da video sam to na youtube ali bas je kratko Pa i ja sam probao sa nekoliko njih jdown,down helper nista ako neko provali kako i da li uopste moze da se skine neka ostavi post. Inace na celom ovom sajtu ima zanimljivh stavri iz oblasti med pa koga interesuje neka pogleda
skini ovaj program,onda odi na you tube sto ti je dao Rajke.desnim klikom misa na sliku-copy url. ubaci u program i skini video fajl,ja sam to sad bas uradio....
Izvini recyclebin da li bih mogao da mi objasnih detaljnije to fraps pa record u kom to programu se radi, kako? ma imam hard od 650gb i ima na njemu nekih 100giga slobodno to je valjda dovoljno ako treba izbrisanju nesto Da bas mi je vazno
Vlado sa youtube mi ne treba vec sa ovog linka sto sam okacio sa youtube skidam uz jdown ili dowloader helper add-on za mozilu ali ovo ne znam kako da skinem Probacu ovo sto je raic rekao
Da, ako slučajno kad ideš na get window obeleži ceo ekran, to jes ne bude mogao da odredi ivice video snimka, možeš ručno da dovedeš prozor u kojem snima tamo gde ti treba, samo vučeš crvenu i plavu kockicu u ćoškovima.
I u opcijama stavi da ne seče snimak na svakih 500mb, stavi više.
Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous. Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.
Raicu probao sam da snimim i ide snimanje ali nema tona uradim audio test u programu i kaze mi sledece: Recording from internal source not available or could not be detected!
Choose another Audio Input or another Audio Source from the list above. The audio input called Stereo Mix, Wave Out or What you Hear usually indicates that recording is available
Sta sada:( Imas li resenje inace imam win xp service pack3 Probao neke druge iz menija audio input-e ali nijedan nije prosao test a ovaj realtek koji inace koristim je njegov uz kartucu sto sam ga dobio i majstor instalirao. Fajlovi su veliki tipa 1.12min je 20mb ali ne mari to
Na Win 7 radi i Raićeva verzija (3.1B) a radi i najnovija ver.4.2 skinuta sa https://www.katz.cd, Imaš i sliku i zvuk... Probaj sa novom verzijom i srećno
Camtasia to radi super. Pa i camstudio - slični programi slične namene. U letu ode sve u sabijeni mp4 ili divx ili štagod drugo. Inače, sav web kontekst se skida na naše računare - to vam je valjda jasno, jel`? Da bi mogao da se pregleda u browser-u. Ovaj ga sprema u temporary fajliće u skrivene temporary svoje fasciklice... na disku. Ali ih ipak čuva da bi razni zainteresovani programi i programčići mogli da na miru pregledaju, sortiraju i zabeleže šta smo to gledali, kada, koliko puta i koliko dugo. Drugim rečima, video kad se pregleda, nalazi se u cache-u browsera, pod kriptičnim imenom a nekada i extenzijom. U zavisnosti od veličine cache-a i setovanja programa, on se čuva kraće ili duže i moguće ga je odatle preuzeti. Naleteo sam svojdeobno na foru da se tako skidaju fajlovi sa youtube-a, bez ikakvog posebnog programa ili redirect fore. Malo je smorno, a svi alati koji to rade automatski - pogodniji su za youtube od ovog kopanja po cache-u. Ali, kod ovakve situacije, moglo bi pomoći.
evo samo jedan rezultat na upit: youtube video cache browser
Broj postavljenih tema: 60433. Broj poslatih odgovora: 647792. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.