Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Internet
Pristup Internetu
Telenor ADSL
STRANA 1 OD 1
gile23 Telenor ADSL 28.02.2010. 19:51 T24928

status: user
broj poruka: 9121
Posto je Telenor-u prihvacena usluga fiksne telefonije, tu takodje se nalazi i pojam interneta (ADSL-a). Posto su to Svedjani, a ne ovi nasi klosari (hint Telekom), sta mislite da li bi trebali da ocekujemo bolji ADSL od ovog trenutno kod Telekoma. Kada pogledam SBB rado bih presao na njega, ali kablovska televizija me uopste ne zanima, a ona je obavezna, i jos u mom gradu se SBB ne ponasa normalno nego dune vetric nestade signal (bilo pre nekog vremena, mozda su fix, mada cisto sumnjam). A kada vidim nekoga na SBB-u da za slicne pare +-100 dinara, ima 4096/256, a ja na Telekomu ADSL 1024/128, iznerviram se bez potrebe, zato se razmisljam kako ce se Telenor ponasati, kako vi mislite ?

Pozdrav!
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
MaliAbner Re: Telenor ADSL 28.02.2010. 19:57 #192834

broj poruka: 7779
Nisu svedjani posto bi se tada zvao Teleswed nego norvezani pa se zove Telenor...

Tomato Republic Of Serbia !!!

:: Posto je Telenor-u prihvacena usluga fiksne telefonije, tu takodje se nalazi i pojam interneta (ADSL-a). Posto su to Svedjani, a ne ovi nasi klosari (hint Telekom), sta mislite da li bi trebali da ocekujemo bolji ADSL od ovog trenutno kod Telekoma. Kada pogledam SBB rado bih presao na njega, ali kablovska televizija me uopste ne zanima, a ona je obavezna, i jos u mom gradu se SBB ne ponasa normalno nego dune vetric nestade signal (bilo pre nekog vremena, mozda su fix, mada cisto sumnjam). A kada vidim nekoga na SBB-u da za slicne pare +-100 dinara, ima 4096/256, a ja na Telekomu ADSL 1024/128, iznerviram se bez potrebe, zato se razmisljam kako ce se Telenor ponasati, kako vi mislite
::
:: Pozdrav!
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
gile23 Re: Re: Telenor ADSL 28.02.2010. 20:00 #192835

Xd, znao sam da je neki severni narod, samo nisam bio siguran koji :).

Pozdrav!

:: Nisu svedjani posto bi se tada zvao Teleswed nego norvezani pa se zove Telenor..
:: Tomato Republic Of Serbia !!!
:: :: Posto je Telenor-u prihvacena usluga fiksne telefonije, tu takodje se nalazi i pojam interneta (ADSL-a). Posto su to Svedjani, a ne ovi nasi klosari (hint Telekom), sta mislite da li bi trebali da ocekujemo bolji ADSL od ovog trenutno kod Telekoma. Kada pogledam SBB rado bih presao na njega, ali kablovska televizija me uopste ne zanima, a ona je obavezna, i jos u mom gradu se SBB ne ponasa normalno nego dune vetric nestade signal (bilo pre nekog vremena, mozda su fix, mada cisto sumnjam). A kada vidim nekoga na SBB-u da za slicne pare +-100 dinara, ima 4096/256, a ja na Telekomu ADSL 1024/128, iznerviram se bez potrebe, zato se razmisljam kako ce se Telenor ponasati, kako vi mislite
:: ::
:: :: Pozdrav!
JovankaO Ne treba tu bog zna šta očekivati 28.02.2010. 20:38 #192846

broj poruka: 446

Sve se lepo vidi na primeru mobilne telefonije, oni su najskuplji operater... Niko nije alergičan na novac i ne odriču se monopolskih zarada kad ih okuse i vide da mogu.

Biće bolje ali ne mnogo. Ja se nadam da grešim jer mi se plače, kao si i sam rekao, kad vidim SBB-ovu ponudu.
maxima Re....... 28.02.2010. 21:39 #192854

broj poruka: 346
Kao sto rece JovankaO,ne treba mnogo ocekivati,niko nije gadljiv na pare.Da su najskuplji jesu,od njih nikad nista nisam dobio iako sam od 97g. na 063 mrezi.Ustvari zahvale se kad im stigne uplata racuna(i cestitaju rodjendan!).

Pozdrav

kanjavi GRRRRR 28.02.2010. 21:47 #192855

broj poruka: 218
Imam adsl telekom jos od pocetka jedno 2 -3 god unazad i nikad nije bio slabiji signal da poludis, youtube pauziras da ucita a to nikad nisam radio aaaaaaaaaaaaaaaa

POLUDECUUUUU!
Ajmo u strajk!!!!!!
milojca Telenor 28.02.2010. 22:04 #192856

broj poruka: 207
mozda jeste skuplji (malo) od telekoma ali zato bar nisu cigani ko ovi nasi!
Ne kradu poruke,mozes u svakom trenutku da proveris stanje racuna i listing na netu a ja kod ovih nasih biznismena po pola meseca ne mogu da proverim stanje! Da ne govorim o tome sto kad sam uzeo paket MIX sve se prenosilo iz meseca u mesec a onda odejednom okoncali `promotivni` period i ukinuli prenos minuta i poruka,i poceli da obracunavaju poziv na minut iako je bilo na sekund (i to sve bez obavestenja),jedva cekam da mi istekne ugovor da nemam vise posla sa djubretima!
Inace sve sto pricam je iz iskustva,poruke sam pazio koliko saljem da ne preteram preko 150,poslao 147 ostalo 1-na...nije stvar za jednu-dve poruku nego sto se sluze jadnim fazonima.

2m4Y re: 28.02.2010. 23:54 #192871

broj poruka: 2355
...ne bih da hvalim jedne, kudim druge, ali uzmite cinjenice, ...sada su svi isti, telenor, telekom, pa cak i VIP ako gledamo mobilne mreze, ...svi daju extra popuste za svoje korisnike kada su razgovori u njihovoj mrezi, a ka ostalima bude kako bude... ali da telenor ne valja, daleko od toga, ja sam na njihovoj mrezi od 2000, i ni u ludilu se ne bih vracao na telekom, ...secam se dobro primera jednog, kada sam cekao tranvaj pred faksom, ...pun signal, a ne cuje se nista (mobilni mi je bio potpuno ispravan), ajd da se to desilo negde drugde, nego u BGD... Sa Telenorom (tj Mobtelom) sam prezadovoljan...

Sto se tice fiksne telefonije, vidim samo jednu dobru stvar... posto je telekom popravio svoju mobilnu mrezu kada im je mobtel dosao, ...jest` da je trajalo to godinama, ali su uradili, ne sumnjam da ce se isto desiti i sa fiksnom telefonijom, tako da im je jos jedan operater itekako potreban, ...zao mi samo sto neko ne zapreti i EPS-u i ostalim monopolistima, ali nikad se ne znam, Mobtel, tj Telenor je cudo xD

Pozz...

...I sense you young padawan...

AMD Phenom II 955 BE
DFI LP DK 790FXB-M2RS
AMD 4870 512MB ToP
2x 2GB DDRII 1066MHz
2x 320GB SATA II RAID0
1x 750GB SATA II
SB Live 5.1 Digital
Corsair 750TX

misoni Telenor ADSL 01.03.2010. 00:28 #192876

broj poruka: 35
Nažalost,ciganija iz Telekoma drži sve internet linkove koji dolaze iz inostranstva prema domaćim ADSL provajderima i jedan deo će ustupiti Telenoru.Trenutno Telekom isporučuje samo 1/4 bandwitha koje deklariše krajnjim korisnicima.

goranvu ... 01.03.2010. 00:41 #192877

broj poruka: 195
Ko je prvi uveo mobilne tarife tipa `prenesi`? - Telenor
Ko je prvi uveo dodatke tipa `omiljeni broj`? - Telenor
Ko je prvi omogućio PREPAID 3G internet - Telenor
Ko je prvi omogucio prepaid 3G internet bez kupovine modema? - Telenor
Ko je prvi omogućio da 3G zaista radi, a ne da se vuče kao puž? - Telenor
Ko je prvi promotivno ponudio 3G modeme i 3G internet na probu? - Telenor
Ko je prvi (a mozda jos uvek i jedini) omogućio besplatan wifi u odredjenim delovima grada? - Telenor
Ko je prvi (a mozda jos uvek i jedini) uveo nenaplacivanje ostvarenja poziva za besplatne minute? - Telenor

Nije reklama, nego pohvala i uverenost da ce ista firma obradovati mnoge kad je u pitanju i fiksna telefonija i generalno telekomunikacije u Srbiji.

pajsgudgud Za wi fi svaka čast 01.03.2010. 00:50 #192878

broj poruka: 3746
to treba da se populariše. Koliko se sećam i SBB ima neki wi fi i koliko se sećam hvatao sam ga na Zelenom Vencu.
support normality

Rancesco85 re 01.03.2010. 01:02 #192879

broj poruka: 726
poucen iskustvom u vezi adsl-a,mobilne telefonije i tako toga ne verujem da ce biti nekih drasticnih promena,svi su oni isti,pare su jedino bitne...Ipak je ovo Srbija.

LIFE HAS GIVEN ME MUCH,MAYBE TAKEN MORE!

miccosmo nego 01.03.2010. 01:10 #192880

broj poruka: 83
zna li neko sta se desilo sa, zaboravio sam ime firme, koju su cinili sezampro, beotel i media works i koji su dobili licencu fixnu bezicnu telefoniju nekih 10ak dana pre no sto su na sva zvona pustili u medijima vest da je drugi fixni operater telenor. Nekako mi se cini da je ova trojka trebala da pravi boljitak???

looftigooz ne zanosite se.... 01.03.2010. 12:22 #192918

broj poruka: 111
..narODE.

@kanjavi...ja vec zagrebao sa par mail-ova via direkcija InterNjet lelekooma...samo jedan feedback sam dobio...i to generisani (dno dna).

Ako mislite da ce telenor zaobici ove decenijske `dechije bolesti` kroz koje prolazi Lelekom..onda se grdno varate.Pa Telenor treba da osloni kompletnu hijerarhiju&strukturu na postojecu Lele_mrezzu (kao VIP sa mobilnom solucijom=jadno).

nasuprot toga treba ochekivati vecu dozu profesionalnosti za razliku od bahato-alavih seronja iz Lelekoma (banda raskupusana).

I DA, platicu vise ako treba samo da vise ne dajem ovoj sekti od monopolista...ali iskreno ochekujem istu ( a nikako slabiju) uslugu kakva je bila pre 2g kod Telekoma (uredna i dovoljna, nishta spektaCOOLarno )
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
get on_log on / log off_get off

mslavko82 01.03.2010. 15:36 #192932

broj poruka: 721
Pa ne verujem da ce se mnogo poboljsati usluga. Svakako ce biti bolje, ali u pocetku, prvih godinu dana recimo, ne verujem da ce biti nesto spektakularno, jer je problem u infrastrukturi i telekomovoj neodgovornosti. Telenor tu malo sta moze da uradi, ali ako nista drugo, valjda ce bar ponuditi profesionalan odnos prema krajnjim korisnicima i to moze da im bude veliki plus (sto se najbolje vidi na primeru mobilne telefonije), pa makar im cene bile i malo vece...

CrowBgd ... 01.03.2010. 17:49 #192951

broj poruka: 1376
Pa ako ostane ovako kako jeste sa uvozom interneta(glavni linkovi ka inostrnstvu) mogu i marsovci da dodju ...mrka kapa
https://www.berzapasa.com
https://www.digitalcowboy.proit.org/

MaliAbner Re: ... 01.03.2010. 23:01 #193061

broj poruka: 7779
Sjajno ali da znas da je firma u kojoj radim totalno prebacila sve sluzbene mobilne na ViP.
Nisu prvi ali nude najpovoljnije pakete koji ne poznaju mrezu, najpovoljnije cene za ponudjene pakete uporedujuci sa slicnim paketima iz konkurencije.

A za 3G me zabole iz voleja.

Tomato Republic Of Serbia !!!

:: Ko je prvi uveo mobilne tarife tipa `prenesi`? - Teleno
:: Ko je prvi uveo dodatke tipa `omiljeni broj`? - Teleno
:: Ko je prvi omogućio PREPAID 3G internet - Teleno
:: Ko je prvi omogucio prepaid 3G internet bez kupovine modema? - Teleno
:: Ko je prvi omogućio da 3G zaista radi, a ne da se vuče kao puž? - Teleno
:: Ko je prvi promotivno ponudio 3G modeme i 3G internet na probu? - Teleno
:: Ko je prvi (a mozda jos uvek i jedini) omogućio besplatan wifi u odredjenim delovima grada? - Teleno
:: Ko je prvi (a mozda jos uvek i jedini) uveo nenaplacivanje ostvarenja poziva za besplatne minute? - Teleno
:: Nije reklama, nego pohvala i uverenost da ce ista firma obradovati mnoge kad je u pitanju i fiksna telefonija i generalno telekomunikacije u Srbiji
gile23 Re: Re: ... 01.03.2010. 23:09 #193065

Ja kada sam uzimao postpaid, sve sam gledao i najpovoljniji je VIP, Telenor je najnepovoljniji, u Telekomu ima dobrih akcija tipa recimo 5800 za 14 000 uz tarifu za 1000 din. mesecno, a taj telefon je uz tu istu tarifu bio u VIP-u i Telenoru 25000 :). Vip je trenutno najpovoljniji ako se sveobuhvatno gleda, takodje izvestaj stize odmah i tacan je, jedino me nervira to sto poruke potrosim za 10 dana, a minute jedva za mesec dana (150 besplatnih minuta i 150 besplatnih poruka). Inace jos jedna stvar umesto da padaju cene zbog drugog operatera fiksne telefonije, oni dizu cene fiksne telefonije sledeceg meseca (iako je ne koristim previse) ovo ipak mislim da nije u redu, jos samo da Telekom digne cenu neta, pa ce biti super :).

Pozdrav!

:: Sjajno ali da znas da je firma u kojoj radim totalno prebacila sve sluzbene mobilne na ViP
:: Nisu prvi ali nude najpovoljnije pakete koji ne poznaju mrezu, najpovoljnije cene za ponudjene pakete uporedujuci sa slicnim paketima iz konkurencije
:: A za 3G me zabole iz voleja
:: Tomato Republic Of Serbia !!!
:: :: Ko je prvi uveo mobilne tarife tipa `prenesi`? - Teleno
:: :: Ko je prvi uveo dodatke tipa `omiljeni broj`? - Teleno
:: :: Ko je prvi omogućio PREPAID 3G internet - Teleno
:: :: Ko je prvi omogucio prepaid 3G internet bez kupovine modema? - Teleno
:: :: Ko je prvi omogućio da 3G zaista radi, a ne da se vuče kao puž? - Teleno
:: :: Ko je prvi promotivno ponudio 3G modeme i 3G internet na probu? - Teleno
:: :: Ko je prvi (a mozda jos uvek i jedini) omogućio besplatan wifi u odredjenim delovima grada? - Teleno
:: :: Ko je prvi (a mozda jos uvek i jedini) uveo nenaplacivanje ostvarenja poziva za besplatne minute? - Teleno
:: :: Nije reklama, nego pohvala i uverenost da ce ista firma obradovati mnoge kad je u pitanju i fiksna telefonija i generalno telekomunikacije u Srbiji
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60429. Broj poslatih odgovora: 647738.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs