Danas od podneva otprilike, povecali su download na mom paketu koji je bio 2048/512 Kbps, sad je 4048/512 Kbps!!! Jedino je lose sto upload nisu povecavali, ali sta da se radi kad prepisuju od sbb-a, mada je kod sbb-a povecanje 50%, a ovde 100%. Bolji je IKOM u svakom slucaju, i sto se tice dl-a i ul-a!
I ja sam video jutros, to jest sinoc. Bio prekid na 15-ak minuta... posle vidim sve proradilo, i na moje iznenadjenje dupli DL :) Bas lepo iznenadjenje, mora se priznati. Ne znam koliko su povecali na ostalim paketima jer i ja koristim 2048/512.... sada 4096/512... :) U svakom slucaju mnogo su se poprvalili od ne bas tako daleke 2005-te. DušanNastić Beograd,
Evo na sbb-u najava vec neko vreme, od 1. maja 1mbit prelazi u 1.5mbit, a sire do 8mbit za relativno male pare. A po meni je jos bolje sto ponuda za flathome plus ima vecu ponudu za mnogo bolji upload. Recimo za 200din vise (znaci oko 1700din), ima 1.5mbit/768kbit! E to se po meni zove ponuda. Tako mogu da uzmem i emule i rapid (free naravno), a jos plus imam sbb mix gde je sve to jos malko jeftinije. Ma perverzija...
Sigurno ce i sezam uskoro odgovoriti. Doduse, oni su ne tako davno povecali sa 64 na 96k, ni to nije lose za pocetak. A s obzirom da uskoro dovode konkurenciju Telekomu, cene bi mogle jos da padnu, mada se to sve manje isplati provajderima. Na netu vidim najavu za probleme flat interneta (nece zauvek biti flat skidanje po 200-300gb mesecno), ali to nekom drugom prilikom...
Broj postavljenih tema: 60429. Broj poslatih odgovora: 647740. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.