skaj ,kod tebe je stvarno lose ...jel si igrao neki multiplayer ? CS ,CoD ? Kako radi ,tj da li radi uopste ? Ako speedtest ne baguje onda je kod tebe situacija stvarno losa ...prvo ti je los ping kad testiras brzinu ,a kad testiras ping ,ping i jitter odlicni al zato packet loss 88% ...Trebao bi da zoves lelekomove tehnicare da vide sta je to
Mislim da ti je najbolja opcija da povuces veze ,zoves tadica i trazis da ti posalje ministra telekomunikacija da ti to srede :)
Pa ne da mi se zalomilo nego sam popizdeo. STRUCNJACI SU VUKLI KABLOVE SA ZGRADE NA ZGRADU PA NA BANDERU U SUSEDNOJ ULICI - ONDA RAZVLACILI PO KRAJU I NARAVNO DO MENE . PA TAJ KABAL IZMEDJU STAMBENIH ZGRADA JE NASTAVLJAN I ISPOPSTAVILO SE DA JE ON PRAVIO PROBLEM. SVEGA METAR DANA DA SE RESI PROBLEM , DA NISAM BIO UPORAN& DOSADAN NE BI OVO RESILI DO 2011 god. Zalomilo mi se za medalju
Broj postavljenih tema: 60429. Broj poslatih odgovora: 647738. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.