Re: Kao sto sam vec rekao iz tog razloga mi SBB i ne odgovara..
27.02.2011. 19:03
status: user broj poruka: 7779
Ne mi koji koristimo SBB moramo da budemo organizovani... Znaci kad trazis nesto da skines gledas da ti ima tri cetiri medjusobno izmenljiva linka za svaki od fajlova i cica mica gotova prica...
Znaci sad i ostali imaju opciju da skidas fajlove od preko 400MB...
Megaupload je i dalje najbolji posto mozes da skines 2-4Gb bez rekonekcije... Netload je free za sifre odnosno sve je automatika... RS je spor do zla... a u poslednje vreme se tesko nalaze linkovi za skidanje sa tog `servisa`...
Itd...
Inace nikad ali nikad ni sa adsl-om nisam radio diskonekt pa konekt... a torente ne podnosim mada se tamo lakse nalazi ono sto ti treba... par puta sam se zajebao sa njima i od tada ih ne trosim...
Tomato Republic Of Serbia !!!
:: Vama na SBB-u se najvise isplati da vucete down sa torennta .Predpostavljam da tako i radite kada su u pitanju veliki fajlovi (Igre,filmovi :: :: Koliko god da je SBB povoljniji sto se tice ponude brzina ADSL je za neke stvari pristupacniji :: Takodje nemam problema sa IPTV i ako su sad marnuli cenu i odvojili paket (HBO,Cinemax 1,2.. :: ::
Re: Re: Kao sto sam vec rekao iz tog razloga mi SBB i ne odgovara..
27.02.2011. 19:38
status: user broj poruka: 9006
Tako nešto, kad skidam nešto matoro što ima dosta ljudi uključim torent, ako je nešto aktuelno pa je gužva, mrka kajgana. Nađem baš tako linkove sa tri-četir servisa, pustim u isto vreme, jedan spreda, drugi otpozadi, treći iz sredine i ima da lema punom brzinom.
Always carry a flask of whiskey in case of snakebite. Furthermore, always carry a small snake.
:: Ne mi koji koristimo SBB moramo da budemo organizovani.. :: Znaci kad trazis nesto da skines gledas da ti ima tri cetiri medjusobno izmenljiva linka za svaki od fajlova i cica mica gotova prica.. ::
+1 sve sto ti treba je par dobrih (zatvorenog tipa) torent sajtova i nista vise. Ima svega i svacega i sve ide maximalnom brzinom. Slobodne(otvorenog tipa) torent sajtove ne koristim
:: Tacno tako :: Sve sto mi treba nadjem na 2-3 poznata torent sajta :: Plus sto je stabilnost SBB konekcije jako bitna osobama (meni) koje recimo igraju on-line igre kao npr WoW :: :: Demon to some. Angel to others. :: _______________________________ :: :: :: Vama na SBB-u se najvise isplati da vucete down sa torennta .Predpostavljam da tako i radite kada su u pitanju veliki fajlovi (Igre,filmovi :: :: :: :: Koliko god da je SBB povoljniji sto se tice ponude brzina ADSL je za neke stvari pristupacniji :: :: Takodje nemam problema sa IPTV i ako su sad marnuli cenu i odvojili paket (HBO,Cinemax 1,2.. :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60433. Broj poslatih odgovora: 647800. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.