Upravo to... instaliraju svoju opremu i zaobilaze Telekomov priključak, tako su mi i rekli tamo...
SBB na ovom delu Novog Beograda ne mogu da uvedem jer to podrazumeva i SBB TV, a imaju ugovor sa ogavnim Vector-om da ne mogu da im preuzimaju mušterije. Orion mi je za sad najbolja ponuda... __________________ Scourge of PCBerza
:: Cena je dobra zato sto... U koliko se prijavi vise od 10ljudi u zgradi oni dolaze na lokaciju i instaliraju svoj DSLAM. Posto ne placaju Telekonju 700 dinara za megabit port mesecno, isplati se da malo spuste cenu : :: To se kod njih zove Direc@home, tako nesto. Taj paket je dostupan mozda na 10-15 lokacija, tj tamo gde su instalirali svoj dslam, a prethodno taj objekat nahranili nekim wi fi linkom ili redje optikom :: :: :: ↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓ :: 8====D ~ ~ ~ :: :: ::
Ovo je stvarno neverovatno znaci 4 god. redovnog placanja i nemas prava kao novi korisnici.Hmm gde je tu nagrada za vernost firmi, bonusi za redovno placanje.Lelekom se stvarno izbezobrazio jedva cekam da ih kupi neki domaci stranac , da ulti jos 1 operater i podigne konkurenciju, pa da lepo mogu kad mi se jedan operater ovako izbezobrazi kao LELEKOM predjem lepo na drugog i gotovo.
Ovo je vec uvreda za stare korisnike ADSL telekoma.
:: :: Gde si video da SBB daje 8mb za 2000? Ako je tako vracam se na SBB iz moment :: :: :: ici na SBB :D 8MB 2000 din. + kablovska 700-800 din.. :: :: :: :: :: ::
U mom kraju (Stari Merkator, Novi Beogra), ne može da se uvde SBB, jer je to područje Pošte, tj. Telekoma. Zato sam ostao kod Sezampro-a i prešao na Direct@Home paket. Čekao sam oko mesec dana da me prebace, ali se to čekanje na kraju isplatilo. Trenutno sam na 2560/256 KB/s, a plaćam smešnih 1161 RSD sa uračunatim PDV-om i popustom. Kad mi istekne net za ovaj mesec, tj. za 10 dana, prelazim na paket 8192/384 KB/s. Cena je jako dobra, i ne moram da se vežem za nikakav ugovor.
:: U mom kraju (Stari Merkator, Novi Beogra), ne može da se uvde SBB, jer je to područje Pošte, tj. Telekoma. Zato sam ostao kod Sezampro-a i prešao na Direct@Home paket. Čekao sam oko mesec dana da me prebace, ali se to čekanje na kraju isplatilo. Trenutno sam na 2560/256 KB/s, a plaćam smešnih 1161 RSD sa uračunatim PDV-om i popustom. Kad mi istekne net za ovaj mesec, tj. za 10 dana, prelazim na paket 8192/384 KB/s. Cena je jako dobra, i ne moram da se vežem za nikakav ugovor :: ::
:: Nije lose, a koliko ima je 8MB paket :: :: :: :: U mom kraju (Stari Merkator, Novi Beogra), ne može da se uvde SBB, jer je to područje Pošte, tj. Telekoma. Zato sam ostao kod Sezampro-a i prešao na Direct@Home paket. Čekao sam oko mesec dana da me prebace, ali se to čekanje na kraju isplatilo. Trenutno sam na 2560/256 KB/s, a plaćam smešnih 1161 RSD sa uračunatim PDV-om i popustom. Kad mi istekne net za ovaj mesec, tj. za 10 dana, prelazim na paket 8192/384 KB/s. Cena je jako dobra, i ne moram da se vežem za nikakav ugovor :: :: :: ::
:: ?? :: :: :: :: Nije lose, a koliko ima je 8MB paket :: :: :: :: :: :: :: U mom kraju (Stari Merkator, Novi Beogra), ne može da se uvde SBB, jer je to područje Pošte, tj. Telekoma. Zato sam ostao kod Sezampro-a i prešao na Direct@Home paket. Čekao sam oko mesec dana da me prebace, ali se to čekanje na kraju isplatilo. Trenutno sam na 2560/256 KB/s, a plaćam smešnih 1161 RSD sa uračunatim PDV-om i popustom. Kad mi istekne net za ovaj mesec, tj. za 10 dana, prelazim na paket 8192/384 KB/s. Cena je jako dobra, i ne moram da se vežem za nikakav ugovor :: :: :: :: :: ::
Koliko im je taj paket sam hteo da napisem. Koliko kosta ?
:: ?? :: :: :: :: Nije lose, a koliko ima je 8MB paket :: :: :: :: :: :: :: U mom kraju (Stari Merkator, Novi Beogra), ne može da se uvde SBB, jer je to područje Pošte, tj. Telekoma. Zato sam ostao kod Sezampro-a i prešao na Direct@Home paket. Čekao sam oko mesec dana da me prebace, ali se to čekanje na kraju isplatilo. Trenutno sam na 2560/256 KB/s, a plaćam smešnih 1161 RSD sa uračunatim PDV-om i popustom. Kad mi istekne net za ovaj mesec, tj. za 10 dana, prelazim na paket 8192/384 KB/s. Cena je jako dobra, i ne moram da se vežem za nikakav ugovor :: :: :: :: :: ::
Oko 2200 din. sa PDV-om. I manje 10%, kojih ja dobijam kao dugogodišnji korist. To je nešto oko 2100 din.
:: Koliko im je taj paket sam hteo da napisem. Koliko kosta :: :: :: :: ?? :: :: :: :: :: :: :: Nije lose, a koliko ima je 8MB paket :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: U mom kraju (Stari Merkator, Novi Beogra), ne može da se uvde SBB, jer je to područje Pošte, tj. Telekoma. Zato sam ostao kod Sezampro-a i prešao na Direct@Home paket. Čekao sam oko mesec dana da me prebace, ali se to čekanje na kraju isplatilo. Trenutno sam na 2560/256 KB/s, a plaćam smešnih 1161 RSD sa uračunatim PDV-om i popustom. Kad mi istekne net za ovaj mesec, tj. za 10 dana, prelazim na paket 8192/384 KB/s. Cena je jako dobra, i ne moram da se vežem za nikakav ugovor :: :: :: :: :: :: :: ::
Ja mogu na Orion da predjem, ali nemaju dovoljno zainteresovanih ljudi u mom ulazu... Izgleda da ću morati da im glumim promotera po zgradi... __________________ Scourge of PCBerza
`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
:: Ja mogu na Orion da predjem, ali nemaju dovoljno zainteresovanih ljudi u mom ulazu... Izgleda da ću morati da im glumim promotera po zgradi... :: __________________ :: Scourge of PCBerza :: :: CPU-Z Validator : http://goo.gl/6l1 :: ::
:: Nadji neke sitnice za DZ, Americki sistem nikada ne omane :: :: :: Lala 4ever! :: http://spedr.com/4tb3 :: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran` :: :: :: :: :: Ja mogu na Orion da predjem, ali nemaju dovoljno zainteresovanih ljudi u mom ulazu... Izgleda da ću morati da im glumim promotera po zgradi... :: :: __________________ :: :: Scourge of PCBerza :: :: :: :: CPU-Z Validator : http://goo.gl/6l1 :: :: :: ::
Nije problem preći na Orion, već je posle problem da te prebace na Direct@Home uslugu. Ja na primer kad sam popunjavao Online zahtev za prelazak na ovu uslugu, nisam ni imao pojma da će me prebaciti posle mesec dana. Ne mora da bude dovoljno zainteresovanih u ulazu, nego mora da bude dovoljan broj ljudi u kraju koji bi prešli na dotični paket. Kod mene takođe nije bilo u mom ulazu dovoljno zainteresovanih, ali je verovatno kraj imao dovoljno korisnika da bi se instalirala potrebna oprema za ovaj paket.
:: Ja mogu na Orion da predjem, ali nemaju dovoljno zainteresovanih ljudi u mom ulazu... Izgleda da ću morati da im glumim promotera po zgradi... :: __________________ :: Scourge of PCBerza :: :: CPU-Z Validator : http://goo.gl/6l1 :: ::
Rekla mi je žena da mogu odmah na ADSL da predjem kod njih, ali dok ne bude dovoljno zainteresovanih u ulazu, ne mogu da kače svoju opremu za Direct@Home... __________________ Scourge of PCBerza
:: De da glumis promotera, cim nesto crkne ima da te cimaju :: Ne znam dal je vredno cimanja :: :: :: ↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓ :: 8====D ~ ~ ~ :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60433. Broj poslatih odgovora: 647800. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.