :: :: :: :: :: ::
Ma kako da ne bre,kazem ti ovo je haos sta se desava.Izgleda da je struja ok samo u pojedinim delovima Bg-a,osalo je sve u ku**u.Nedavno sam se probudio da zuborim,i kad sam upalio svetlo,a ono se na sijalici jedva nazire uzarena nit.Ispostavilo se da je struja tog jutra bila oko 80-100V,a to je trjalo par sati.Sve zivo po kuci je zujalo,krcilo...strasno,a i usrao sam se,jer nisam znao sta se desava,mislio sam da sam oslepeo...dok nisam skontao o cemu se radi. Dodje mi da se preselim u neki drugi zaseok,gde je bar malo stabilnija struja,i da ima ADSL+prodavnica za leb i mleko:)
:: a o struji to je fenomen, pa zar i vama da varira, kod mene od 220 do 260v verovao ti ili ne i kao posle mi crkava napajanje i ostalo.. :: :: Eternity has cried for a legend, and with it the curse of time was born By Warcraft `Curse of time` :: :: My childhood http://www.youtube.com/watch?v=ArQap_viOS :: :: :: :: :: Jbg,zna se kakav je telekom.Sta da ti kazem,ako imas mogucnosti za nekog drugog provajdera...mozda SBB i sl,onda begaj.Sto se tice tvog problema mislim da nema sanse da se cimaju i traze uzrok tog diskonektovanja,veruj mi da ni oni sami ne znaju do cega je,samo bez veze gubis nerve :: :: :: :: Sto se tice mog zaseoka i wireless konekcije,sem diskonektovanja,jedno 50x u toku dana,a da ne pricam da mesecno samo par puta zateknem comp da radi izjutra,nemam ups jbg.Znaci struja je katastrofalno nestabilna.Skoro mi je riknula nova ploca,nije ni mesec dana izgurala(jedva skrpih za nju),pa zatim graficka...polude nacisto.Ne vredi,sve sam pokusao,cimao,ali mrka kapa :: :: :: :: Vec godinama kod mene obecavaju uvodjenje ADSL-a,posto krs od centrale(za koju su nas odrali i naplatili 5*skuplje)ne podrzava,a i vecito nesto kao menjaju opticki kabel...Digoh ruke,i tako mi je vise sve jedno,zakucan sam na 256kb/s i to mi je :: :: :: :: :: :: (c) 1982 Sinclair research Ltd :: :: :: :: :: Da ti kazem momak, prvo to me uopste ne zanima, ni kako funkcionise niti sta se radi, lepo sam ti rekao gore, da je to jednom dva tri 5x ne bi nista ni rekao ali 30x e znas sta sta da se ne zalim i ocu ovako javno jer sam se nadao privatnoj poruci od nekog seronje iz telekoma ili tako nesto, a pazi sad ti ovo aj da ja tebi iskljucijem 30x struju mesecno cito da ti pocrkaju uredjaji i da te jebem u moza :: :: :: alo brate cekaj malo ja crncim ko pas dinar mi ko poklopac od sahte i da me tako nesto zajebava, uopste ni netreba da me interesuje kako sve to funkcionise ako sam ga platio treba da rad :: :: :: aj donesi ti meni kola i ja cu ti reci pa kako ne znas sta rade silen blokovi i platinsta dugmad to svima otkazuj :: :: :: :: :: :: @daum 10x bro stavio sam ovo ako ista uradi od onda nisam usao u donu ili zatego down nijednom videcu sta ce bit :: :: :: :: :: :: Eternity has cried for a legend, and with it the curse of time was born By Warcraft `Curse of time` :: :: :: :: :: :: My childhood http://www.youtube.com/watch?v=ArQap_viOS :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: @DaumMa ja,sve je to od slucaja do slucaja...pravna osnova postoji za sve,tako da.. :: :: :: :: :: :: :: :: Striktno za temu:@H-nitroDa li ti znas koliko ima potencijalnih uzroka tvog diskonektovanja i nemogucnosti koriscenja neta(uopste ne mora biti do telekoma)?Da li znas kako uopste funkcionise net,mreza,linkovi...?Desava se to svuda na planeti ,a i nije to razlog za toliku javniu nerviraciju.Nista nije brate savrseno :: :: :: :: :: :: :: :: Pa ja bih trebao da explodiram sa ovim mojim provajderima,vise mi ih je pun k. 100* dnevno moram da skidam isti fajl sa rapida od 50-ak Mb,jer se 50*diskonektujem u toku dana,jbg.Ili kanapce,ili L.lazarevic(naravno,laptop medju miske u oba slucaja) :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: (c) 1982 Sinclair research Ltd :: :: :: :: :: :: :: :: :: Svaki put kad sam imao sranje sa telekomom, samo sam im rekao da ako mi ne srede šta treba u roku od pola sata, da ću sa inspekcijom da dodjem tamo i tražim da urade ono za šta su plaćeni. U ovoj državi se sve nažalost završava pretnjama. :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Primer, drugar kupio davno Toshibu F50, platio je nešto 1800 evra. Zajebavao ga laptop, crkavala grafička 2 puta, i treći put je otišao sa advokatom, i tražio novi laptop. Posle par minuta pregovora dobio je Toshibu X500 koja je tada koštala preko 2000 evra.. :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Tako da, nemoj nikome da dozvoljavaš da ti `cima lanac`, sve može da se završi jednim telefonskim razgovorom.. :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: U Srbiji te jebu samo ako dozvoliš da te jebu.. :: :: :: :: :: __________________ :: :: :: :: :: Scourge of PCBerza :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: CPU-Z Validator : http://spedr.com/53py :: :: :: :: :: :: :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60429. Broj poslatih odgovora: 647740. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.