Za ovu cenu sto sada placamo jeste,malo kada se uzme okruzenje trebali su minimum da stave 50Mb/s ... Meni je ovo ok brzina ali nije nesto narucito nadam se da ce sledece povecanje biti minimum 40Mb/s osnovni paket.
:: Cene su ostale iste samo je net otisao u nebesa, donwload pogotovo, upload malo manje :: Malo li je :: :: Cpu: FX 6300 @4 Ghz :: Cooler:CM v8 GT :: GPU:GTX 670 Gigabyte WF x3 O :: Ram:10 Gb Kingsto :: MBO:Asus M5A9 :: Case:CM Storm Enforce :: PSU:Chieftec 650w a8 :: Keyboard: Logitech iluminate :: Mouse:Mx 51 :: Screen Dell 2 :: ::
Upravo sam saznao da moj paket Gold Fiber Duo Mix ne podpada u ovu šemu ubrzanja paketa tako da ostajem na 20/5. Ovo nije fer jer su ostali koji nisu fiber dobili duplu brzinu za isti iznos.
Znači ima razloga da se žalim na SBB. Da ne pričam koje sam probleme imao kod prelaska na fiber.
Ne vredi moras da potpises novi ugovor na 24 meseca inace ostade ti kao i ja na tih 10/1Mbit/s...
Pokvareni su oni znaju u kom grmu lezi zec... ako se ne obavezes mozes da odes kod nekog drugog...
A to sa ugovorom je malo bezobrazno ti potpises ugovor a oni imaju slobodu da dizu cene...
Ja se i dalje dvoumim da li da predjem na trio gold ili da ponovo idem preko granice...
Bice da je ovo drugo bolje...
Citat: `Rodbinsko-partijsko-naslednicki odnosi su nam stvorili tragicnu i intelektualno slabo razvijenu klasu ljudi koji vode drzavu, zato smo...` Tomato Republic Of Serbia, BRE !!!
:: Meni i dalje isto 10 mbit. Restartovao sam i ruter i nista :: A pre 6 meseci sam dobio novi ruter i D :: :: :: AMD Phenom II 955 & OCZ Vendeta :: MSI 870-G54 & 8GB DD3 1600Mhz Kingston Hyper :: MSI TWIN FROZR NVIDIA GTX660 2g :: 1TB WD :: Chieftec 700W CFT-14C :: CM-Elite 43 :: http://svepo500.com :: ::
Mogu oni da rade šta hoće, ali je zakon iznad ugovora. Ako se desi takva situacija, imaš mogućnost da u roku od 30 dana raskineš ugovor bez plaćanja penala.
Citat: `Rodbinsko-partijsko-naslednicki odnosi su nam stvorili tragicnu i intelektualno slabo razvijenu klasu ljudi koji vode drzavu, zato smo...` Tomato Republic Of Serbia, BRE !!!
:: Mogu oni da rade šta hoće, ali je zakon iznad ugovora. Ako se desi takva situacija, imaš mogućnost da u roku od 30 dana raskineš ugovor bez plaćanja penala. :: :: https://www.panoramio.com/user/dzonihsv - moja galerij :: :: :: A to sa ugovorom je malo bezobrazno ti potpises ugovor a oni imaju slobodu da dizu cene.. ::
:: E care jesi li ti onaj sa cikloberze :: :: Onaj sto ima konoplju na avataru !! :: :: Citat: :: `Rodbinsko-partijsko-naslednicki odnosi su nam stvorili tragicn :: i intelektualno slabo razvijenu klasu ljudi koji vode drzavu, zato smo...` :: Tomato Republic Of Serbia, BRE !!! :: :: :: Mogu oni da rade šta hoće, ali je zakon iznad ugovora. Ako se desi takva situacija, imaš mogućnost da u roku od 30 dana raskineš ugovor bez plaćanja penala. :: :: :: :: https://www.panoramio.com/user/dzonihsv - moja galerij :: :: :: :: :: A to sa ugovorom je malo bezobrazno ti potpises ugovor a oni imaju slobodu da dizu cene.. :: ::
Ja kada sam pre 7.8 meseci potpisivao ugovor i uzeo D3 bilo je 10mbit, i onda su pre nekih 4,5 meseci povecali brzinu na 15 ali samo ko potpise novi ugovor. I zato ja imam 10mbit
To je zbog toga sto su ti koji su pod ugovorom od pre oktobra jos uvek sa onim paketima od ranije koji nisu ni tada (tog oktobra) dobili nikakvo ubrzanje, pa je logicno da ga ne dobijaju ni sada.
:: Sad sam zvao sbb. Ko je potpisao ugovor pre oktobra ne dobija povecanje a ko je potpisao posle oktobra dobija. Ja ne kapiram taj debilizam. :: :: AMD Phenom II 955 & OCZ Vendeta :: MSI 870-G54 & 8GB DD3 1600Mhz Kingston Hyper :: MSI TWIN FROZR NVIDIA GTX660 2g :: 1TB WD :: Chieftec 700W CFT-14C :: CM-Elite 43 :: http://svepo500.com :: ::
Ukapirao sam zasto nema ubrzanja :-). Ali meni je to glupost posle 11 meseci ugovora bukvalno hoce da te nateraju da potpises novi ugovor. Dobro je da imam alternativu tako da cim istekne ugovor odjavljujem sbb.
Srbi generalno imaju problem sa ugovorima Telekom,Telenor,SBB,IKOM to kad se obaveze dozivljavaju kao skidanje koze na period ugovora :) :) Ja licno koristim SBB i dosta prijatelja i niko ziv se ne zali.... dok Telekom moze opusteno harikiri....
Intel I5 4670K +CoolerMaster Evo 212 Motherboard Asus Maximus Hero 6 GPU 770 GTX Asus Direct CU II OC SSD 128 Samsung Evo Pro Memory Kingston HyperX 2400 Mhz LC power Archangle 850 W
:: Brze i jeftinije od sbb-a neces sigurno naci :: A ako si zadovoljan sta je problem da potpises/produzis novi ugovor posle 11 meseci :: :: Cpu: FX 6300 @4 Ghz :: Cooler:CM v8 GT :: GPU:GTX 670 Gigabyte WF x3 O :: Ram:10 Gb Kingsto :: MBO:Asus M5A9 :: Case:CM Storm Enforce :: PSU:Chieftec 650w a8 :: Keyboard: Logitech iluminate :: Mouse:Mx 51 :: Screen Dell 2 :: ::
Broj postavljenih tema: 60425. Broj poslatih odgovora: 647781. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.