Pozdrav narode, ima li ko iskustva sa ovim sokocalom? Na sajtu nema nista pametno ni koje su brzine ni da li su paketi ograniceni. I koliko bi to bilo brze od telenorovog interneta za poneti? MTS je umro za mene. Hvala na informacijama unapred
Koristim ga od decembra meseca i za moje potrebe je OK.Paket je flat bez ogranicenja a download max. 88kbs a to je nesto malo sporije nego paket od 1mbs.Upload je OK i meni je bitan bio samo Skype a za ostalo nemam licno iskustvo.Platio sam 11800 din. za godinu dana, korisnicki servis je vrlo ljubazan i za sad od mene imaju pozitivnu ocenu i nadam se da ce i dalje biti OK.
Imao sam nekoliko ucesca na ovu temu sa odgovorima IZ LICNOG ISKUSTVA pa vi koji citate pazljivo procenite razvoj ORIONA od DOBROG do LOSEG. Moji danasnji problemi nisu nastali pre 4 dana vec mnogo ranije, ali od pre 4 dana su bas PRETERALI. Ovo nisam napisao da bih polemisao vec da UPOZORIM na moja LOSA ISKUSTVA sa Orionom a kao i uvek - pocetak je obecavao. Srecno svima Pozdrav
Broj postavljenih tema: 60426. Broj poslatih odgovora: 647730. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.