PC Berza Forum : Ver. 2.35  

blackbomb           Kako da pustim internet na 2 racunara      24.09.2009. 17:07      T20376               status: user  broj poruka: 109      Ovako imam sezampro 2 mb i ruter tp-link td8840t, kako da povezem da bi imao net i na jednom i na drugom kompu? Hvala unapred       :: e-mail  :: prijavi adminu  :: citiraj  :: odgovori  :: 
         Equinoxe           Re:      24.09.2009. 17:34      #142655               status: user  broj poruka: 12057      Prosto ko pasulj: LAN 1 - prvi komp LAN 2 - drugi komp Naravno patch kablom.       :: e-mail  :: prijavi adminu  :: citiraj  :: odgovori  :: 
         markopvict           OMG      24.09.2009. 17:35      #142656               status: user  broj poruka: 4515     kablom  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  - -  - -  Socijalna Mreza!!!        :: www  :: e-mail  :: prijavi adminu  :: citiraj  :: odgovori  :: 
         blackbomb           ....      24.09.2009. 17:47      #142657               status: user  broj poruka: 109     ma znam to nego kako da ga ogranicim tj kako da znam koliko kom itd       :: e-mail  :: prijavi adminu  :: citiraj  :: odgovori  :: 
         Equinoxe           Re: ....      24.09.2009. 17:49      #142659               status: user  broj poruka: 12057      Milsiš da mo vidoviti ? Rešenje: QoS.:: ma znam to nego kako da ga ogranicim tj kako da znam koliko kom it :: :: ::         :: e-mail  :: prijavi adminu  :: citiraj  :: odgovori  :: 
         blackbomb           Re: Re: ....      24.09.2009. 17:54      #142661               status: user  broj poruka: 109     sry pravi sam tard Btw dali mozes da specifiras gde u qosu posto nemogu da nadjem nigde u qosu gde se ogranicava brzina.:: :: Milsiš da mo vidoviti ? Rešenje: QoS :: :: :: ma znam to nego kako da ga ogranicim tj kako da znam koliko kom it :: :: :: :: :: ::         :: e-mail  :: prijavi adminu  :: citiraj  :: odgovori  :: 
         blackbomb           Re: ne moz to td8840t      24.09.2009. 20:35      #142699               status: user  broj poruka: 109     A da slucajno ne postoji neki program koji radi slicnu stvar?:: Znam mu dusu... :: :: ::  - -::  - -  Socijalna Mreza!! :: :: ::           :: e-mail  :: prijavi adminu  :: citiraj  :: odgovori  :: 

Broj postavljenih tema: 60475 . Broj poslatih odgovora: 648190 . Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte   se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.	   

- niste prijavljeni 

- samo za čitanje 

- zaključano 

- nema novih poruka 

- ima novih poruka 

- ima novih tema