Zavisi kako kome treba recimo ima osoba kojima nije bitan TV nije im bitna brzina naravno minimum 1/1 Mb/s ne treba im vise i ako to moze za 500 dinara imam gomillu njih koji bi to odmah uzeli ja znam vec 10... Brze nece naci ali ako ne gleda brzinu jeftinije sigurno..
:: Brze i jeftinije od sbb-a neces sigurno naci :: A ako si zadovoljan sta je problem da potpises/produzis novi ugovor posle 11 meseci :: :: Cpu: FX 6300 @4 Ghz :: Cooler:CM v8 GT :: GPU:GTX 670 Gigabyte WF x3 O :: Ram:10 Gb Kingsto :: MBO:Asus M5A9 :: Case:CM Storm Enforce :: PSU:Chieftec 650w a8 :: Keyboard: Logitech iluminate :: Mouse:Mx 51 :: Screen Dell 2 :: ::
Meni nije toliko bitna brzina(ali ponekad mi baš zatreba), ali zato plaćam 1600din-mesečno 2mbit jer me mrzi da uvodim SBB i jer me mrzi da odem do Nemanjine da potpisujem ugovor Ali uskoro će morati SBB definitivno.
:: Zavisi kako kome treba recimo ima osoba kojima nije bitan TV nije im bitna brzina naravno minimum 1/1 Mb/s ne treba im vise i ako to moze za 500 dinara imam gomillu njih koji bi to odmah uzeli ja znam vec 10... Brze nece naci ali ako ne gleda brzinu jeftinije sigurno. :: :: :: :: Brze i jeftinije od sbb-a neces sigurno naci :: :: A ako si zadovoljan sta je problem da potpises/produzis novi ugovor posle 11 meseci :: :: :: :: Cpu: FX 6300 @4 Ghz :: :: Cooler:CM v8 GT :: :: GPU:GTX 670 Gigabyte WF x3 O :: :: Ram:10 Gb Kingsto :: :: MBO:Asus M5A9 :: :: Case:CM Storm Enforce :: :: PSU:Chieftec 650w a8 :: :: Keyboard: Logitech iluminate :: :: Mouse:Mx 51 :: :: Screen Dell 2 :: :: :: ::
Kada sam prihvatio ugovor za Fiber nisam dugo čekao da dođe majstor ali je on (verovatno zbog lenjosti) odbio da mi stavi komad novog kabla direktno do rutera već je insistirao da iskoristi staru instalaciju koja je išla okolo kroz dve sobe (nekada su tu bili televizori ali sada nisu potrebni). To je propratio rečenicom `Ne možete vi da mi kažete gde će kabl da prolazi` (u mojoj kući!). Samo sam mu prstom pokazao vrata. Onda se cela firma nak... i danima nisu hteli da mi ponovo dođu iako sam im objasnio, slao mejlove kontaktirao mgr.-s itd. To je trajalo oko 2 meseca kada su došli neki drugi momci koji su me saslušali, uradili kako sam želeo i za 15 minuta otišli. Od tada sve super, zato sam bio začuđen da mi u ponedeljak nisu podigli brzinu...
:: :: Koje si probleme imao? :: :: :: i3-4340 | H60 | Z97-A | TridentX | 850 Pro | AX750 | Stryker | U2412M | G15+G9 | C920 | ATP :: :: :: Da ne pričam koje sam probleme imao kod prelaska na fiber.
ybg, brate, beograd, šta da se radi, meni u sbb va sve ortaci rade i nikad problem - sećam se jednom su 31.12. popodne dolazili da srede problem koji su klinci napravili - fiber nemamo, na žalost, a dobro bi mi došlo još 5Mb/s upload-a!
To je takvo izdrkavanje sa tim da ne mogu opisati...
Znaci razvucena je osnovna opticka magistrala ali ga daju na kasicicu...
Dok sam bio u KL tamo su me na svakom cosku vukli za rukav da uzmem UniFi 20/10Mbit...
Ovde to moze samo na jebenom NBGD i Babinju kao da su samo oni Srbistan...
Dodje neka firma koja zeli da provuce optiku do svih ALI BAGRA NE DA !!!
I TAKO MI STAGNIRAMO ZBOG BAGRE KOJA SE PLASI DA CE IZGUBITI SVOJE PRIVILEGIJE !!!
SA TIM ELITISTICKIM DRUSTVENIM `CACNCER-om` SE NIJE LAKO IZBORITI !!!
ILI SE POMIRI SA NJIM ILI UMRI NJEMU JE SVE JEDNO DOK IMA STA DA JEDE !!!
Citat: `Rodbinsko-partijsko-naslednicki odnosi su nam stvorili tragicnu i intelektualno slabo razvijenu klasu ljudi koji vode drzavu, zato smo...` Tomato Republic Of Serbia, BRE !!!
To sam ja pomenuo, kod mene baš obrnut slučaj, KBC malo pucketao posle onih kiša i poplava ali posle sve lepo radi. Ja vidim Vidikovac sa prozora i slabo ali iapk hvata signal i odatle. To, kad je bilo problema sa signalom i nije bilo strašno jer sam imao i 5 GB 3G uračunato u cenu pa je redio net preko toga, sad daju MTS neograničen net kao backup. Probao sam Orion, ima i njihov fiksni ali net je toliko badan da ga skoro pa nema tako da sam tu opciju odbacio. Ni telefonijada nije bog-zna-šta, i to ume da štucne usred razgovora. Ah da, stavio sam i WiFi ruter sa dodatnom 3G karticom pa ako pukne njihov intert automatski nastavlja da radi na 3G. Znači dve kartice dobio zajeddno i taman još jedna za mobilni.
:: Pa da vam prenesem iskustva - u pitanju je jedna sabanska, sa ulice skupljenih `strucnih lica` pizdarija, a ne net-provajder. 5 godina su me hebali u mozak sa non-stop pucanjima bazne stanice na Vidikovcu i idiotskim objasnjenjima kako je to do radova u centrali, od 7/2 sam imao 2,6/0,8 kad se nategne, kad padne kisa i pukne grom 20 km dalje net sam mogao da zaboravim do sutra, i konacno sam se resio bednika i presao na Orion i prezadovoljan. I da, da neko ne pomisli da mi air-grid nije bio dobro upucan - jeste. Sa sve -59db i noise levelom od-90. :: :: :: :: Asus P5QC, Q 6600, Geil GVP31600 2x2Gb DDR3, LC Power Metatron 8650, Ati Radeon 795 :: ::
U martu sam uzeo trio silver paket i cinimi se da je bio 2700din sad stigo racun 3080din. Kad su poskupeli ili sam ja prolupao a ne mogu da nadjem ugovor.
2700 je bio duo a trio 3080 po starim cenama isto a ko uzme novi ugovor ne racuna se kao novi korisnik i nema to za 1 din. moras potpisati devicanski ugovor sa njim tj da ti sbb prvi uso u tv
Intel i5-3570k@3,4GHz CM Storm Enforcer ASUS Maximus V Gene MSI GTX660Ti PE OC PATRIOT IEM 8GB @1600MHz COOLER MASTERM2 Silent Pro 620W INTEL SSD 520 Series 120GB
Broj postavljenih tema: 60429. Broj poslatih odgovora: 647752. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.