Zamenio sam danas svoj stari Conexant ADSL ruter za TP-Link TD-8840T. Podesio sam ga, radi najjnormalnije. Problem nastaje kad priključim i TP-Link WR340G Wireless ruter. Tad mi ne radi net. Ne mogu da ga instaliram, jer mi pri instalaciji izbacuje error da nemam konekciju. Šta da radim? Pomagajte pre nego što ih polomim oba!
Napominjem da mi je sa Conexantom u kombinacji sa TP-Link WR340G net radio savršeno.
Kada kazes nemogu da ga instaliram, na sta mislis pod instalacijom? Ne treba tu nista da se instalira :) Lan kabl iz 8840 povezujes na wan interfejs na wr340 i treba odma da shljaka po dobijanju adrese.
:: Zamenio sam danas svoj stari Conexant ADSL ruter za TP-Link TD-8840T. Podesio sam ga, radi najjnormalnije. Problem nastaje kad priključim i TP-Link WR340G Wireless ruter. Tad mi ne radi net. Ne mogu da ga instaliram, jer mi pri instalaciji izbacuje error da nemam konekciju. Šta da radim? Pomagajte pre nego što ih polomim oba :: :: Napominjem da mi je sa Conexantom u kombinacji sa TP-Link WR340G net radio savršeno. :: :: The Way It`s Meant To Be Played
Mislim na instalaciju sa CD-a. Znači, instalacija rutera.
Sve sam to uradio, ali neće.
The Way It`s Meant To Be Played
:: Kada kazes nemogu da ga instaliram, na sta mislis pod instalacijom? Ne treba tu nista da se instalira :) :: Lan kabl iz 8840 povezujes na wan interfejs na wr340 i treba odma da shljaka po dobijanju adrese :: :: :: Zamenio sam danas svoj stari Conexant ADSL ruter za TP-Link TD-8840T. Podesio sam ga, radi najjnormalnije. Problem nastaje kad priključim i TP-Link WR340G Wireless ruter. Tad mi ne radi net. Ne mogu da ga instaliram, jer mi pri instalaciji izbacuje error da nemam konekciju. Šta da radim? Pomagajte pre nego što ih polomim oba :: :: :: :: Napominjem da mi je sa Conexantom u kombinacji sa TP-Link WR340G net radio savršeno. :: :: :: :: The Way It`s Meant To Be Played
i vidi na status strani dal dobija ip adresu od adsl rutera. Ako je sve u redu, gasi i jedan i drugi uredjaj pa upali prvo adsl pa cekaj 2 min pa onda wireless pa cekaj 2 min pa proveri dal imas net. Mora da radi :) nema tu nikakvih specijalnih podesavanja.
Ne, već mrežnim kablom. Probao sam bukvalno sve, ništa ne pomaže. Ne pada mi ništa na pamet.
:: a kako si povezan na wifi ruter? wifi kabl? si probao sve :: :: :: Ma neće. Probao sam ovako, i neće :: :: :: :: Prikazuje adresu od rutera :: :: :: :: The Way It`s Meant To Be Played :: :: :: ::
Nisu duzni da ti setuju tvoj wi fi, ali taj tp link jesu. Ako hoces mogu ja da ti posaljem podesavanje! Video i dokument ako hoces! Taj CD koji si dobio uz uredjaj baci u kantu!
Ma već jesam, i lik kaže da promenim ip adresu Wireless rutera, da se ne bi mešali jedan sa drugim. To sam i uradio, ali i dalje ništa.
Pošalji ako možeš setovanja i za jedan i za drugi ruter. Imam ja uputstvo za oba, ali pošalji ti ipak, za svaki slučaj
:: Nisu duzni da ti setuju tvoj wi fi, ali taj tp link jesu :: Ako hoces mogu ja da ti posaljem podesavanje! Video i dokument ako hoces :: Taj CD koji si dobio uz uredjaj baci u kantu :: :: :: - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - :: 8====D ~ ~ ~ :: :: ::
CERI Slilcan probleam sam imao kada sam mom drugu poklonio tplink542 i on je imao istu adresu kao i njegov adsl modem koji je dobio od ptt.Kada smo na jednom uredjaju promenili adresu 192.168.10.1 sve je proradilo kao sat.
Znam da je vlasnik teme resio problem ali ce ovo nekome mozda pomoci !!!
Broj postavljenih tema: 60429. Broj poslatih odgovora: 647738. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.