Prica pocinje od pre nekoliko sati kada je Beotel-ov ADSL link puko. Osposobili su ga posle skoro sat vremena.
Od tada bukvalno svaki download koji pokrenem skida punom brzinom ali ubrzo jednostavno stane (bilo na pocetku, bilo u sredini ili na kraju, nema pravila). ADSL 768/64.
Probao sam i preko IE i preko firefox-a i preko download accelerator programa ali ne vredi. Ista je prica.
Da li je moguce da se uzrok ovog problema nalazi kod Beotel-a ili negde drugde, npr.kod Lelekom-a ? Ne verujem da je kod mene uzrok problema. KIS 2009 je zaduzen za bezbednost moje konfe.
Šta kaže tehnička podrška ? Jel imaju neke probleme posle tog osposobljavanja ? Čisto da budeš miran, da ne sumnjaš u tvoj komp itd. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
Niko se ne javlja na telefonce pa sam predpostavio da je gospoda otisla kuci.
If the problem persist do sutra ujutru onda cu da pokrenem tajnu akciju `Davljenje tehnicke podrske dok se problem ne resi`.
:: :: Šta kaže tehnička podrška ? Jel imaju neke probleme posle tog osposobljavanja :: Čisto da budeš miran, da ne sumnjaš u tvoj komp itd :: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ :: Hoping for the best but expecting the worst. :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60429. Broj poslatih odgovora: 647740. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.