Pa da mi brzina neta bude manja za oko 400 kb/ps :) ?Naime,na poslu imam 4mb/ps i net nikako ne ide,down nekih 3-4 kb/ps,a kući nekih 650 kb/ps (9mb/ps je paket),tačno sam uspeo da zakinem,odnosno smanjim brzinu za tih 400 kb/ps,kako li mi je samo pošlo za rukom :)? Lenovo Y560,i7 940q,4gb ddr 1333,Ati 5730 1 gb,750hdd DA,koristio Chrome,mislio on,prešao na Moziluu 4...isto.Od zaštite samo Avast (godinama).Koristim programe koje koristim godinama... lumen75
Vidi kojih si poslednjih 4-5 programa instalirao. Mozda ti je neki malware zapao. Da li si instalirao neki program za optimizaciju performansi ili nesto slicno?
Skini nesto sa neke proverene down sekcije nekog sajta recimo nVidia ili AMD down sekcije i tu bi moralo da ide brzo, ako tu ne ide kako valja mozda ti na poslu neko tuce po torentima ili poput tebe skida ko mutav. Uostalom mozes da vidis na nekoj drugoj masini pa ako tamo nesto ne ide kako valja onda kod tebe nesto nije u redu.
Kao što rekoh,brzina mi je za oko 400kb/ps manja,i kući,a i na poslu kada nema žive duše,npr sada.Upravo skidam neki program za maleware,a skida mi... :)))) leleee.Programe koje sam instalirao,instalirao sam odavno,kao što rekoh,programe koje koristim odavno... Imam samo jv16 power tools i imam ga pre nego što mi je ova zbrka počela :) lumen75
Opet ja, kao sto rekoh imao sam jednog kolegu koji je non stop ostavljao upaljen racunar zbog torenta. Sto se kaze obidji firmu i vidi da li neki racunar radi, ugasi ga (samo da nije server) pa vidi onda sta se desava.
Tomato Republic Of Serbia !!!
:: Kao što rekoh,brzina mi je za oko 400kb/ps manja,i kući,a i na poslu kada nema žive duše,npr sada.Upravo skidam neki program za maleware,a skida mi... :)))) leleee.Programe koje sam instalirao,instalirao sam odavno,kao što rekoh,programe koje koristim odavno.. :: Imam samo jv16 power tools i imam ga pre nego što mi je ova zbrka počela : :: lumen7 :: ::
Zato i kukam i nemam predstavu šta može da bude.Nije meni jedini problem na poslu,nego i kod kuće,identično obaranje protoka u istoj vrednosti od oko 400 kb/ps.Na poslu menjao uređaje i svi imaju neku normalnu brzinu od oko 400 kb/ps... Pass kod kuće ok,Belkin radi kako treba,provereno na druga dva uređaja..Reg ok,provereno. Catalyst isto skida okrnjeno za tih 400 kb/ps.... Sistem?Pa kada sam ga kupio pre tri mes,mada kako stvari stoje drugo mi ne preostaje :) Koristio sam nekada Xp Home,a od prvoga dana kada je izašao win7 Home premium,probao i ostale verzije,ali mi ova odgovara,kada već nema kao Tiny XP :)
zasto mislis da je kod tebe problem .. prijavi kvar kod provajdera !! ..
meni je pre par meseci zablesavio adsl ... ping OK .. ruter OK .. download 1-3kb .. nekada skoci na 20kb .. netspeed pokazuje nekad full nekad 1/2 brzine ...
problem je bio u izudaranom kabelu od splitera do modema ... jedna zica se drzana na jednoj i slovima j e d n o j licni ... to je dovoljno da postoji zatvoreno kolo .. ali ono nije sposobno nizasta ...
Broj postavljenih tema: 60426. Broj poslatih odgovora: 647732. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.