imam smartAX MT882 huawei modem instalirao sam win7 ultimate x64. Sa mreznom radi, ali mrezna mi treba za drugi komp. A USB drajver nece da se instalira. Jel uspeo neko?
uradio i to - device driver software was not successfully installed
:: :: Pa mozes i to, jer kad ga vezes na lan, imas net, a onda ce on sam naci drajvere za usb .- :: :: :: GA-945PL-S3, Pentium Dual-Core E2140 1.6Ghz (OC 2.08Ghz) 3GB Kingston ddr2 800, WD500GB, Toshiba-Samsung DVD, Sapphire ATI 4850 1gb ddr3 256 bit, LC Power 5550 v2.2 :: ::
Ne radi trazio sam dosta, isto mi je rekao covek iz serviser iz telekoma kada je dosao da mi zameni modem (bio rikavela na UTP). Trazi da ti zamene modem.
@Dzoni Bacio pogled na linkove, skinuo. Jedan deluje upotrebljivo, ima cak drajver za vista x64, i instalirao ga, ali na pola instalacije mi kaze da ukljucim modem, ja ga ukljucim ali ga on ne detektuje, i nista... stane instalacija
@gile mislis da ce da zamene potpuno ispravan modem zato sto sam instalirao drugi sistem? Probacu, ali mislim da znam odgovor: 1)stavi ga u mreznu, moj odgovor je da je zauzeta, a onda mi kazu: 2)kupi novu mreznu
@bstaletic nisam probao, ali ideja je zanimljiva. Mozda sutra, za danas mi je dosta neuspeha :)
To mi jedino pada napamet mislim zato i postoji podrska, nece valjda da ti kazu kupi nov modem nas modem ne podrzava noviji software ili tipa nasi telefoni su zastareli pa moras u EU da kupis nove jer nasa centrala vise ne radi na novim telefonima.Ipak ti njima placas pretplatu i to debelo, da se ovako nesto desi na zapadu trcali bi da ti srede problem i jos bi izvinjenje dobi samo da te zadrze kao korisnika.
Broj postavljenih tema: 60429. Broj poslatih odgovora: 647736. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.