Imam adsl trenutno sa tri kompa,, ruter je sa 4x porta, i dinamicki ip , sto je extra za reset i udri dalje u skidanje.
Jedan sam ja Drugi je cimer koji je u istom stanu treci je komsija koji je na sedmom spratu i ulazu pored - kabal smo razvukli preko zida i krova
U Beotelu su mi menjali rutere kad god sam to zatrazio bez ikakvih problema doplata itd... Bukvalo ali bukvalno imaju podrsku na poziv 24 h svaki dan ceo dan.
Zanimam me sad, kada bih presao po isteku ugovora na kablovski net kako bi sve ovo gore navedeno funkcionisalo u bukvalnom poredjenju?
F`ala
Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.2Ghz Ram:10 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MHz GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-13 MBO:AM3+ Asus M5A97 Case:CoolerMasterElite430 PSU:Chieftec 650w a85 CpuCooler:TitanVanesa Mis: Mx518 Dell 22
Zavisi od operatera. Kod SBB-a takodje dobijes dinamicku IP adresu, mada mozes da doplatis 600din za fiksnu IP.
Kod mene je SBB modem nakacen na bezicni TP Link ruter, nemam nikakvih problema. Kada hocu da promenim IP adresu (ne koristim JD i slicne programe, jer skidam torente) u podesavanju rutera uradim Release IP, i dobijem drugi IP. Kada ugasis komp preko noci i nije ti aktivan net, obicno se ujutro automatski dobije druga IP adresa, a nekada ostane stara, zavisi kako kad.
Uskoro se selim na NBGD tako da definitivno prelazim kod njih. U pitanju je kablovski internet, jel tako? **************************************************************** i5 2500k @ 3.8 Ghz, ASUS RoG GENE - Z, 8Gb DDR3 @ 1600mhz, MSI GTX 560Ti TF II, CM Silent Pro 850W, HAF X, Samsung F4 2 Tb + WD Caviar Black 640Gb
i on deli sa burazerom koji živi iznad njega u kući, nikakvih problema nije imao nikada(on ima 8mbit/s, sa ubt+rzanjem sada ima 16).Samo uzmete neki full N standard ruter, dva N wi-fi usb adaptera i ud`ri.Ja delim preko kabla sa sestrom, i davao sam komšinici(kuća pored mene) jedno vreme preko wi-fi.Takođe nikakav problem.Skajp na dva kompa u sito vreme + online COD4 bez problema.Ja imam paket 6mbit/s, sa ubrzanjem sada je 10 ili 12, jebem li ga...
p.s. Komšinici više ne dajem jer ona meni ne daje. :P Šalim se, uzela i ona SBB. :D
Broj postavljenih tema: 60425. Broj poslatih odgovora: 647781. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.