A hahahaha, da da, on je pobedio! trazi tutorial, majke ti! Pa evo tutorial sa mog netbooka:
fn+f11, ukljuci se wireless i onda biras mrezu. Ima tu neka bajalica se izgovori, al to ne smem da ti kazem.
VMARC- pa ti si dobra dusa. Al moj drug je pobedio, on je pustio svom naselju 12mb. E to je nesebicnost :)
:: ...i njegov drug.. :: __________________ :: Scourge of PCBerza :: :: CPU-Z Validator : http://goo.gl/6l1 :: :: :: cekaj kako si to uspeo :: :: ako ti nije tesko baci neki tutorial... step by ste :: :: sve sam cuo al to da moz :: :: :: :: :: :: Toshiba L650-18 :: :: :: ::
i smarajte...Steta sto ne zivim kod vuka tamo ima telenor internet za dz koji je veoma brz,i koji je tu bas dugo...A kod vuka ih ima najvise,svaki kafic okolo ima besplatan net...Sad sto vi debilcine tu pametujete samo izvolite...Ocigledno vam je pamet previse otupela...
Kao sto se radio i tv ne placa,tako ne treba ni internet,jer je on sada jedan od najvecih sredstava informisanja..Bilo ko ko zivi iole blizu centra ili dalje 100 % ima u blizini hotspot za wifi...Tako da ko to ne kapira go shoot yourself...
:: :: :: :: i smarajte...Steta sto ne zivim kod vuka tamo ima telenor internet za dz koji je veoma brz,i koji je tu bas dugo...A kod vuka ih ima najvise,svaki kafic okolo ima besplatan net...Sad sto vi debilcine tu pametujete samo izvolite...Ocigledno vam je pamet previse otupela.. :: :: Kao sto se radio i tv ne placa,tako ne treba ni internet,jer je on sada jedan od najvecih sredstava informisanja..Bilo ko ko zivi iole blizu centra ili dalje 100 % ima u blizini hotspot za wifi...Tako da ko to ne kapira go shoot yourself...
Ovde je samo bilo u pitanju da je ruzno stekati se na neciji net bez njegovog znanja a da lik uredno placa mesecno i ti da mu usporavas. Drugo su ti free hotspotovi iz kafica il sta ti ja znam. I da se razumemo, televizija nije besplatna. Kolko se ja secam imamo pretplatu da placamo, a placa se i kablovska. Mada, nije lose da se pristekas komsiji i ne placas kablovsku, ko ga jebe, nek placa on. Jel tako treba da razmisljamo?
Ko VMARC??? on ti je (da si ti meni živ i zdrav) delio po forumu karte za dž i to radeonke 5xxx kad su se pojavile!!!
Bubreg da mu zatražiš...ma panja od čo`eka :)... support normality
:: A hahahaha, da da, on je pobedio! trazi tutorial, majke ti! Pa evo tutorial sa mog netbooka :: :: fn+f11, ukljuci se wireless i onda biras mrezu. Ima tu neka bajalica se izgovori, al to ne smem da ti kazem :: :: VMARC- pa ti si dobra dusa. Al moj drug je pobedio, on je pustio svom naselju 12mb. E to je nesebicnost : :: :: :: :: ...i njegov drug.. :: :: __________________ :: :: Scourge of PCBerza :: :: :: :: CPU-Z Validator : http://goo.gl/6l1 :: :: :: :: :: cekaj kako si to uspeo :: :: :: ako ti nije tesko baci neki tutorial... step by ste :: :: :: sve sam cuo al to da moz :: :: :: :: :: :: :: :: :: Toshiba L650-18 :: :: :: :: :: ::
Nisam pajkio, tad sam gledao slagalicu, pa posle toga na b92 sundjer boba
:: Delio sam ih pre oko godinu dana, ali bilo je nesto iza 7:15 uvece, pa si verovatno pajkio :: :: I pajsgudgud nemoj te ikseve, reci konkretno i siroko :) 587 :: :: S1000R :: :: :: :: :: `de sam ja bio kad i` delio. :: :: :: :: Znam kad tortojed prodavao 5850 pa me izradio. Tad su mi se svi snovi srusili :(
Eh sad... Tebi sleduje Fenom, ne razmisljaj o Besnionima :)
S1000RR
:: De de nisam mogao da se setim iz prve pa reko da ne pogrešim :: :: Oćel biti neki 6xxx na deljenje :) da nekažem 6970 ili koja je već oznaka : :: support normalit :: :: :: :: :: S1000R :: :: :: ::
:: Eh sad... Tebi sleduje Fenom, ne razmisljaj o Besnionima : :: :: S1000R :: :: :: De de nisam mogao da se setim iz prve pa reko da ne pogrešim :: :: :: :: Oćel biti neki 6xxx na deljenje :) da nekažem 6970 ili koja je već oznaka : :: :: support normalit :: :: :: :: :: :: :: :: S1000R :: :: :: :: :: ::
...i pored sveg spida koji je uzimao, svih zaokreta i prečica kojima je išao u Noćnom Gradu, još je u snu video matricu, blistave rešetke logike kako se šire u bezbojnoj praznini.....
The guy above me can`t see sarcasm deliberately put in my comment for no apparent reason.
...i pored sveg spida koji je uzimao, svih zaokreta i prečica kojima je išao u Noćnom Gradu, još je u snu video matricu, blistave rešetke logike kako se šire u bezbojnoj praznini.....
Zahvalan i dan danas..Popicemo i to pivo a hvala Bogu i pojescemo nesto kad se konacno preselim u BG.Povedi i Pajsa da nam pravi drustvo :) Ko zna,mozda naletimo i na vanzemljaka :) :) :)
Inace gest je sluzio svrsi.Bio je to review prvenac na ovim prostorima
:: Delio sam ih pre oko godinu dana, ali bilo je nesto iza 7:15 uvece, pa si verovatno pajkio :: :: I pajsgudgud nemoj te ikseve, reci konkretno i siroko :) 587 :: :: S1000R :: :: :: :: :: `de sam ja bio kad i` delio. :: :: :: :: Znam kad tortojed prodavao 5850 pa me izradio. Tad su mi se svi snovi srusili :(
Kakav si ti lik kada se ponosis s tim da si nekoga pokrao,ccc.Lepo odgojen momak ili si sta vec!
Ja bih ti nabio ovaj moj GRID 2.4ghz u bulju,pa cepaj za DZ!
(c) 1982 Sinclair research Ltd
:: ima nacina da se ide na net i za dz.........samo nadjes otkljucan jos ako si u zgradi a okolo tebe zgrade .....ima ih koliko hoces....ja ih imam 7 a na prizemlju sam.ko god ne promeni naziv rutera 90posto je free.......ja ih gazim vec godinu ipo....mislim jadno je ali nisam alav i neskidam boga oca...nego ono mail malo face it ::
MAC filtering i zdravo dovidjenja... __________________________________________________________ ...and on the third day He rose again...sweet zombie jesus
MAC filtering je losa zastita.Imas programe koji fake-ju MAC adresu za sekundu. Prethodno se snimi tvoja MAC adresa kada si zakacen. Koristite WPA2 enkripciju i duge passworde i mogu samo da vas mrze.
pisko .. mogu da te pitam nesto ? .. al da mi odgovoris za 3 godine :)
:: ... ni MAC, ni dugi passwordi ne rade baš... otprilike za 8-9 sati a nekada i kraće provaljuju... moraću da uzvratim, iako sam lenj :: :: Budale računaju na sreću. :: ::
Broj postavljenih tema: 60424. Broj poslatih odgovora: 647775. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.