Pre izvesnog vremena sam ih pohvalio da su korektni i da brzo reaguju na mail ali sam se pokajao sto sam to rekao, jer na mail sa primedbom da cesto gubim signal i tako mi se prekine download pa moram ponovo da cekam kao free user da ukucam kod, i evo vise od dve nedelje bez odgovora. Signal puno varira u zavisnosti od lokacije i cini mi se broja korisnika na istoj lokaciji. Prekidi download-a me iritirau do besvesti da cu cim istekne period od godinu dana da im vratim opremu. Promotivna ponuda je bila 10.000 + pdv za godinu dana - lepo - ali bolno. Sta ce biti sa njihovim korisnicima koji nisu u Beogradu ili Novom Sadu kad prosire pokrivenost signalom izvan ovih gradova gde vec imaju puno problema. Svi koji su strucni mogu vam pricati bajke, ali kad postanete korisnik ONDA CE VAM SVE BITI JASNO. PAMET U GLAVU I DUPE UZ ZID SAMO DA ZID NEMA RUPU.
Za torente nisam siguran jer ih izbegavam, a koliko znam za korisnike orion adsl paketa vazila je ponuda 1 god. 5.000 din. za internet za poneti. Na njihovom sajtu ima raznih ponuda npr. adsl+internet za poneti odeljak internet-kombinujte sami. Srecno.
Evo bas sad sam ukljucio rapidshare i radi oko 70kb/sec a max. je 88-90kb/sec. Za 6.000 se isplati ali ako se iskljucivo skidaju fajlovi a ima cestih prekida, onda se neisplati pa makar ti oni placali da budes njihov korisnik. Ja se nadam da ce cesti prekidi kod mene nestati i da ce te probleme resiti inace modem leti u duboku vodu bez obzira koliko ce me to naknadno kostati. Srecno
Imao sam nekoliko ucesca na ovu temu sa odgovorima IZ LICNOG ISKUSTVA pa vi koji citate pazljivo procenite razvoj ORIONA od DOBROG do LOSEG. Moji danasnji problemi nisu nastali pre 4 dana vec mnogo ranije, ali od pre 4 dana su bas PRETERALI. Ovo nisam napisao da bih polemisao vec da UPOZORIM na moja LOSA ISKUSTVA sa Orionom a kao i uvek - pocetak je obecavao. Srecno svima Pozdrav
Broj postavljenih tema: 60426. Broj poslatih odgovora: 647730. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.