Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Internet
Pristup Internetu
beotel net
STRANA 1 OD 1
djokosrb beotel net 05.03.2010. 23:33 T25065

status: user
broj poruka: 6876
Naime,nisam imao net,jedno 20 dana,resih sa mog kablovskog da predjem,na ovaj gore adsl,pre svega zbog one akcije platis jedan mesec imas dva

Ali,to je ,za sada jedino sto valja

Naime,po speed testu trebao bih da skidam 100 kbs,a stvarno skidanju na nekoliko sajtova maksimum 90,evo sad skidam jdownloader ide jadnih 30 kbs,NO COMMENT

Drugo:Da sa connectuje kad ukljucim modem ,ako kabl od njega ide pravo u uticnicu treba mu 4 minuta,sa J*B*N*M spliterom,koga sutra vracam i trazim novi treba jedno 15,doduse jutros,mi connect cepno brzo,al ovo sad,strasno

Videcu sutra,kako ide pre podne,al kako sad stoje stvari,prvo vracam spliter,a onda idem na posle tri meseca kad obavim obavezu koriscenja iz ugovora,odo na telekom i au p*zdu materinu
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Snoopy- - 06.03.2010. 00:01 #194185

broj poruka: 6083
Ne znam sta da ti kazem..ja imam beotel i skida mi torrent trenutno 101 KB/s

Dobio sam od njih pre jedno godinu kad sam uzeo net neki tplink router koji se placa 1500din(ja nisam, dobra teta) i imao sam problema da moram i do 10x dnevno da restartujem modem, mozda je i do moji kablova bilo, ali nikada nemah problema sa brzinom. Proveri ti to lepo sve kod sebe. Ne verujem da ce telekom mnogo da te usreci, ja sam sa njig presao na beotel, ali posto sad daju za studente 4mb, mozda se vratim, al me frka, iskreno.
gile23 Re: - 06.03.2010. 00:06 #194186

broj poruka: 9121
Ti si srecan, ja sam mu danas to sredjivao dobio je neki Zylink ruter, neki ruski modem, vezu je uspostavljao 10 minuta minimum, znaci ruter je slog :). Inace Telekom daje svim ADSL provajderima u Srbiji net (i samom sebi xd :)), zato mislim da je najbolje uzeti Telekom :) + daju malo normalnije rutere :).

Pozdrav!

:: Ne znam sta da ti kazem..ja imam beotel i skida mi torrent trenutno 101 KB/
::
:: Dobio sam od njih pre jedno godinu kad sam uzeo net neki tplink router koji se placa 1500din(ja nisam, dobra teta) i imao sam problema da moram i do 10x dnevno da restartujem modem, mozda je i do moji kablova bilo, ali nikada nemah problema sa brzinom. Proveri ti to lepo sve kod sebe. Ne verujem da ce telekom mnogo da te usreci, ja sam sa njig presao na beotel, ali posto sad daju za studente 4mb, mozda se vratim, al me frka, iskreno.
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
djokosrb e taj tvoj ruter 06.03.2010. 00:06 #194187

broj poruka: 6876
su mi rekli kao nemaju,pa mi dali neki ruski dize se 15 minuta,sa spliterom,a direktno u zid 4 ,ne znam,videcu sutra

Mada sve govori,da cu da zamenim,PRVO,spliter,pa noda i ruter i vozi

gile23 Re: e taj tvoj ruter 06.03.2010. 00:08 #194189

broj poruka: 9121
Ovako odes ti sutra odes po spliter, i pitas usput onako pod felsom :), imaju li TP link da ti zamene ovog rusa i da ti ubace neko srpsko uputstvo, a ne rusko :).

Pozdrav!

:: su mi rekli kao nemaju,pa mi dali neki ruski dize se 15 minuta,sa spliterom,a direktno u zid 4 ,ne znam,videcu sutr
:: Mada sve govori,da cu da zamenim,PRVO,spliter,pa noda i ruter i voz
MaliAbner Re: beotel net 06.03.2010. 10:50 #194287

broj poruka: 7779
Koji je kabel u pitanju?
Ako je SBB ti mi totalno nisi jasan...

Tomato Republic Of Serbia !!!

:: Naime,nisam imao net,jedno 20 dana,resih sa mog kablovskog da predjem,na ovaj gore adsl,pre svega zbog one akcije platis jedan mesec imas dv
:: Ali,to je ,za sada jedino sto valj
:: Naime,po speed testu trebao bih da skidam 100 kbs,a stvarno skidanju na nekoliko sajtova maksimum 90,evo sad skidam jdownloader ide jadnih 30 kbs,NO COMMEN
:: Drugo:Da sa connectuje kad ukljucim modem ,ako kabl od njega ide pravo u uticnicu treba mu 4 minuta,sa J*B*N*M spliterom,koga sutra vracam i trazim novi treba jedno 15,doduse jutros,mi connect cepno brzo,al ovo sad,strasn
:: Videcu sutra,kako ide pre podne,al kako sad stoje stvari,prvo vracam spliter,a onda idem na posle tri meseca kad obavim obavezu koriscenja iz ugovora,odo na telekom i au p*zdu materin
TheBear Re: Re: beotel net 06.03.2010. 11:14 #194294

broj poruka: 6502
Koji god da je kablovski bio, sigurno su bolji od krsh ADSL-a....

:: Koji je kabel u pitanju
:: Ako je SBB ti mi totalno nisi jasan..
:: Tomato Republic Of Serbia !!!
:: :: Naime,nisam imao net,jedno 20 dana,resih sa mog kablovskog da predjem,na ovaj gore adsl,pre svega zbog one akcije platis jedan mesec imas dv
:: ::
:: :: Ali,to je ,za sada jedino sto valj
:: :: Naime,po speed testu trebao bih da skidam 100 kbs,a stvarno skidanju na nekoliko sajtova maksimum 90,evo sad skidam jdownloader ide jadnih 30 kbs,NO COMMEN
:: :: Drugo:Da sa connectuje kad ukljucim modem ,ako kabl od njega ide pravo u uticnicu treba mu 4 minuta,sa J*B*N*M spliterom,koga sutra vracam i trazim novi treba jedno 15,doduse jutros,mi connect cepno brzo,al ovo sad,strasn
:: :: Videcu sutra,kako ide pre podne,al kako sad stoje stvari,prvo vracam spliter,a onda idem na posle tri meseca kad obavim obavezu koriscenja iz ugovora,odo na telekom i au p*zdu materin
grabun Re: 06.03.2010. 12:00 #194317

broj poruka: 105
Beotel je nesto uzasno radio zadnjih dana, kao fora bila do telekoma, al od utorka prsti. Evo sad nesto skidam sa rapidshare-a i du meter pokazuje 670 kB/ sec. To je skoro 6 mbit. A imam net 2 mbit. Kako ovo radi ne znam, al ne bunim se. :))

http://www.erepublik.com/en/referrer/Goran81

markopvict Ruter je Zyxel 06.03.2010. 12:05 #194321

broj poruka: 4515
i u klasi je sa TP Linkom, Huawei i ostalim sranjima.
Od utorka, kad je nas Lelekom zavrsio radove sa uplink-om sve leti.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
8====D ~ ~ ~

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60429. Broj poslatih odgovora: 647738.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs