Ovako, trenutno sam na beotelu, 1300 placam 1mb, usluga nista posebno itd.. Sad, zanima me, jel nema neka caka na telekomu ono da uzmes na 12m ugovor dobijas 4mb po ceni 1mb? Plus 3m gratis. Pitao sam u posti i kazu to je to, 1400 mesecno od 4. meseca i 4mb. Ugasili mi net na beotelu, nisam platio jer hocu da predjem, pa sad kucam sa mobilnog, jurim neki wireless po sobi, signal traje dugo ko pahuljica snega na dlanu. No, ja vec spakovao ruter, spliter i ostalo i zovem da odem da vratim, i opusteno mi kazu da vise u KGu nemaju predstavnistvo! Kaze, mora da idem u bg da vratim ili posaljem! Eee! Alo! Pa ja sam uzeo u kgu! Jok, nek odu u italiju pa nek kazu tamo da vracam. Sada zbog toga necu jos ko zna dokle da nemam internet jer mi nece daju migracioni kod dok im ne vratim opremu, i plus treba da im uplatim 800 din! Koja im to fora? Da necu i postarinu da im platim??? Sta imate da kazete na to?
od njih sto te zezaju da dodjes u BG zbog rutera. Neverovatno da u gradu Kragujevcu nemaju predstavnistvo. Takav provajder ti i ne treba, ja sam na Lelekomu zadovoljna uslugom, pa ti lepo predji kod njih na 4 mb za isti novac. Evo i mene na 4 mb samo da nam neko ko je upucen pojasni usiove... da li ponuda vazi samo za nove korisnike itd.
Ma jednostavno ne diraj nista, prestani sa placanje i to je to. Veruj mi da ti oni nece ni traziti ruter a ni tih 800din. Ljudi zivite u zemlji Srbiji, gde je sve dozvoljeno. Nemaju osnove da te tuze, osim ako nemas neki ugovor sa njima na 12 meseci ili vise??? A i to da imas, nista ti ne mogu. Jednostavno uplati sebi telekom i uzivaj.
Koliko sam cuo tih 4MB po ceni od 1MB vazi samo za studente???
Znate sta je problem? To sto meni treba migracioni kOd, a nece dami daju dok im sve ne isporucim i ne uplatim to. Jel mogu bez tog kOda? Samo duze da cekam za lelekom? Nemam ugovornu obavezu u beotelu. Evo sad jurim po sobi neciji net da mogu da napisem nesto, jedva uhvatim na par minuta, nisam navikao da nemam net... Kako su me iznervirali! Opusteno nisu ni javili da su u kgu ugasili to predstavnistvo, a desilo se skoro, mozda 20dana, ne vise. haos.
Bio sam u telekomu i rekli mi samo za studente i da ne treba vlasnik linije da dodje, nego samo odnesem index i svoju licnu kartu. E da, ima i ova solucija: ne povecaju ti sa 1mb na 4, i samo 1 mesec gratis imas, ALI, daju ti godinu dana da koristis fixni besplatno u lokalu! Jedino pretplatu placas. I to je extra za neke koji ne torrentuju mnogo. Cisto da vas obavestim. Pisite slobodno, zanima me kolko cesto puca telekom i tako to... Hvala
1. Mozes u Telekomu da pitas da li telefonska centrala na kojoj ti je broj ima portove za ADSL. Ako ima dobices ADSL kod Telekoma verovatno veoma brzo. 2. Sto se pucanja veze tice i sam znas gde zivimo i da veze nisu krasne tako da 100% pouzdan odgovor ni baba Vanga ne moze da ti da. Kod mene (Telekom click 2) ponekada se zainati da se ruter zaglupavi i pukne ADSL veza po nekoliko puta na dan ali uglavnom ide kako treba. 3. Sto se tice odnosa sa Beotelom veoma mi je poznata njihova `tehnicka podrska sa Marsa`. Vecina korisnika koji su zamocali Beotel je imalo problem sa brzinom neta medju kojima sam i ja. ISP koji ima i groznu tehnicku podrsku i nikakav kvalitet usluga ne zasluzuje da opstane na trzistu. Sto se tice tehnicke sluzbe Telekoma ni oni nisu cvecke ali barem internet uglavnom pici kako treba.
Predji na Telekom slobodno, uvek stabilna veza, osim ako ti ruter nije pokvaren ili su neki radovi na mrezi, trece nema :). Tehnicka podrska ako ti nesto crkne je po meni sasvim ok, meni nesto nije radio net (ustvari znao sam da je do modema, ali njihov covek je morao da dodje i da to sam vidi), receno mi je doci ce za 48h max i sredice situaciju, stvar je bila u tome sto je proslo jedva 24h i covek je bio, sredio, zamenio ruter i otisao, tako da sa te strane mogu reci samo 5+ :).
Problem je sto ja za taj razgovor sa neljubaznom zenom moram u bg...uzas. Videcu u telekomu da li moram migracioni kod da uzimam, ako ne, boli me dupe, kad goveda nisu ni obavestenje stavili.
pazi svi oni beotel, sezam idu preko telekoma, tako da ako nesto prsne kod telekoma najverovatnije ce i kod tebe sto se tice infrastrukture mreze .)
nemam licno adsl ali par drugara restartuju modeme 2-3 puta na dan tako da je to `sasvim uobicajno` :D
Moja preporuka ti je da ides na SBB varijantu ukoliko si u mogucnosti ,tj imas kablovsku , 4Mb za 1300 za sve , ne samo za studente takodje uz ugovor na 12 meseci cini mi se hm ili je 24 meseca, ne znam imate na njihovom sajtu sve :D
Argumenujem da si retard! Ako je neku u stanju da samo u jednoj temi ovoliko puta pomene beotel... mora da su te guzili tamo. Ovo je samo jedna tema nemoj da me teras da radim copy paste sa drugih tema i drugih foruma.
Beotel je los provajder. Beotel je los provajder.Beotel je los provajder.Beotel je los provajder.Beotel je los provajder.Beotel je los provajder.Beotel je los provajder.Beotel je los provajder.Beotel je los provajder.Beotel je los provajder.Beotel je los provajder.Beotel je los provajder.Beotel je los provajder.Beotel je los provajder.Beotel je los provajder.Beotel je los provajder.Beotel je los provajder.Beotel je los provajder.Beotel je los provajder.Beotel je los provajder.Beotel je los provajder.Beotel je los provajder.Beotel je los provajder.Beotel je los provajder.Beotel je los provajder.Beotel je los provajder.Beotel je los provajder.Beotel je los provajder.Beotel je los provajder.Beotel je los provajder.Beotel je los provajder.Beotel je los provajder.Beotel je los provajder.Beotel je los provajder.Beotel je los provajder.Beotel je los provajder.Beotel je los provajder.Beotel je los provajder.Beotel je los provajder.Beotel je los provajder.Beotel je los provajder.Beotel je los provajder.Beotel je los provajder.Beotel je los provajder.Beotel je los provajder.Beotel je los provajder.Beotel je los provajder.Beotel je los provajder.Beotel je los provajder.Beotel je los provajder.Beotel je los provajder.Beotel je los provajder.Beotel je los provajder.Beotel je los provajder.Beotel je los provajder.Beotel je los provajder.Beotel je los provajder.Beotel je los provajder.Beotel je los provajder.Beotel je los provajder.Beotel je los provajder.Beotel je los provajder.Beotel je los provajder.Beotel je los provajder.Beotel je los provajder.Beotel je los provajder.Beotel je los provajder.Beotel je los provajder.Beotel je los provajder.Beotel je los provajder.Beotel je los provajder.Beotel je los provajder.Beotel je los provajder.Beotel je los provajder.Beotel je los provajder.Beotel je los provajder.Beotel je los provajder.Beotel je los provajder.Beotel je los provajder.Beotel je los provajder.Beotel je los provajder.Beotel je los provajder.Beotel je los provajder.Beotel je los provajder.Beotel je los provajder.Beotel je los provajder.Beotel je los provajder.Beotel je los provajder.Beotel je los provajder.Beotel je los provajder.Beotel je los provajder.Beotel je los provajder.Beotel je los provajder.Beotel je los provajder.Beotel je los provajder.Beotel je los provajder.Beotel je los provajder.Beotel je los provajder.Beotel je los provajder.Beotel je los provajder.Beotel je los provajder.Beotel je los provajder.Beotel je los provajder.Beotel je los provajder.Beotel je los provajder.Beotel je los provajder.Beotel je los provajder.Beotel je los provajder.Beotel je los provajder.Beotel je los provajder.Beotel je los provajder.Beotel je los provajder.Beotel je los provajder.Beotel je los provajder.Beotel je los provajder.Beotel je los provajder.Beotel je los provajder.Beotel je los provajder.Beotel je los provajder.Beotel je los provajder.Beotel je los provajder.Beotel je los provajder.Beotel je los provajder.Beotel je los provajder.Beotel je los provajder.Beotel je los provajder.Beotel je los provajder.
A znam da ovo nece nista da promeni jer si ortodoksni balvan i primitivac. Samo me interesuje dokle idu tvoje granice. Na svaki tvoj napad usledice adekvatan kontranapad.
Broj postavljenih tema: 60429. Broj poslatih odgovora: 647738. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.