Selim se ovih dana u Kotež i koliko sam video, za kablovsku nemam nikakav izbor osim firme iz naslova, ali me zanima da li neko koristi Kopernikus internet i kakav je. Znam samo da je kablovska užasnih 900 din, a internet 1536/256 1400 din. Mislim da imam uslova i za ADSL, jer imam broj na 31... Svako mišljenje je dobrodošlo. Hvala, unapred.
Mudar čovek ne kaže sve sto misli, ali misli sve što kaže.
ja sam se pre nesto vise od godinu dana preselio iz Zemuna u Novu Pazovu, i imao sam mogucnost izbora, tj. da biram da li cu ADSL ili kablovski net... s obzirom da neki provajderi nisu ni do dan danas odgovorili na moj zahtev za uvodjenje ADSL-a, a Kopernikus KTV je bila expeditivna po tom pitanju, odlucio sam za kablovski net. e sad... nisu najbolji, nisu ni najjevtiniji (koristio sam do sad usluge 5 provajdera ADSL usluga u Beogradu, tj. Zemunu), modem (Motorola) nije bas sjajan, ali im je tehnicka podrska jako usluzna i korektna... to su moja zapazanja. receno mi je da ce uskoro biti povecanje brzine (i download i upload) za isti novac koji trenutno placam (2Mbit download, 512kb upload). nisam primetio bilo kakvo blokiranje veze ili ogranicenje bilo koje vrste... iskreno, ti zatrazi i ADSL i kablovsku, pa sam vidi ko ce brze da se javi... to je moj savet. i naravno, vidi sta ti finansijski najvise odgovara. kao sto sam naveo, modem ume da zeza, pa da pokazuje na statusnim le diodicama da imam net, da sve funkcionise kako treba (to mi potvrde i iz tehnicke sluzbe), ali ja npr nemam net :S sumnjao sma na ruter, ali nije jer se isto desava i kad spojim komp direktno na modem. prijavio sam vec dva puta taj problem, ali se niko nije pojavio da to proveri i resi. ovo ide na teret servisera iz Nove Pazove, ne na tehnicku sluzbu kojoj se javlja... eto, ne znam sta bih jos mogao da ti kazem, a da bude znacajno i da ti pomogne u odluci.
Broj postavljenih tema: 60429. Broj poslatih odgovora: 647738. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.