Interesuje me ko je kod ovog provajdera a još mu nije stiglo 50% download ubrzanje ? Tj, u kom kraju grada se nalazite ? _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
To i ja mislim, od centrale do centrale, mada ne razumem koja je logika (veličina, broj user-a, opterećenos` itd.). _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
:: meni je juce uvece na PTT doslo do ubrzanja...zavisi od centrala.. :: :: :: - A N G E L - :: ::
meni siglo,ali bolje da nije,sad je download 20-30kb/s a bio mi je 60 iako u modemu pise da je zakacen na 766/64.katastrofa,nadam se da ce ispraviti ovo ubrzo
:: :: To i ja mislim, od centrale do centrale, mada ne razumem koja je logika (veličina, broj user-a, opterećenos` itd.) :: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ :: Hoping for the best but expecting the worst. :: :: :: :: meni je juce uvece na PTT doslo do ubrzanja...zavisi od centrala.. :: :: :: :: :: :: - A N G E L - :: :: :: ::
Protok skocio na 1.500, ali download nije. Kad sam ih zvao, rekli su da ce se sve srediti do ponedeljka. Sinoc je i download proradio. Ide 150 - 160. Doduse, ja sam kod Beocity-ja, ali to je isti q. Oni dobijaju sve preko Telekoma.
Nightbird ISKUSTVO - Proporcionalno količini uništene opreme. HOBI - Način umaranja tokom slobodnog vremena.
Broj postavljenih tema: 60429. Broj poslatih odgovora: 647740. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.