I ovako kako si napisao da si uradio, ali unazad. Postuj ako ti trebaju neka podešavanja, mnogi su ovde kod Telekoma, mogu da ti pošalju sličice kokretnih podešavanja rutera. Ako ti znači, ja imam HG520i, mogu da islikam, pa da ti bacim na mail. Mislim da je jedina razlika što je ovaj ruter za AnexB (ISDN).
Auuu, koja sam ja budala... Zeznuo sam stvari skroz. Ma ne mogu da idem kod njega, msm komsha ima sina 14-15god... Mzd ce nekad da se seti da restartuje ruter, ili nesto drugo uradi... Ae ako mozes posalji mi sliku DEFAULT podesavanja za u podeoku WLAN na mail: plamen_ks@live.com
Hvala ti chovek u svakom slucaju na ove odgovore, i izvini sto sam te smarao!
LJUDI izgleda je bio problem u tome sto i komsija nije imao net! Ewo sad sam pokusao da se konektujem i ukucam prvo sifru zatim network security key je bila ova stara sifra. Po ulasku u ruter tamo gde pise:
E, sad uradi onaj backup pre nego što počneš da nešto menjaš!
Pozdrav!
Vlada
:: LJUDI izgleda je bio problem u tome sto i komsija nije imao net :: Ewo sad sam pokusao da se konektujem i ukucam prvo sifru zatim network security key je bila ova stara sifra. Po ulasku u ruter tamo gde pise :: :: PVC- :: PVC- :: PVC-2 :: :: je bilo ceo dan X a sada je stiklirano :: :: ::
Pa napisao sam,da ako je SSID ukljucen,da vidis password(network security key).Znaci,prijavio si kvar kodTelekoma:D.A i mi smo ludi sto ti pomazemo kako najbezbolnije da krades net od komsije:D.
___________________________________ ERIN GO BRAGH
:: Nista nisam dirao oko PORT mapping-a , samo sto sam dirao to je oko WLAN konekcije, menjao sam sifru... Sad je frka sto ne mogu da pristupim ruteru ni sa pc-a zato sto sam pokusao da disejblujem wlan pa da ga ukljucim, ali ja i dalje vidim HG520S samo sto mi trazi taj j*** networ security key koji ja ne znam. :: :: Komsija nije chachako sigurno :: :: Kelt: Pa ti mi tek sad kazes da SSID treba da bude iskljucen, kad sam zeznuo stvari... Mada ja sam restartovao ruter na default podesavanja... :: :: Ruteru sam pristupao sa Telekom / teleko :: Sad je najveci problem kako da nadjem Network security key i da pristupim ruteru, msm da sam zeznuo stvar a taman sam imao lepo net na laptopu.. :: :: Pazi, ja imam HG520i i kod mene je to na Advanced -> Port Mapping. Da nisi hteo da radiš neku port forwarding ili slično, za torrente :: :: :: :: Pozdrav :: :: :: :: Vlad :: :: :: :: :: Sad sam zeznuo stvari tako da i meni na PC-u trazi prvo sifru (koju znam) pa network securiy key mismatch koji ne znam... sta da radim :: :: :: :: :: :: 1. Pokusavao sam i sa WEP 64-bit ist :: :: :: 2. Ukljucen SSD, Wifi ukljucen (sad sam pokusao da ga iskljucim pa ukljucim, ali sad vidim HG520S ali trazi onu sifru :: :: :: :: :: :: Gde da nadjem ovu sifru network security key mismatch i gde je to PVC, sta znaci pvc0 i wlan u istom vlanu-u? :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: deluje kao da je neko cackao port mapping, pa wi fi ne zavrsava na PVC-u gde je internet .- :: :: :: :: Pogledaj da li je pvc0 i wlan u istom VLAN-u. :: :: :: :: :: :: :: :: ↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓ :: :: :: :: 8====D ~ ~ ~ LEPI SALE - - - > http://ll.rs/Yuop :: :: :: :: :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60475. Broj poslatih odgovora: 648190. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.