Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Internet
Pristup Internetu
Orion ADSL ?
STRANA 2 OD 2
Rancesco85 Re: Re: Re: Re: odg 25.09.2010. 01:48 #247695

status: user
broj poruka: 726
Tako sam i ja razumeo ove ljude u telekomu,ali evo malopre opet pricam sa drustvom kazu da nije tako,nego se i adsl ima 1 god,a posle placas punu cenu adsl 4 Mbit...

LIFE HAS GIVEN ME MUCH,MAYBE TAKEN MORE!

::
:: :: Ajde da ne otvaram novu temu nego da pitam opet oko ove akcije Telekoma 4Mbit i IPTV...Sada mi nije jasno dosta toga rekose mi jedno u telekomu,ali danas bilo par mojih ortaka da isto urade i dobili su malo druge odgovore u odnosu na mene (ili sam ja lose razumeo u Telekomu,ili mozda oni)...Da li se ADSL 4 Mbit ima 2 godine po ceni od 1 Mbit,ili posle prve god. krece placanje 2414 din. koliko i jeste cena 4 Mbit,ili se posle prve god. vraca brzina na 1 Mbit. Za IPTV mi je jasno kako i sta,ali za Adsl nikako...Ako iko zna neka pojasni malo ovo..
:: ::
:: Prijatelju, nije bas tako komplikovano... Bio sam juce..
:: Imas 4Mbita 2 god, a placas paket kao da imas 1mbit - OBE GODINE
:: +
:: IPTV imas 1god. po dinar i 1god. po 650din. + pdv.
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Ivan012345 Rancesko85 25.09.2010. 02:10 #247698

status: user
broj poruka: 228
http://www.open.telekom.rs/home/News.aspx?temp=8&cid=42629

Uz brzinu Interneta od 4Mb/s (Click 4) po ceni od 1.208 dinara mesečno koliko iznosi pretplata za paket od 1Mb/s(Click 1), u toku trajanja dvogodišnjeg ugovora...

Drustvo je ljubomorno ili te zeza.
Uzivaj...

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
STRANA 2 OD 2
Broj postavljenih tema: 60429. Broj poslatih odgovora: 647738.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs