da te pitam ,da li si normalan. ajde budi dobar i pazi sta i kome govoris. http://www.dodaj.rs/f/1J/bP/21nZhgow/scan10001.jpg evo pa pogledaj sta pise mucenice ja ne znam sta ti i zasto placas 2100 din, mozda ti mama ne ulacuje redovno racune...
dobro je momci , opustenije malo , tvoja cena za 10mb je NAJVEROVATNIJE (deljenje sa 2 od pune cene) ... promo period , placas samo pola ugovora a pola je free , kad saberu i oduzmu umesto 1500 din mesecno , placas samo pola .
a ovaj `nenormalan` je uzeo 10mb kad je kostalo 2100 i ovi ce mu naplacivati 2100 dok neraskine ugovor ili isti istekne i doticni ode i otkaze net , pa predje na novi paket po novoj ceni.
o tome ja pricam svo vreme, ugovor i cena koju si potpisao ti ostaje do kraja ugovora , i nikad nece da revidiraju tekuci ugovor shodno novim brzinama koje se povecavaju iz godine u godinu. JER boze moj takav je UGOVOR znate , a kad njima nesto nije po volji onda taj isti UGOVOR nevazi jer znate postoje tu sad neki novi momenti i stvarno nije do nas.
stoka
:: da te pitam ,da li si normalan :: ajde budi dobar i pazi sta i kome govoris :: http://www.dodaj.rs/f/1J/bP/21nZhgow/scan10001.jp :: evo pa pogledaj sta pise mucenic :: ja ne znam sta ti i zasto placas 2100 din, mozda ti mama ne ulacuje redovno racune...
ja sam sa onih starih click paketa, obnovio ugovor kada su ubacili net pakete i to sam uzeo net5 znaci 5 mega. nisam siguran dali je taj novi ugovor istekao(mrzi me da kopam po papirima), ali eto oni su sami nicim izazvani resili da mi promene paket u net10, i da mi smanje cenu, i o tome me pismeno obavestili. ja nisam nista trazio, potpisivao... sto se mene tice bas lepo od njih i nisu stoka :) mada, aj da stigne sledeci racun pa da vidimo.
Profilni, ti opet ne citas dobro i ne citas po redu: ja sam se svojim komentarom
27.03.2015. 18:40
status: user broj poruka: 11019
nadovezao na javljanje kolege ``spacewla``, koji je negde izbunario da telekonj ima neki popust za neke kategorije korisnika. Zatim sam naveo cenu koju ja placam mesecno za 10Mbit. To je sve. Ne vidim zbog cega bih bio ``govnojed`` i zbog cega ``da me pitas, da li sam normalan``, niti kakve ovo veze ima sa ``mamom koja ne placa racune```...
Jbg niko nece da ponudi internet tipa recimo 2/1 za recimo 500 din ono da se ima cisto radi reda.. Sve povecavaju brzine ali i cene ja imam SBB zadovoljan sam ali majko moja 2600 za TV i internet je bas mnogo za brzinu 25/2 :/
Imao sam Ip tv,i to je zesci shit,ume slika da drma i razne kurotresine u paketu...tad kad sam imao Ip TV,protok mi je bio 4megabajta i oni su svirnuli jos 4 mb za ip tv,zaobidji to u sirokom krugu ,jer kablovska je zakon,napokon sam je uzeo nije sbb vec neki lokalni provajder iz mog malog prljavog grada,ali mi je bolje od tog ip shajzea 100X,secam se pokusaja gledanja tekme liga sampiona Barselona VS Bayern Munich znaci to je bio otprilike taj period dok sam cekao da mi istekne ugovor,i da im lepo vratim opremu,takodje kod prebacivanja programa postoji jedan lag od neke 2-3 sekunde znaci nije kao na tv-u da saltas programe i onda su razbacani recimo imas prvi na 22-om a diskaveri na 635,onda nacionalna geografija na lupam 867-om,ja se nisam bas najbolje snalazio sa daljinskim u mraku posto tv gledam iskljucivo nocu kad legnem i ugasim svetlo i uz tv i zaspim,imam par omiljenih animal planet diskaveri national G,explorer i to je to @profil kazes da placas adsl 10mb 775 kinti,dok ja placam isto 10mb ali 1550 kinti,moram otici do mts poslovnice da vidim jel ima nekog povecanja brzina,ja sam u startu uzeo adsl i tad je bio 1 mb protok a download mi je bio nekih 106!107kb/s,onda su mi povecali na 4mb protok,gde je bilo nekih 420~~435-440kb/s down,i zadnje sam dobio 10mb protok sa nekih 1.06mb/s download gde skinem film od 700mb za 12 minuta ,i razne serije od 250-300mb za 3-4minuta sto je cool,inace trenutno posedujem treci ruter od mts-a neki jet speed crne boje sa antenicomimao sam pre ovoga da huaweia hg 510 i 520 msm kad mi je riknuo drugi ruter,i kad sam pozvao njihov kol centar da mi zamenemislio sam da cu niti minimum 7 dana bez neta jer su bili Bozicni praznici ,medjutim nisam mogao da verujem oni su dosli odmah na jutro uoci bozica,ali lopovi i bagra kao bagra prvo su pokusali da mi `uvale` polovan ruter koji se vidi da je koriscen i nije hteo da radi,tu sam ja pitao tehnicara nesto oko promene ip=a i skripte kao za JDownloader,on mi je rekao da ugasim pa da ga upalim rucno,i da od sad vazi novo pravilo da sko se desi da `crkne` ruter potrosac je obavezan da nadoknadi,tj da kupi novi ruter posto po njegovim recima ima mnogo `pametnjakovica` koji sistematski unistavaju rutere na softverski nacin,otkljucavanjem skriptama,iako ja znam da ruter zbog rekonekt skripte nece bude nista u krajnjem slucaju reset rutera,msm skripta nece nauditi ruteru
http://ow.ly/KUKGp Так как никто не виноват, то накажем по жребию. Anthony Pettis p4p king
:: :: navlakusa ... nedaj se zajeba :: :: ja sam na telekomu , jbg samo to radi u mom gradu .. bolje da sam se skopcao na madjarsku nego na telekon :: :: jednom kad ti dodele neku brzinu , sisaju i sisaju i siasaju :: :: drugi predju na 20,100,150mb /// telekonj i dalje sisa i sisaa 10mb .. sve dok ih ne nazoves i nenajebes im se keve :: :: mada ja sam licno isao da im se najebem keve u predstavnistvu .. niko nije uspeo da mi objasni zasto nemam uslove za iptv a u centru sam grada !!!! Koji je to grad? :: :: stoka :: :: :: Так как никто не виноват, то накажем по жребию. Anthony Pettis p4p king Fighting the last boss on Thailand
:: :: navlakusa ... nedaj se zajeba :: :: ja sam na telekomu , jbg samo to radi u mom gradu .. bolje da sam se skopcao na madjarsku nego na telekon :: :: jednom kad ti dodele neku brzinu , sisaju i sisaju i siasaju :: :: drugi predju na 20,100,150mb /// telekonj i dalje sisa i sisaa 10mb .. sve dok ih ne nazoves i nenajebes im se keve :: :: mada ja sam licno isao da im se najebem keve u predstavnistvu .. niko nije uspeo da mi objasni zasto nemam uslove za iptv a u centru sam grada !!!! :: :: stoka stokaaa sotonaAa :: :: :: http://ultraimg.com/images/xnfBG.gif
Broj postavljenih tema: 60424. Broj poslatih odgovora: 647762. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.