ljudi, malo pre sam zvao u vezi ove ant.da proverim da li imaju i kaze mi lik da se radije preporucuje 8dBa umesto ove antene od 9, jel neko zna nesto o tome...?
ali mi je kolega IT-ijevac preporučio da (pošto je omni antena) je usput položim horizontalno u odnosu na pravac u kom želim da ide signal. Čekam 16h da krenem u kupovinu. Sad si me bacio u rebus... :) support normality
:: ljudi, malo pre sam zvao u vezi ove ant.da proverim da li imaju i kaze mi lik da se radije preporucuje 8dBa umesto ove antene od 9, jel neko zna nesto o tome... :: :: ::
pa cudno mi je, ne znam iz kog razloga..i zasto bi 8 bilo bolje od 9, to je samo jaca antena.. a to za horizontalno polaganje prvi put cujem, mislim da nemas potrebe za tim
:: ali mi je kolega IT-ijevac preporučio da (pošto je omni antena) je usput položim horizontalno u odnosu na pravac u kom želim da ide signal. Čekam 16h da krenem u kupovinu. Sad si me bacio u rebus... : :: support normalit :: :: :: ljudi, malo pre sam zvao u vezi ove ant.da proverim da li imaju i kaze mi lik da se radije preporucuje 8dBa umesto ove antene od 9, jel neko zna nesto o tome... :: :: :: :: :: ::
Ni meni nije jasno zašto osam, a ne devet osim ako nije fora na k.. te nosam :).
Elem, ima logike u onome što mi je kolega preporučio ješ što bi inače pravili antene sa zglobom. Radi lakšeg pakovanja...mislim ne :). support normality
:: pa cudno mi je, ne znam iz kog razloga..i zasto bi 8 bilo bolje od 9, to je samo jaca antena.. a to za horizontalno polaganje prvi put cujem, mislim da nemas potrebe za ti :: :: :: :: ali mi je kolega IT-ijevac preporučio da (pošto je omni antena) je usput položim horizontalno u odnosu na pravac u kom želim da ide signal. Čekam 16h da krenem u kupovinu. Sad si me bacio u rebus... : :: :: support normalit :: :: :: :: :: ljudi, malo pre sam zvao u vezi ove ant.da proverim da li imaju i kaze mi lik da se radije preporucuje 8dBa umesto ove antene od 9, jel neko zna nesto o tome... :: :: :: :: :: :: :: :: ::
sad me ebes:) pa zglob ti sluzi da prilagodis USB ili uredjaj tako da antenica bude na gore.. ako srafis modem na zid, mora zglobic da se savije tako da bude u ravni sa modemom.. a usb takodje, u zavisnosti od toga da li koristis lap ili kuciste.. :)))
:: :: :: Elem, ima logike u onome što mi je kolega preporučio ješ što bi inače pravili antene sa zglobom. Radi lakšeg pakovanja...mislim ne :) :: support normalit :: :: :: pa cudno mi je, ne znam iz kog razloga..i zasto bi 8 bilo bolje od 9, to je samo jaca antena.. a to za horizontalno polaganje prvi put cujem, mislim da nemas potrebe za ti :: :: :: :: :: :: :: ali mi je kolega IT-ijevac preporučio da (pošto je omni antena) je usput položim horizontalno u odnosu na pravac u kom želim da ide signal. Čekam 16h da krenem u kupovinu. Sad si me bacio u rebus... : :: :: :: support normalit :: :: :: :: :: :: :: ljudi, malo pre sam zvao u vezi ove ant.da proverim da li imaju i kaze mi lik da se radije preporucuje 8dBa umesto ove antene od 9, jel neko zna nesto o tome... :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: ::
ja sam bio u prodavnici da kupim ovu antenu od 9 dBi:http://goo.gl/IJpo7 i prodavac mi je rekao da je bolje da uzmem ovu od 8dBi:http://goo.gl/1d06z jer se bolje pokazala i ima bolji prijem, pitao sam kako je moguce da je slabija antena bolja, rekao je da se zbog duzine kabla od 2m malo vise gubi sa antenom od 9dBi, u odnosu na 1,3m kabla kod antene od 8dBi
:: ljudi, malo pre sam zvao u vezi ove ant.da proverim da li imaju i kaze mi lik da se radije preporucuje 8dBa umesto ove antene od 9, jel neko zna nesto o tome... :: :: ::
haha, bas me zanima koi slepac bi ukr`o tp-link 8840:))
:: Ne lazi. ZasrafiJo si ga da t`ga nukradu :: :: F650GS Daka :: :: :: ja sam moj zasrafio za STO, u unutrasnjem delu paralelno sa zidom, tako da ne moram da ga gledam, nervira me : :: :
Broj postavljenih tema: 60425. Broj poslatih odgovora: 647781. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.