Ti onda ne umes da citas i ne kapiras poentu ugovora, ugovori su tu, da se zakljuci i ugovori odredjeni posao, na koji si ti pristao, sada mozes babi da se zalis, a da ga raskines mozes, nije da ne mozes, samo moras da zavuces malo ruku u dzep, u suprotnom sacekaj da istekne tvoja obaveza pa onda raskidaj sta oces.
:: Cuj sta hocu ? Pa nisam se ja predomislio vec sam u nezgodnoj situaciji :: Jednostavno nije normalno da ne mozes da raskines ugovor pre isteka :: Em su im usluge postale lose em bukvalno vrse presiju da moram da placam preostalo vrem :: , cak nedaju ni da se razmontira box paket :: Ja ovde vidim samo bezobrazluk a ne moju krivicu :: Jesam potpisao ugovor ali nisam potpisao da budem deo robovlasnickog sistema :: Ovo je bukvalno izrabljivanje :: :: :: :: Superior Technology :: Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/Asus GTX 780 DCUII on the way/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda :: ::
A sto je najsmesnije od svega niko mi nije ni jednom napomenuo da mogu da platim te penale vec me prisiljavaju da moram da ispostujem vreme isteka ugovora tih nekih 7-8 meseci od danasnjeg dana ! Znaci ne mogu ni da ga raskinem i da hocu da platim ! P.S. Iz dzepa mogu samo da izvadim zvake :)
Superior Technology Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/Asus GTX 780 DCUII on the way/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda
Sta se brines, ne mracim ja, to sam rekao cisto eto, posto mi ima neke logike, a i ako ne moze, kakve to veze ima, dodje mu na isto, da li platio sve od jednom ili na rate isti ti q. Zvake nisu dobre za zube i plombe.
:: A sto je najsmesnije od svega niko mi nije ni jednom napomenuo da mogu da platim te penal :: vec me prisiljavaju da moram da ispostujem vreme isteka ugovora tih nekih 7-8 meseci od danasnjeg dana ! Znaci ne mogu ni da ga raskinem i da hocu da platim ! P.S. Iz dzepa mogu samo da izvadim zvake : :: :: Superior Technology :: Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/Asus GTX 780 DCUII on the way/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda :: ::
Najgori po tom pitanju ali izgleda da nije, traze 6990 rsd i poslednji racun placen nebitno kada raskidas posle 1dan koriscenja ili 1dan do isteka ugovora.
Danas sam opet imao hebene prekide ! To nikom nista ! A da ovi iz telekonja traze toliko dao bihbim odmah samo da ih se otkacim !
Superior Technology Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/Asus GTX 780 DCUII on the way/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda
Pa ovako, mozes da raskines ugovor jer ti ne pruzaju ono sto trebaju. Znaci, druga strana krsi ugvor. Samo, za svaki slucaj, procitaj deo koji se odnosi o pruzanju usluge. A evidencija o tvojim pozivima ka reklamacijama se vodi, tako mozes da zatrazis listing od telekoma za mesecne pozive, pre nego sto se upustis u bilo kakvu akciju. Naravno, svi razgovori se tu i snimaju. I trazi listing pre nego sto ides da probas da raskines ugovor. Znaci, pogledaj ugovor, vidi sta ima, uzmi listing i kazi da zelis da raskines ugovor jer se druga strana ne pridrzava uslova u ugovoru, ako je to validno.
al sam se i ja cimao sa budalama... Moja sreca sto je do isteka ugovora trebalo 4 meseca... Evo kako je bilo : - preselio sam se u drugu kucu - trazio sam preseljenje svih usluga u nov objekat (to bi me iznelo nekih 10k din-treba i nadogradnja voda -kazem OK) - telekom se ne pojavljuje naredna 3 meseca, u medjuvremenu trazio sam urgenciju od telekoma da sto pre izvede prikljucak - ali trt... - posle zestokog cimanja ostala je d-kara iiiiii UGOVOR JE ISTEKAO - odlazim u telekom , poneo sam opremu , vracam opremu ... eee tu ide zanimacija: nece da prime opremu jer ne mogu da zakljuce ugovor, rekoh im da me zabole ali sam na licu mesta ispisao molbu i ostavio im opremu - potom sledi zivkanje od strane telekom i potrazivanje para, penala i ostalih kurcolija, dobili su .!. ugovor je istekao i oni nisu ispostovali svoj deo ugovora - potom sledi bezobrazluk gde su poslali racun za IPTV jer oni jadni nisu obavesteni ni o cemu. Racun treba reklamirati na vreme i tu sam pismeno obrazlozio problem i dobili su .!. - Pazi sad : pojavljuje se telekom ekipa posle 4 meseca cekanja , krenuli na banderu , lupaju na prozor, dosli da postave prikljucak, eeee dobili su .!. Trazili potpis da ne zelim prikljucak , rekoh nema problema , ugovor je istekao , dovidjons... - sutradan javlja se mili zenski glas koji me obavestava da je telefonski broj i dalje moj te da ga mogu zatraziti kad god hocu,, hehehe ali .!.
Znaci dok sam bio pod ugovorom nikako nisam mogao izbeci placanje usluga, u mom slucaju usluge su bile zamrznute do realizacije prikljucka na novu adresu, kako prikljucak nije realizovan blagovremeno a ugovor je istekao telekom vise nije imao prava na potrazivanje (naravno pokusali su ali pravni osnov nije postojao)...
U tvom slucaju i nisi trebao da platis i nisi platio na kraju, jes da su probali, ali pre ce biti zbog neorganizacije i sto se ne zna ko di tera uopste jer su ko raspustena banda...
Ti si potpisao ugovor, u ugovoru stoje odredbe sa kojima si se ti svojim potpisom slozio. Uslovu za mogucnost raskidanja ugovora su decidno jasni, I ti tu na zalost ne mozes nista da uradis. Ako im ne platis tuzice te izgubices spor sa mnogo vise stete od tih 400e, oni se tih 400e nece odreci jer imaju osnov da ih traze. Oni jedino mogu da ti izadju u sustret ali na zaloist oni to nece. Oni nemaju dobru volju da ti to rese povoljno po tebe jer ih ti ne zanimas kao ti i sta bi tebi odgovaralo, zanimaju ih pare. Ti si hteo li ne, deo robovlasnickog sistema u kome smo mi svi. Dobijes telefon dobiojes net dobijes krediti ali sine robujes to su pravila igre. Na zapadu bi mozda imao malo bolji tretman bezprekornu uslugu itd. , ali sto se tice ovakvih stvari ni oni tamo nisu blagi I tamo gledaju svoj interes samo dosta diskretnije i kulturnije nego ovi mafijasi kod nas. Jbga potpisao si, jedino ako nema the. uslaova da ti se adsl i IPTV prebaci na tu novu adresu mozes se pozavati na to traziti raskid i da te oslobode od dalje preplate, posto to nije situacija na zaliost mozes raskinuti ugovor samo uz placanje svih pretplata do kraja njegovog isteka. Nemas osnova da trazis da ti se ugovor raskone a da ima ne paltis te preplate. Ti si se sa svojim potpisom na to obavezao i mozes sada da dubis na glavi oni od tih para odustati nece. Sve i da odes na sud razguzice te nemaas nikakve sanse, platices sudske troskovce kamate i tih 400e. Ti bi da furas grafiku od 700e a neces da placas racune, nece da moze. Kada ne bi morali racuni se palcaju mi bi svi bili milijarderi. Oni su stoka to stojji ali jbga pazi sta radis da sa stokom ne bi imao posla. Ako su nuzno zlo i moras sa njima jbga gutaj i cuti. Dobro dosao u svet odraslih :) :: Danas sam opet imao hebene prekide ! To nikom nista :: A da ovi iz telekonja traze toliko dao bihbim odmah samo da ih se otkacim :: :: Superior Technology :: Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/Asus GTX 780 DCUII on the way/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda :: ::
Broj postavljenih tema: 60424. Broj poslatih odgovora: 647773. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.