Ajd proveri sad, ubrzao sam još, pa mogu reći puno, tj. barem kod mene
:: komponente/procesori/.... hang.... / corei5 / ...... hang ........ pa prikaze.. ukupno kroz 10ak sekundi, ali podnosljivo, veliko ubrzanje u odnosu na ranije za sad :: :: :: :: :: :: Očekujem nove komentare po pitanju brzine učitavanja komponenti. Kod mene trenutno radi puno puno brže ali da vidimo kako je stanje i kod vas :: :: :: :: :: sto se tice foruma radi sve ok, ali sekcija `komponente` po default-u radi NENORMALNO usporeno svaki put kad nesto gledam i to me strasno nervira, doduse neki put radi ok ali to je retkost, FF, Chrome sta god koristim. :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Ume da zabada ali uglavnom radi ok :: :: :: :: :: :: :: :: Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.2Gh :: :: :: :: Ram:10 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MH :: :: :: :: GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-1 :: :: :: :: MBO:AM3+ Asus M5A9 :: :: :: :: Case:CoolerMasterElite43 :: :: :: :: PSU:Chieftec 650w a8 :: :: :: :: CpuCooler:TitanVanes :: :: :: :: Mis: Mx51 :: :: :: :: Philips 22 :: :: :: :: :: :: :: ::
Odlicno, sad je skroz ok i brzo. Isto se desavalo i kod mene ranije, komponente je bas dugo ucitavao.
:: :: Odlično, nadam se da će tako i ostati, da barem nisam izgubio uzaludno radni dan :: :: ajd, još neko da ostavi komentar pa da odem i da doručkujem :: :: :: @Mis :: :: Odlicno, sad sljakaju komponente ultra brzo :: :: :: :: :: ::
... misha zajebawa, cudo jedno! On to namerno. Bio server overklokovan a on iz zezancije spustio klokove, da mu se ne dernja kuler, ili da vidi gleda li ko ovu berzu ili ne... haha. Iskreno, mislio sam da je do provajdera, ali, ipak je do banera?
pa toooo lutko, sada radi savrseno! od sada paste-ujem iskljucivo cena sa PCB, itsvet ide u oblivion .)
:: :: Odlično, nadam se da će tako i ostati, da barem nisam izgubio uzaludno radni dan :: :: ajd, još neko da ostavi komentar pa da odem i da doručkujem :: :: :: @Mis :: :: Odlicno, sad sljakaju komponente ultra brzo :: :: :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60424. Broj poslatih odgovora: 647713. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.