Pomislio je da mi mozemo da vidimo to tako sto se uloguje na svoj nalog. Uradi PrintScreen i upload sliku pa daj link da vidimo o cemu je rec. Pozdrav :) Pa to bato nije normalno!!!
Ovo ti je samo neka aktivnost gmail-a. Dalje da ti se mozda neko nije sign in preko nekog online proxy-a (nagadjam kuvia.eu), mozda neki security check, ali za svaki slucaj promeni sifru :).
@gile Pa jbt, ne koristim nikakav proxy, i bre kakav security chack?! A naravno da sam promenio shifru. @shgh To nije moja nego IP SBB modema. Tako da ipak ne znate moju. :)
Anti-depressives controlling tools of your system Making life more tolerable
Vidis da ti ne pise odakle je poseceno Unkown, a dole je Browser, i da ti se neko ulogovao moralo bi da pise da je preko browsera usao u tvoj acc, zato sam pomislio da nije neki check,...
Pozdrav!
:: @gil :: Pa jbt, ne koristim nikakav proxy, i bre kakav security chack?! A naravno da sam promenio shifru :: @shg :: To nije moja nego IP SBB modema. Tako da ipak ne znate moju. : :: :: Anti-depressives controlling tools of your syste :: Making life more tolerabl :: ::
Broj postavljenih tema: 60429. Broj poslatih odgovora: 647736. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.