Imam adsl ruter siemens speed stream i nikako ne uspevam da povezem neki laptop preko wireles konekcije.Napravim novu konekciju na laptopu i na kraju mi opet izbaci limited conectivity i to mu je to.Nikako ne uspevam da resim ovaj problem,zvao sam i korisnicki servis ali ni oni ne znaju o cemu se radi.Pokusavao sam i preko mob.(nokia e51) da se povezem,ali posle pronalazenja konekcije u toku ucitavanja izbaci poruku da nema mreznog prolaza!!! (sta god to znacilo!) Da li neko zna u cemu je problem?Unapred hvala!
Pa ukljuci file and printer sharing pa se onda javi.I pogledaj malo ta podesavanja rutera,mora da je prosto da se podesi.Moras da dozvolis pristup drugih racunara a to bi ti preporucio samo preko MAC adrese jer drugacije nije bezbedno i naravno stavi password na mrezu!
Men are but flesh and blood.They know their doom, but not the hour
NAJGORI INTERNET NA SVETU KBCnet Wirless Konekcija nevalja nista stalno se gubi Ping skace na 999 na predajnik koji podrzava 500korisnika prikljuceno je 2500 tako da je uvek preopterecen net i upload izvlaci najvise 50 download oko 300maximum i to nekad i nema ni upload ni downlaod zavisi,,,,, Da nepricam o online game kao slide show!
Broj postavljenih tema: 60429. Broj poslatih odgovora: 647740. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.